- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
wilburwalsh
tag
válasz
blattida #8748 üzenetére
Ide is simán kapcsolható - szerintem:
,,Integration of Anti-Malware Network:
Unknown programs are immediately cross-checked against the cloud. The Online Database contains around 4 million entries and relies on the intelligence of the cloud. Programs considered harmless are automatically permitted, while annoying pop-up windows and alerts are omitted. So you can totally focus on your work!New cloud-based scan:
Our cloud scan, already used in Emsisoft MalAware, has been included in Online Armor. Even if there is no record of a file in the Anti-Malware Network, more than 7 million signatures mean that malware can be recognized reliably to keep your PC safe.". -
riki
senior tag
válasz
blattida #8537 üzenetére
Hát ez nem semmi,hogy nem az első a Symantec terméke. Mert emlékeim szerint a pcmagnál mindig ők a favoritok.A Cis kimagasló eredménye szinte hihetetlen,csak gratulálni tudok a fejlesztőknek.Az Avg is nagyot ugrott,én a freet próbálgatom és eddig nagyon tetszik.Ha az Eset előfizetésem lejár, lesz más alternatíva .Kár,hogy tudomásom szerint ,nincs diák kedvezmény.
-
aag
őstag
válasz
blattida #8318 üzenetére
Megnéztem persze: "közvetlen hozzáférés, Gyanús" Ennyi van ott. Persze, hogy közvetlen hozzáférés, hiszen pendrájvot formázok vele. Ez a dolga. De mitől gyanús neki? És ha már az, és ha már elküldte a felhőbe, akkor mikor lesz valami eredmény? Áhhh-nemértek én ehhez. Aztmondjátok, hogy az új AVG jobb? De most mi helyett tegyem fel? A Comodo free tűzfal helyett, vagy az AVIRA free vírusirtó helyett?
-
válasz
blattida #8285 üzenetére
* General: Rolled out log files are compressed on NTFS filesystem.
* General: Boot up time was significantly reduced.
* General: Reduced overall package size for online installation/update using improved compression algorithm.
* General: Anti-Rootkit scan is now a part of the Whole computer scan.
* General: AVG scanning speed was increased significantly. -
motacilo
aktív tag
válasz
blattida #8234 üzenetére
Én most egy darabig használni fogom.
A SpiderGate modul meglehetősen önálló
Most például letiltotta a http://www.filesonic.com oldalt!
A nem ajánlott címek tiltását megszüntetem!
De még mindig jobb, mint a KIS, ami blokkolta az internetbankom és a biztosítóm HTTPS elérését is, azután is, hogy hozzáadtam a címeket a megbízható helyek listájához! -
motacilo
aktív tag
válasz
blattida #8232 üzenetére
Sajnálom, hogy nem találom a különböző tesztoldalakon. Kíváncsi lennék az eredményeire!
Mennyire használja a felhő technológiát? Valami homályos utalást találtam a leírásában, de nem jó az angol nyelvismeretem.
Egyébként a beküldött fals risztásra 1 órán belül jött a megerősítés emailben. -
válasz
blattida #8175 üzenetére
Nagyon jó program egyébként. Amit észrevettem, hogy valóban nem olyan jó a fala és szerintem picit jobban fogja a gépet, mint a KIS. Egyébként, való igaz, hogy jobb lenne mint a Kaspersky, ha jobban odafigyelnének az infrastruktúrára. Például egy korrekt GUI nem lenne rossz!
-
-
Krystal_s
addikt
válasz
blattida #8063 üzenetére
szio
pont a ma voltam úgy, hogy bekapcsoltam a gépet és nem nagyon jöttek be a weboldalak, csak 1-2, de azok is nagyon lassan. gondoltam nem jó a net, de megnéztem a másik gépen ott volt net rendesen. router reset sem segített és akkor gondoltam megnézem comodo DNS nélkül. utána azonnal jó lett a netem. az utóbbi hetekben már többször is éreztem lassulást. nálam is az új dns címek voltak beállítva.
a másik gépen még lehet, hogy a másodlagos DNS címnek a régi van megadva ( CIS frissítés állította be arra )
láttam páran írták, ezért gondoltam én is szólok, hogy nálam is volt ilyen hiba.nem is tudtam, hogy van külön Norton DNS is...
-
aag
őstag
válasz
blattida #8079 üzenetére
Nézd, én megkérdezem egy kocsiról hogy hány köbcentis motor van benne, mennyit fogyaszt, milyen színű, van-e benne légkondi meg ilyenek és ti elmondjátok hogy jó lesz az nekem otthonra, de sportolni ne menjek vele a hegyekbe. Hát mit mondjak, nagyon kedvesek vagytok, de ilyen válaszokra nem vagyok kíváncsi. Ha tényszerű paramétereket kérdeznek és ti nem tudtok tényszerű paramétereket, akkor nem kellene válaszolnotok semmit sem. Sem humorosat, sem együgyűt, sem semmilyent sem.
-
-
polonic
félisten
válasz
blattida #8063 üzenetére
Most megint megpróbáltam és ugyanaz a hiba.
Routerrel használom egyébként, t-home optinet internettel.
És én is az új címeket használom. Azóta, mióta te leírtad itt a topikban.
A hwsw, ipon, időkép, twitter, gamepod, logout oldala nem jön be. A ph oldala viszont működik. Ezeket néztem meg eddig.
-
BigManus
addikt
válasz
blattida #7899 üzenetére
Nem, dehogy a ferdítés a cél... Csak sokan ( akinek nem inge... ) az übert tekintik a Kaspersky termékekben akik előtte mást istenítettek de rendesen, de olyan is volt aki szidta.
( kereső jobb felső sarok )
Engem nagyon nem érdekel, ki mit használ, teljesen hidegen hagy. De a szenteskedés már annál inkább zavar.
Nem rád értem...
Szerintem én is / ahogy páran szokták írni / elteszem magam read only módba, mert akik segítséget kérnek tőlem megtalálnak privátban mint eddig is, meg a topic színvonala sem a régi. -
Butcher-HUN
senior tag
válasz
blattida #7894 üzenetére
Végre egy normális teszt több forrásból dolgozva majd értékelve! <<<[link]>>> Általában mindig elfogultak ezek az oldalak és a Nod32 szokott kijönni győztesnek. Hát most végre teljesen független eredmény született. Engem mint kicsivel több mint laikust a témában meggyőzött.
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
blattida #7888 üzenetére
Összesített tesztek alapján a Kaspersky-t kiáltották ki 2011 legjobb végpontvédelmeként. Nem szeretnék senkivel sem vitatkozni hiszen mindenki azt tartja a legjobbnak amit használ és így ebben a témában mindenki elfogult egy kicsit
A videó igen régi és most találtam rá a youtube-on. Nagyon tetszik a csapatuk felépítése és technikai háttere. Szívesen dolgoznék egy ilyen team-ben
-
wilburwalsh
tag
válasz
blattida #7720 üzenetére
,, VirusTotal AV engines are commandline versions, so depending on the product, they will not behave exactly the same as the desktop versions: for instance, desktop solutions may use techniques based on behavioral analysis and count with personal firewalls that may decrease entry points and mitigate propagation, etc.
In VirusTotal desktop-oriented solutions coexist with perimeter-oriented solutions; heuristics in this latter group may be more aggressive and paranoid, since the impact of false positives is less visible in the perimeter. It is simply not fair to compare both groups."Úgy tudom, hogy vannak olyan parancssoros változatok, amiknél van opció a heurisztikára. És a találatoknál láttam már nem egy ,,heur" szótöredéket tartalmazót a VT-n, erre akkor a heurisztikán kívül mi lenne a magyarázat?
-
neverDell
tag
válasz
blattida #7695 üzenetére
Programból meg sem próbáltam. Épp onnan nem megy, amit linkeltél. Megjelenik a szöveg, hogy elindult a feltöltés, de ha hagyom, akkor egy óra múlva is ugyanott áll.
(IE9, win7 64bit)És... OK, nincs virustotal-on nincs heurisztika, akkor jogos, hogy a Comodo nem talál semmit. De hogy az a program, amelyik első alkalommal talált valamit, másodjára miért nem... Kiírás szerint nem változott 2011.12.07 óta. Így még kevésbé értem.
Ráadásul most újra feltöltöttem, most megint jelez a ByteHero (Trojan.Win32.Heur.089)
Izgalmas, na...VT link - bár nem tudom, ez ilyenkor újra analizálja ha rákattintasz vagy csak a riportot ismétli... Előbbi esetben lehet, hogy megint nem talál semmit.
-
@matthew@
őstag
válasz
blattida #7655 üzenetére
Értem, ha esetleg még lesz 1-2 dolog amit találok a registry-ben belinkelhetem neked h megnézd, törölhetem-e? Persze csak ha nem gond?
Amúgy a win-ben ha futtatásban beírom h regedit és ott keresek az előző IS-ekre, akkor a Registry Manager által keresett dologra is találatot mutat azzal mit csinálják? Pm-ben küldök róla egy képet h jobban érthető legyen, mert nem tudom jobban megfogalmazni -
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
blattida #7481 üzenetére
10 kartevo pff... Nem is figyeltem. Mindig is foglalkoztatott az F-Secure csak hat kis hazankban nem igen ismert illetve nem tudom hova tenni a rangsorba kvazi felso, kozep avagy also kategoriaba sorolando. Egy biztos felho vedelemben a legjobbak a piacom viszont ez nem minden. Komplexen kellene latni mit is tud pl: hogy megkozeliti e a Nortont. Ti hova sorolnatok?
-
wilburwalsh
tag
-
MolnárPéter
aktív tag
válasz
blattida #7220 üzenetére
Bizony, jelentős az eltérés a konfigurálhatóság tekintetében az ingyenes és a fizetős verzió között. Én már az 1-es verzió óta használom az OA-t, amiről tudni kell, hogy előbb volt HIPS, mint tűzfal. Amikor az Emsisoft megvásárolta a Tallemutól, kicsit féltem hogy a Sygate, vagy a Kerio sorsára jut. De eddig szerencsére kellemesen csalódtam. mert fejlesztik becsülettel.
A proaktív védelme hagyományosan az egyik legjobb, nálam apróbb hibáktól eltekintve mindig jól muzsikált, az utóbbi időben semmi gondom nincs vele. Nekem megért anno 30 dollárt is, másnak ingyen sem kell, szerencsére van elég termék a piacon.
A munkahelyi gépemen pl. CIS-t használok, mivel a cég nem volt hajlandó védelemre költeni. A CIS pedig használható szerencsére vállalati környezetben is és az ingyenesek között kiváló termék. -
-
L7wy
őstag
válasz
blattida #7092 üzenetére
Jaj ezt elolvastam rendesen, úgy néztem h kétóránként frissül
(#7096) riki
Nem olyan tragikus a helyzet, teljesen friss vírusokkal, csak adatbázis mellett 72%, az nagyon is jónak számít. Ez azt jelenti hogy valós szituációban, ha friss vírusokkal lenne dolgod, 72%-os eséllyel adatbázis alapján megfogná, a maradék százalékra pedig ott vannak a proaktív moduljai. -
Gorneck
legenda
válasz
blattida #6873 üzenetére
Simplified UI - Simplified UI makes Microsoft Security Essentials Beta easier to use. Ennél is? Elég hülebiztos a GUI így is, viszont szedtek ki olyan funkciókat/menüpontokat is, amik nem voltak olyan rosszak, bár egyre jobban látszik, hogy az irány egy olyan ingyenes AV létrehozása ami tényleg alig-alig igényel felhasználói beavatkozást...felrakod és teszi a dolgát (ezért is szeretik sokan az ismerősi körben).
-
T_Stark
őstag
válasz
blattida #6638 üzenetére
Az igaz hogy az eset HIPS-ének van még hova fejlődnie.
Először én is úgy voltam vele hogy majd használom interaktív módban, és majd jó lesz az...
Aztán bírtam kb 1 hétig, keservesen, mert annyit kérdez hogy az nem emberi... használhatatlan tőle a gép mert 2 percenként a kérdéseire kell válaszolgatni.
És nem csak eleinte kérdez sokat mint pl a Comodo, hanem állandóan.
Szóval maradtam az automatikus módnál. -
riki
senior tag
válasz
blattida #6586 üzenetére
Szerintem a jövő év első felében ,meg fognak jelenni az piacon. Tőke és erőforrás is van bőven mögöttük. Nem véletlen,hogy szinte az összes mérték adó teszten indulnak.Már most kiforrott a termék. Szerintem még olcsó is lesz. És van belőle ingyenes verzió is .Le sem merem írni, hány felhasználója van,így minta alap is van bőven.
-
ErosenZold
senior tag
válasz
blattida #6573 üzenetére
Nem feltétlen av-ról beszéltem most.
Mellesleg amelyik anti-virus-nak kicsi a felismerése az igenis a szar (hogy ez ne zavarjon, a nagyon rossz) kategóriába tartozik. Senkit nem érdekel, hogy mekkora a költségvetésük vagy bármi. A usernek a lehető legnagyobb hatásfok a lényeg bármi áron.
A gyengén teljesítő programok, majd szépen elhullanak ahogy annak a rendje. Nem kell 600 féle antivirus kell 15 jó DE különböző és ennyi, szerintem.
-
ErosenZold
senior tag
-
robert83
csendes tag
válasz
blattida #6512 üzenetére
Már bocsánat, de én téged nem minösítetelek, és köszi próbálom használni az eszemet, de laikus vagyok és ha a gépem ami naponta egyszer kék halálal elszáll és csak simán müködés közben is akad, vagyis vírusos, akkor legyen már annyi elvárásom egy progival szemben, hogy találjon valamit.
-
-
-
szaki26a
aktív tag
válasz
blattida #6416 üzenetére
A vtesztről, csak mert itt is ott is
Metodikája pedig a tesztnek ugyan az, amit te is csináltál meg itt mindenki a csomagokkal. Egyébként nézd meg a minta neveket. Jé, nem ugyan azok. Pedig ez alap lenne. Ha nem ugyan azokat a mintákat használják egyszerűen nem összehasonlíthatók a tesztek. Kiváncsi lennék elküldték e a mintákat elemzésre, hogy mi történik, ha 0-dayből 1-2 day lesz. Az egyszerű 0-day tesztek nem életszerűek. Comodo is remekel Matousec teszteken közben meg Core Impact simán bedarálja. Ja, az egyik egy teszt amire lehet optimalizálni, hiszen lehet tudni pontosan mi fog tesztelődni, a másik meg egy komoly audit eszköz, ami még a cis sandboxából is kitört simán. Felhőknél az eredmények olyan gyorsan változhatnak, hogy egyetlen valódi tesztelése a chekvir módszere lenne. Sajna nem is megy ne félj. Az pedig, hogy 50 darab vírussal teszteljed naponta hááát nem releváns. 100,000 új vírus jön ki naponta. A többi már statisztika. Mondjuk legyünk megengedőek, akkora védelmet nyújt mint bármelyik minden hájjal megkent fizetős AV. Csak éppen azoknál sokkal kevesebb erőforrásigénnyel. Otthonra anyádnak, barátnődnek bárkinek aki nem ért hozzá. Nincsenek popup ablakok, nem kell tudnod mi az az svchost, és ki kell e mennie. És nem kell aggódnod amiatt a pár % miatt sem ami minden AV-n átjut.
Olyan mint egy jó légiharc rakéta. Kicsi, gyors és FnF. (Fire and Forget) -
szaki26a
aktív tag
válasz
blattida #6329 üzenetére
Mint mondtam a feature listánál vannak olyanok amik ingyenesben nem voltak. De sajnos egzakt feutre leírást nem találtam, de ha neked van, ahogy gondolom, akkor dobj már egy linket légyszives. Olvasd el újra azt az ajánlatot. 500 ig állják a javítás költségeit. Ha ők nem tudták megoldani. De szerintem ezen totál felesleges vitatkozni. Szerinted Cis jó megoldás szerintem virusírtásban gyenge. Hipse pedig jó.
-
szaki26a
aktív tag
válasz
blattida #6324 üzenetére
Sarkitasz mint rendesen,de legyen. CIS is így csinálja. Comodo internet security pro 50 dolcsi/év remote supportot meg 500 dolcsis biztositást kapsz mellé. Illetve néhány plusz modult amit nem látok ingyeneseknél. De van 70 dolcsis complete is. Az antivirus cégek supportja meg olyan amilyen, ez is egy fontos szempont a választásnál. De létezik.
-
szaki26a
aktív tag
válasz
blattida #6173 üzenetére
Gyüjt amit akar csak ne küldje el. Tüzfal meg nem enged ki monitorozott programot csak kérdés után, ha jól van beállítva. A baj a véletlen szerüen terjedő virusokkal van inkább. Sok mostanság a teljesen random filokat, registry kulcsokat, stb használó féreg. Ezért egyszerűbb imageből újra húzni a gépet mint írtani. Egyetlen vírusírtó sem képes teljesen minden vírust eltávolítani szignatura alapján. A felhőtől meg nem kell félni, nincs net nincs veszély.
Panda usb vaccine-t pakoljon mindenki fel aki sok pendriveot rak be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen program, ami...?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest