- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malachi
veterán
válasz
Har_melin #3278 üzenetére
tökmindegy, hogy fejezik be, ha az logikus és hibátlan és passzol az eddigi sztorihoz. nekem nem azzal van a bajom, AMI a vége lett - bármelyik befejezést alapul véve - mert a Boiware így írta meg, oké, ők döntik el. ja és mellesleg simán el tudok képzelni még folytatást ebből a befejezésből kiindulva. állati jó folytatást.a baj az, AHOGY befejezték. nincs benne értelem, nem következik az eddigiekből, ellentmondásos. világos és pofonegyszerű, az nem érv, hogy "senki nem érti" mert annyira alap, hogy egy 5 éves is értené. csak hát gyenge. elnagyolt, fércmunka. ezt a korábbi részekhez viszonyítva mondom. lehetett volna ezerszer jobb, ha szánnak még rá valamennyi időt. -
tiv83us
veterán
válasz
Har_melin #2824 üzenetére
Valoban tobb az atvezeto video es a scriptes parbeszed, mint az elozo reszekben, de szvsz nem a "manualis" parbeszedek karara, ugyanannyit lehet csacsogni kedvedre, mint eddig. Egyedul azt vettem eszre, ha valakivel mar mondjuk mindent kibeszeltel a Normandy-n es mar nem tudna ujat mondani, akkor nem jon fel a conversation wheel, hanem csak mond valamit a tag. Aztan ha tortenik valami, uj misszio utan pl. ugyanugy odamehetsz es lehet dumalni. Ezzel szerintem azt probaltak elkerulni, ami pl. Mirandaval vagy Garrus-szal volt a kettoben, hogy miutan kibeszeltetek mindent es visszamentel hozza dumalni, hogy "van-e idod dumcsizni", akkor odaboktek, hogy most epp nincs idejuk, mert report-ot irnak, vagy kalibralnak, gyere vissza kesobb. Szerintem ez igy jo otlet.
-
Chabe89
addikt
válasz
Erre most megint csak azt tudom mondani, hogy a sok kis gyökér rászabadult Action módban és most zavarja a sok átvezető videó. Ha a döntéseknek tényleg nem lesz súlya az viszont el fog szomorítani, de én eddig úgy hallottam, hogy ez nem így van.
[SPOILER ALERT]
Továbbá megkérdezném azoktól akik már tolják és rendelkeznek a From Ashes DLC-vel, hogy aProtheanbarátunknak maradt ez az afrikai szinkronja?[ Módosította: tiv83us ]
-
Ilsyde
őstag
válasz
En is pont ezeket vettem eszre. Keves az interaktiv parbeszed, helyettuk rengeteg az atvezeto video. De talan az elejen van mindenki, remelhetoleg kesobb beindul az RPG resze is.
Eddig egyedul az inventory-kezeles zavar, annyira idetlenul van megoldva a fegyverek kozott valo valtas es a modolas hogy hihetetlen. Tarkon kellene loni aki kitalalta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest