- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
DeFranco #73924 üzenetére
Hát ja, így patt helyzet, mert pl kontrasztban a google-lel, ott az outlook, ahol van alapból 10 aliasod, ami lehet bármi (és nem a +-os megoldás), és beállítás függő, hogy melyikkel tudsz belépni... Szóval hasonló esetben ott pl simán le lehetne fokozni a külsőleg ismert mail-címet a konkrétan bejutáshoz kellőtől, mert ugye az már spammelődik.... míg a többi 7-8 meg lehet másra használva, szóval azok sem tudják, hogy mi a te belépésid. A domainezősdi akkor ismert...
Előbbieken felül szerintem azért a google dolgokat is át lehet migrálgatni egyik helyről a másikra így úgy, amúgy, ha a fentiekről van szó.
Ha nem áll le, vagy csökken a spam, akkor én inkább ajánlom a whitelistezősdit, mint a blacklistezősdit... Kevesebb energiát igényel átlagban -
válasz
DeFranco #73922 üzenetére
... máshol is meg lehet csinálni azt... sőt attól függően, hogy mennyire éri meg neked, lehet mindened a y.x@vezetéknév-keresztnév.xy... szóva ez nem igazán érv, hacsak nem vagy annyira nagy google fan, hogy ez kombinációban számítson.
Inkább érv az, hogy millió appod van véve googleplay-en, vagy hasonlók.., mert azt tényleg nehezebb át telepíteni, ha lehet egyáltalán.
A #73920-as első mondatom így áll... szóval marad a belső saját és a google rendszerszintű filterezpsdije! -
-
szaki26a
aktív tag
-
Mosanke
senior tag
válasz
DeFranco #3909 üzenetére
Szia!
Csak most olvastam bele a totyikba de látom, hogy közben kaptál már választ.
A FsUsbExService.exe nálam is fut és ez a feltelepített Samsung PC Studio egyik folyamata.
Mivel nálam is NIS paranoid módban fut, így azonnal rákérdezett (4x is) aztán azóta csendben van. -
Greenebola
senior tag
válasz
DeFranco #3905 üzenetére
Szia töltsd fel a Virustotal.com/ oldalra és képet kapsz róla kártevő-e, több Antivírus által.
-
-
válasz
DeFranco #3561 üzenetére
Free-re vonatkozik, de ezt Avast telepítését követően a progiból is elvégezheted (kevesebb mezőt kell kitölteni). A Free-t is regisztrálni kell, ellenkező esetben 30 napig üzemel.
ertz
Nem, nincs, bocsesz... (cloud-ot nem vettem figyelembe) Ettől függetlenül is értelmetlen...
(CIS után fel sem megy szvsz, fordítva meg a fene sem tudja) -
ceia
őstag
válasz
DeFranco #3532 üzenetére
Nekem volt fent AVAST, de egy idő után gyanús volt, hogy soha nem jelzett semmit. (előtte ESET IS volt fent, ahhoz képest) Felraktam az Avirát, és az szépen riasztgat. Csak az a gond vele, hogy irtani nem akar, mindig csak karantén, vagy törlés a két választható opció. Valamint az Avira ingyenes verziója nem támogatja a magyar nyelvet.
-
g.gergo
senior tag
válasz
DeFranco #3528 üzenetére
Miért kellett megválni a NOD32-től? Lejárt a licensz?
(#3531) DeFranco: Nem a NOD32 felé dőlünk, csak a BD, ahogy az előző hozzászólásban is mondták, rohadtul lassít, kinek jobban, kinek kevésbé, de lassít. Észrevehetően. Viszont szvsz jobb azonosítási és eltávolítási képessége van. Próbáld ki a 2012-őt és meglátod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest