Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
zolomon17
üzenetére
en szeretem a magyar feliratos jatekokat
tudok angolul, de napi 8 ora gep elott angoluli a munkaban boven eleg, nemhogy meg este is angol feliratokat olvassak a jatekban, amibol ugy tunik boven kerult bele
a magyar szinkronrol mar inkabb ne beszeljunk
viragos verzio lol

-
törölt tag
válasz
zolomon17
üzenetére
megneztem par kepet a jatekbol, es pl az sg oldalan minden cikkhez mas feju Shepherd tartozott, es nalam is maskeppen nez ki a feje...a piros lampas villogo overall az ugyanaz, csak a feje mas grafikailag...
bar ha az a valtozas oka, hogy nekem csak 8600gt-m van, mig a kepek 3 db 9600gt-vel keszultek sli-ben, akkor bocs...
-
-
Xirtam
veterán
válasz
zolomon17
üzenetére
Választanék én legszívesebben Williams-t de midig terelia szót meg , hogy feletessel nem jöhet össze! Kétlem , hogy ebből lesz hancur
de akkor is fűzni fogom!Amúgy Wrex történetei elég érdekesek , én úgy szoktam , hogy minden fő quest után visszamegyek a hajóra és beszélgetek velük de Wrex története és háttér story-ja valami fantasztikus meg amikor beszól az elenségnek
Super Csapatból " Rossz Fiú " - ra emlékeztet
Mr. T 
-
Szasinka
tag
válasz
zolomon17
üzenetére
Aham. Én is csak harci helyzetben próbáltam, nyugiban nem. Ráérek én sétálgatni, legalább nézelődöm egy kicsit. A Witchernél azé nagyobb tempót diktál a kari szóval azután ez már nem zavaró itt. (Ott mindig kivont karddal mentem kínomban főleg a mászkálos küldetéseknél.)
-
Drizzt
nagyúr
válasz
zolomon17
üzenetére
A Fist-ököl szerintem teljesen egyértelmű, sehogy máshogy nem lehet fordítani. Az egyetlen gázos dolog a Mékó, minden más megfelelő, azon kívül csak néhányszor van, hogy 1 mondat hiányzik a fordításból, vagy nem egyértelmű szituban a rossz jelentés került be(fire=lelőni, kirúgni helyett). Mondjuk még mindig csak az Artemis Taut nyomtam végig, szóval lehet találok még.
-
-kdM-
senior tag
válasz
zolomon17
üzenetére
vissza jon alt+tab utan csak kicsit varni kell (elejen en sem vartam meg)
nekem van egy olyan bugom peldaul, hogy a fegyverek folyamatosan tulmelegednek es nem "hulnek ki" es gyakorlatilag hasznalhatatlan amig egy olyan helyre nem erek ahol toltenie kell a jateknak (talaltam ra egy megoldast, de nem fogok igy szorakozni vele)
meg egy bug ami viszont az eredetiben is benne van az az "utolagos texturazas" vagy "texturakirakos" nem feltetlenul zavaro, de mindenfelekeppen bug (aztan meg ott van a csapatiranyitas es a tarsak "beragadasa")
nincs jatek amiben ne lennenek hibak...teny, hogy ebben relative keves van es biztos vagyok benne hogy patch-ek kisereteben javitani fogjak amit tudnak
-
Romvr
őstag
válasz
zolomon17
üzenetére
Mély nyom: Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay. Abban csendültek el szép dallamok. Starship Troopers FPS: szintúgy, bár azok a film zenéi voltak de nagyon jó hangulatot teremtettek. Star Wars játékok nagy hányada, Star Trek: Elite Force 2... Ezeknek mind mind nagyon jó zenei aláfestésük volt.
Sötét Nagyúr: Kérlek hanyagoljuk a témát. Rendben?

-
Darth_Revan
veterán
válasz
zolomon17
üzenetére
"2. Mint azt korábban tisztáztuk - miután kitiltottál a fórumról - nem gyári, ámde eredeti cuccom van, a magyar fordítást készítő csapat projectvezetője jó barátom, tőle kunyeráltam el."
Őszintén...te normális vagy? A barátod azzal ,hogy ezt odaadta neked (már ha igaz), törvénytsértett, amiért meg is vághatják elég keményen...és te ezt eldicsekeded? Gratulálok...
Ha szerencséd van nem olvassa senki olyan a fórumot akinek haszna lenne abból, ha feljelentené...
És a legszomorúbb, hogy egyre több ilyen idiótával találkozok...(már bocs)
-
Romvr
őstag
válasz
zolomon17
üzenetére
Kockák!!! Én azért viszek végig egy játékot hogy szórakozzam közben. De ha nekik ez jó akkor legyen.
Csak gratulálni tudok nekik.Én szerintem ma újrakezdem csak most Garrus bőrében, Adept-ként, Assault Rifle skillel, HMWA X pityuval, Valami jól kinéző páncéllal. Csak a poén kedvéért.

-
Romvr
őstag
válasz
zolomon17
üzenetére
Szerintem ezek órában vannak megadva. Erősem kétlem hogy a Doom3-at 1 óra alatt végig viszi valaki. Maximum bepötyögi konzolba a god és a fly parancsokat akkor. Én játszottam on-hit-kill gépkarabélyal, god modban úgy hogy már tudtam mi hol van, melyik ellen mi mögül ugrik ki, még is vagy 15-20 órába tellett végigvinni, mert rohadt labirintus szerű pályákon kell végigkanyarogni.
-
Romvr
őstag
válasz
zolomon17
üzenetére
Akkor nem tudom hogy-is-híjják azt aki csak kipörgeti a játékot 2 perc alatt és neki ez élvezetet jelent. Én majd magyar nyelven leszek igazi Hard Core. Minden sz*r mellék küldibe belemészok, mindenkit kikérdezek, mindent elolvasok... És kb 90 órán át fogok játszani. Persze mivel akkor jelenik meg az Alone in the Dark 5-is ezért lehet előbb azt fogom kipörgetni. Arra is mondtak asszem 30 óra játékidőt (lehet keverem valamivel).
-
maskimx
senior tag
válasz
zolomon17
üzenetére
baldur's gate 1-2, fallout 1-2, ezeket én régen vagy ötször végignyomtam, de volt is miért.
mass effectet is érdemes, de félek, hogy már a második végigjátszásnál halálra fogom magam unni a makóban a felfedezetlen bolygókon meg a tucat bányákban
viszont nagyon tetszettek a bio képességek, ezért szerintem adok magamnak, aztán mengézem, 2 végigjátszás alatt elérem-e a 60. szintet. -
Romvr
őstag
válasz
zolomon17
üzenetére
Egyszerűen: GiveBonusTalent 50 (Nem vagyok benne 100). Gondoltam, hogy má' mé' ne?
De lehet majd kezdek egy Adept-ot és adok neki Rifle skill-t Az úgy nagyobb vicc
Páncélra kellene még és akkor olyan Adept-em lenne hogy nincs aki kinyírja. Belegondolva ilyen lenne:
HMWA X Rifle, Összes Adept képesség, Hazard X nehéz páncél (640 pajzs), Legjobb bio implant és még pluszba jönne ugye a saját bio pajzs képessége. Szerintem a legnagyobb csatában úgy sétálnék mint a virágos réten.
-
maskimx
senior tag
válasz
zolomon17
üzenetére
Na azért annyira nem vészes, vedd úgy, hogy csak 50 a max szint
Így is nagyon tápos lesz a karid a végére, nekem a legutolsó bossfight kb 2 percig tartott.
Mivel ki akarom próbálni a bio cuccokat is, újrakezdem majd egy adeptel. Vagy konzolparancsokkal adok a soldieremnek bio meg tech skilleket, így az élmény is meglesz meg a 60. szint is![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
maskimx
senior tag
válasz
zolomon17
üzenetére
Ha a legelső karid adept és azt továbbviszed, akkor meglesz a 60. szint. Ha viszont csinálsz egy újat, akkor az megint csak 50-ig megy el.
Tehát ahhoz, hogy egy karakterrel elérd a 60. szintet, kétszer kell végigtolni a játékot legalább.
Ez nekem sem tetszik annyira, nem látom értelmét, hogy ugyanazzal a karrival nyomjam végig mégegyszer. -
tiv83us
veterán
-
Romvr
őstag
válasz
zolomon17
üzenetére
Hát én megpróbáltam elképzelni egy Krogan nőt... vagy 10 percig röhögtem magamban
Amúgy az én egyszerű logikámmal: Krogan nő felépítése:
Lehetőségek:
- Mivel ilyen hüllő szerű lények ezért külsőben nem sok különbség van.
- Mivel humanoidok is ezért maximum annyi, hogy az arc vonásaik sokkal íveltebbek, lágyabbak.
- Mivel egy eléggé harcias fajról van szó ezért a nők náluk nagyobbak és erősebbek a férfiaknál.
- Mivel hétfő van ezért a női változatuk kisebb testű, gyönge, és nem jó másra csak szülésre ezért nem látni egyet sem a játékban.Turian:
- Társadalmi és politikai helyzetükben a nők nem hagyhatják el a bolygót. Minden bizonynal hasonlóan páncélozott a bőrük és alakjuk is valamennyire hasonlít a férfiakéra. Fejükön nincsenek akkora szarvak és fogaik is kisebbek. Kisebb termetűek, és zömökebbek.Hanar:
- Nincs különbség, sőt talán ők hímnősek.Amúgy az Asari egy érdekes dolog. Bármely más faj genetikai anyagát képes felhasználni a szaporodáshoz. Ez az én szótáramban: Lefekszik fűvel fával (talán szó szerint is képesek rá
). Szóval nem egy gátlásos faj ha azt vesszük. Bár mivel a papnőnél 3 hónapra előre kell jelentkezni, biztosan tudnak valamit amit mi nem 
-
Romvr
őstag
válasz
zolomon17
üzenetére
Jól

Bár eddig három nőről tudok akivel lehet kamatyolni:
Citadel-ben Asari papnő
Ashley
És a harmadik is egy asari, Benezia lánya (Liara?)Bár ha már ilyen kis Galaktikus-Donhuánok vagyunk akkor igazán rakhattak volna bele Krogan, Turian nőt, sőt az ínyenceknek egy külön jelenetet a rachni királynővel is, vagy egy Hanar-al
(Pfujj a perverz fajtája!!
) -
tiv83us
veterán
válasz
zolomon17
üzenetére
SPOILER
Mindenkepp bekerul, viszont Virmire-en ha rosszul valogatod meg a szavadiat, Gunnary Chief Ashely Willams lelovi a szarba

Szoval jol valagosd meg a szavaidat, mert nagyon hasznos csapattag. /Es jo poenjai es tortenetei is vannak/.Ha Fist-nel nem csatlakozik, akkor majd akkor fog, amikor a Docking Bay elevatorhoz kozeledsz a Normandy fele.
-
Silenzio
addikt
-
Drizzt
nagyúr
válasz
zolomon17
üzenetére
Akkor ülj neki a Wizardry VII-nek!
Ha jól emlékszem újságban 300 óra végigjátszást írtak rá, a főszálra. 4*7 oldalban közölték a végigjátszást, vagy valami ilyesmi. Amúgy szerintem a Witcher se rövid. Még mindig nem értem a végére.
Bár abba kellett hagynom, mert tanulnivaló, meg ilyesmi bekavart. 
-
tiv83us
veterán
válasz
zolomon17
üzenetére
Ha elsonek futsz neki akkor 25h korul. /En igy 6-7 vegigjatszas utan mar egyenesen tudom, hogy hova kell menni, igy en 18h alatt vegigtolom, ha semmilyen mellek kuldetest nem csinalok meg. Viszont mivel megeri mindenkepp nem csak a fo kuldeteseket csinalni es vegigrohanni a jatekon, igy egy elso nekifutasra 35-40 ora jatekido siman.
-
-kdM-
senior tag
válasz
zolomon17
üzenetére
En erre most kivetelesen nem fogom sajnalni a penzt mert, eleg regen vettem mar eredeti jatekot, de ez most tenyleg megeri. Plane, hogy a "nem eredeti" Mass effect-ben Assassin's creed effect van
(akinek megvolt megjelenes elott tudja mirol beszelek). Raadasul a Bring down the sky kiegeszito ingyen letoltheto lesz eredeti jatekkal -
-kdM-
senior tag
válasz
zolomon17
üzenetére
Jatekmenetet en inkabb hasonlitanam a kotor-hoz, leszamitva, hogy ez nincs (szerencsere) korokre osztva. Dialogusokkal kapcsolatban pedig kulon tetszik hogy raktak bele poent rendesen

Ami nem tetszik, hogy kivettek azt a fajta tobboldalas szintlepeses rendszert ami pl. van az nvn2, vagy kotor-ban es csak talent pontokat lehet osztogatni.
En mar bejartam a varost, hogy 6-an hol tudnam rogton megvenni
szerk: a karaktergeneralos resz nekem se ment nagyon....csinaltam olyan debil fejeket

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását típustól függetlenül
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)))))))

de akkor is fűzni fogom!

Vmi atombombával felszerelt gépet keresek és ezt leltem (kép jobb felső sarka), de nem tudok vele semmit se kezdeni.
Csak gratulálni tudok nekik.