- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz
tiv83us #3817 üzenetére
a Spectre (azt hiszem) 100k-s karaktereket ad, ritka fegyókat, nekem pl adott 3-as szintű rifle turbózó izébizét, amit be tudok tenni egy meccs erejéig
szóval hasznos cuccokat ad, na meg persze fegyókat tömkeleggelvégignéztem ezt az indoctrinated videót, hát több mint érdekes...
-
-kdM-
senior tag
válasz
tiv83us #3817 üzenetére
a spectre pack biztos ad arany színű cuccot (pl asari adept vagy claymore...etc) a veteran pedig minimum ezüstöt (drell adept, vindicator), illetve van esély arany színű cuccra
szerintem az Avanger-t az 5000-es packból is fel lehet húzni
szerk: egyszerűbb ha belinkelem a listát
-
pohár
félisten
válasz
tiv83us #3805 üzenetére
SPOILER
na igen... valószínű hogy én is ezt fogom majd választani, ha egyszer eljutok odáig...itt vannak amúgy az endingek, Control/Destruction/Synthesis szerint szétválogatva, és ott van az EMS mértéke és a hozzájuk tartozó befejezés isha a synthesis-t választom, miért csak a gerlepár marad meg? más nem tud egyesülni, vagy mi? nem igazán értem hogy a többi csapattársam miért hull el
amúgy ha a végén Shep fellélegez, onnantól folytatásért kiált, és újra lehet kreálni EDI-t valami foszlányból -
Malachi
veterán
-
Wasp_HUN
tag
válasz
tiv83us #3238 üzenetére
!!!GAME-ENDING SPOILER!!!
Igen értettem a mondanivalóját és így értelmet is nyertek a dolgok, de az egész azon alapszik, hogy minden intelligens élet kiírtja magát közvetve azzal, hogy kifejleszthet MI-ket. Ez azért kissé szűk látókörű feltételezés. Főleg, hogy a mi ciklusunkban már 300 éve meglettek alkotva... ők a Geth-ek, akik épp most lettek puszipajtások, legalábbis nálam. A galaxis csapatai nem ragadtak a Naprendszerben, hanem elpusztultak, a Földön és a többi kolónián lévő többi emberrel együtt, amikor a Charon relay felrobbant. Ugyebár ME2 Arrival DLC-ből tudjuk, hogy egy Relay-nek akkora ereje van, amikor felrobban, mint egy kisebb szupernóvának, illetve az köztudott, hogy a csillagközi utazás a kapuk nélkül nem megoldható, így minden lakott rendszerben van kapu ha csak a kisebből is. Így jó feltételezés azt gondolni, hogy a Normandy-n lévőkön és esetleg pár mély űrben tartózkodó hajón kívül nem maradt intelligens élet az ismert galaxisban. Ugyebár a Normandy a leggyorsabb valaha épített hajó és még az se tudott teljesen elmenekülni a lökéshullám elöl.
Na a lényeg... nyassgem Bioware. Ebből már csak előzmény készülhet legközelebb.
-
Chabe89
addikt
válasz
tiv83us #3204 üzenetére
Hát nem tudom szerintem hamarabb elkezd csökkenni azért. tegnap Multiztunk mondom faja felment 80% mindegyik régióban. 10 percre léptem ki, mert volt egy kis dolgom, de mire visszaértem már 79% volt
Más: Nekem eddig pozitív véleményem van a játékról. Küldetéseket szépen sorjában kell nem össze vissza és akkor nem veszel el benne. Arról viszont nem hazudtak a fejlesztők, hogy komoly döntéseket kell majd meghoznunk. Az is ostobaság aki azt mondta, hogy egyáltalán nincs súlya az előző részekben meghozott döntéseknek, mert igen is van. Elég komoly ráadásul. Grafika meg van olyan szintem, mint a 2. részé úgyhogy engem az sem zavar, majd lehet később ehhez is kijön valami fan made HD textúra pack vagy valami.
Ami viszont nagyon idegesít, hogy 1-2 mellékküldetés hajlamos beakadni és akkor fújhatod az egészet. -
-
Vistaboy
veterán
válasz
tiv83us #2999 üzenetére
Vagy átálltak a sötét oldalra.
Sokan írják már a Sithek közül, hogy végigvitték a játékot, legtöbbjük arra panaszkodik, hogy túl sok benne a szöveg és nincs benne elég akció.
GeneraL_XTX: Vagy esetleg nem RPG (vagy inkább RPG elemekkel gazdagított) módban vitték ki, ekkor - állítólag - csak egy interaktív film a játék. Én még kíváncsiságból sem próbálom ki úgy, elvégre már az RPG mód is eléggé akcióközpontúnak tűnik az eddigi beszámolók és a demó alapján.
-
Har_melin
addikt
válasz
tiv83us #2836 üzenetére
Ezért is írtam, hogy a párbeszédes videókat nem okvetlenül tartom rossznak. Vagy akkor szoktak zavarni, ha nagyon sok van egymás után (így gyakorlatilag egy CGI mozivá degradálódik a játék) vagy ha egy fontos pont előtt nem lehet átugrani őket és esetleg tizenötször kell végignézni egy nehezebb harc miatt (a tárcsánál itt sokszor két kattintással le lehetett tudni). Engem nem zavart a Miranda / Garrus féle megoldás (Ashley már az 1-ben is ezt csinálta), de tény, hogy ha nincs mondanivalójuk, akkor fölösleges időpocsékolás a wheel.
Az jó hír, ha bőven vannak RPG elemek, a számomra kizárólag így ME a játék. Egyelőre még fel sem raktam, előbb juszt is megcsinálom a kiindulónak szánt Femshep-et is az 1-2-ben (a régi valamelyik újratelepítés után elveszett, most csak egy férfi karakter van.)
-
ForRedGlory
félisten
válasz
tiv83us #2854 üzenetére
Ja nem most olvastam el, csak most kerültem gép elé, hogy leírjam. Telefonról békávén lusta voltam írni az "incidens" alkalmával.
(#2847) G4ga: jár hozzá biztoson, tegnap vettem át a CE-t, ott virított a dobozon a két kód. Viszont lol, de a játék telepítő kódja nincs benne a dobozban, írtam is nekik... bár ez nyílván egyedi. Bosszantana is, ha már szeretnék játszani, de így még annyira nem érdekel, mert kitolom az első két részt, na meg a három könyvet előtte
-
pohár
félisten
válasz
tiv83us #2609 üzenetére
ncore-ra tették ki a realoaded release-t, bár akinek érkezik az eredeti, annyit megtehet hogy leszedi ezt, és ha megjön az eredeti, csak beírja a cd kulcsot és már mehet is a játék, nem kell telepítéssel vesződni már
laza 450MB/s a sebessége, 12 seederre jut majdnem 700 letöltő... kis sikere van
az idézetedre meg haha
-
pohár
félisten
válasz
tiv83us #2599 üzenetére
jaaaj, rosszul számoltam az időeltolódás, hirtelen 18:30 lett a 16:30-ból valahogy
itt meg hideg van, rohadj elkertes házban laktok? én azt hittem valami apartmanban vagy hasonlóban laktok, sok emberrel összezárva (nem diliház
)
te, biztos lunch-ot akartál írni megint?
-
Chabe89
addikt
válasz
tiv83us #2523 üzenetére
Nem, Nem azt még tanúsíthatom, hogy a múlthéten aktív Battlefield tag volt még, de így hogy most sikerült megmókáznia a Mass Effectet kereshetünk másik embert a posztjára. Na mindegy amúgy sem volt valami jó.
"Valamiért kaptam egy Battlefield 3 Pack-ot is, és volt benne egy BF3 style Soldier."
Ez akkor most mi? -
pohár
félisten
válasz
tiv83us #2514 üzenetére
hát most aktívan munkát keresek, matricát meg nem szereztem az igazolványra, szóval ja, 7k Pest (3500-3600ft oda IC-vel), plusz még ott a bkv 1-2k...
arról nem is beszélve, hogy egy tízezres kisvárosban élek, a vasútállomás a szomszéd városban van ~12km-re, az is még +500ftott fogom meg a pénzt ahol tudom, nézegetek felétek is, de pf...
nagyanyám nem ér rá
-
mrhitoshi
veterán
válasz
tiv83us #2514 üzenetére
Már a nagyik sem utazhatnak ingyen, azt hiszem. Ha utazhatnak is ingyen, akkor az csakis rájuk vonatkozik. Illetve a Máv rendszer nagyon idétlen. Zónákra lett felosztva az ország, és a zónák alapján változik aránytalanul a jegy ára. Szóval ha én 21 km-t akarok utazni, az aránytalanul többe kerül, mint ha csak az adott zonán belül, mondjuk csak 20km-t akarok utazni.
(#2502) orichalcos: Ha minden jól megy, holnapra itt lesz nekem is, de előtte még végig akarom vinni a 2-t újra, az importált karakterrel.
-
nanorambo
őstag
válasz
tiv83us #2428 üzenetére
Áhh bakker tényleg. Csak az ugye cinematic és azért kevertem, de igazad van.
De van még a kettőből 0.56-nál és 0:50 -nél
Látom megelőztélIgen én csináltam, csak kb egy hete. Aztán nemrég kijött még egy trailer a 3-ból és kicseréltem egy két jelentet és úgy töltöttem föl harmadikán
Zenét a Red Tails trailer-ben hallottam, rákerestem és azt tettem be alá.
-
Chabe89
addikt
válasz
tiv83us #2333 üzenetére
Ezt most nem igazán értem, de mind1
Vistaboy: Előző részekben sem volt több opció. Ettől még lehet benne nagy felbontású textúra a 2. részhez is volt egy idő után. Már csak abban reménykedhetünk, hogy nem vágnak át mint ahogy azt a többi EA-s játéknál megszokhattuk, mert ha valamiben jók azok a hamis ígéretek.
-
Chabe89
addikt
válasz
tiv83us #2261 üzenetére
Nos további elemzés után ezt találtam. Úgy látszik a Destiny Ascention-ből nem is egy van.
-
Klikodesh
senior tag
válasz
tiv83us #2308 üzenetére
Mar leirtam, nem reszletezem, az elso nagyon bejott, minden letezo questet megcsinaltam, minden bojgot felderitettem.
A ketto ellenben nagyon nem jott be hiaba fejlesztettek a jatekmenetet, egyszer vegigtoltam aztan uninstall.
A harom valoszinuleg meg grandiozusabb es eszetlenebb lesz nalam a video is ezt tamasztotta ala, azaz meginkabb elmegy abba az iranyba ami nem tetszett a kettoben.
A plusz hogy ezzel vege, ha lesz masik szal az megint lehet hogy normalis leptekkel indul.
Hamarosan meglatjuk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Íme az új Android Auto!
- Linux kezdőknek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen videókártyát?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged