- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szasinka
tag
Biztosan az!!!
Majd az első patchel kijavítják, mint a galaxis térképes hibát... Mondjuk nekem is volt egy hasonló gondom (igaz utána mikor visszamentem már jó volt az interakció) pedig eredeti a játék szóval akármi is lehet...
Egyébként az achivment/eredmény bónuszok a csapaton belül mindenkire érvényesek vagy csak a főkarira. A +5% xp bónusz nyilván mindenkire hat, de a plusz páncél, életerőregeneráció és hasonló dolgok is mindenkire hatnak -
-
Szasinka
tag
Sőt most olvasom csak, hogy többen az 169.06-t ajánják 175.16 helyett. Csak egy óra után fagyott le és nem 20 perc után. Már ez is valami lenne. Sőt egy 7900gto tulaj a 175.16 bétát javasolta a végleges driver helyett, ő már semilyen fagyásra nem panaszkodott utána. Nincs más hátra, kénytelen leszek próbálkozni de ha nem lesz jó atomcsapást mérek a fejlesztőkre... (Itt egy jó játék és b@szik működni)
-
Szasinka
tag
A hangkártyához igen de a videókártyához az van ami a legjobban bevált (talán 94-es de ez nem biztos mert most nem otthon vagyok). A bioware honlapján is nézelődöm/kérdezősködöm és van egy két tipp amit kipróbálok hátha segít (munka után neki esek egyből az tuti, van akinek valamitől valahogy jobb lett, reménykedem én is). Egyébként meglepően sok game crash van. Van akiknek teljesen játszhatatlan a sok fagyástól...
A bioware-es minőségis ember is elismerte, h sok gond van de igyekeznek a patchel.... addig is küldjük el a system infót meg a részleteket... kedvesek. Akinek nincs semmi baja az boldog lehet (én meg irigy rájuk
)
-
-kdM-
senior tag
kulonbozo dobozokhoz electronics skill kell, a bolygo felszineken talalt maradvanyokhoz pedig decrypt...mind a kettonek az a lenyege hogy van easy, average es hard
talent beosztasoknal ez ugy jelenik meg hogy 1-5-9 pontot toltessz raha Tali-t magaddal viszed es toltesz 9-9 pontot decrypt-re meg electronics-ra nem lesz zar amit ki ne tudnal nyitni igy (manualisan) vagy ugy (overload)
-
A csaj skilljét kell feltornászni, én pl semmilyen fegyverskilljére nem raktam. Néhány zár olyan nehéz hogy maxra kell rakni a skillt, azaz legalább 3/4 -részig. De egyikhez elektronika kell, másikhoz meg a hacker skill vagy mi. Tehát 2 nyitogatós skill van. Egyébként katonával megyek, emiatt kell a csaj, lehet hogy más kaszt esetében nem adódik hozzá.
(apró javítás a videón még Garrus van nem a csaj, benéztem kicsit.
)
-
Bocs rosszul fogalmaztam, az ő tudásával nyitom ki én. Mert kell az elektronika és a kódfejtés skill a zárnyitáshoz. Ha nincs a csapatban akkor nem tudom nyitni a zárakat. De ha bent van akkor a magas skillje miatt engedi nyitni a nehezebb zárakat/gépeket is. Mivel Wrex és én képviselem a tűzerőt, neki csak védekezni kell. A magas pajzs éréket alapból adja az elektronika skill.
-
zolomon17
senior tag
Akkor minden valószínűség szerint ott lehet a bibi
Én azért ugrottam a Noveriáról másik bolygóra, mert a Peak 15-re való kijutáshoz segíteni kellett az egyik manager-nek, hogy megkapd a garázshoz a belépőjét - itt egy mellékszálhoz kellett az Intimidate vagy a Charm, szóval elmentem gyúrni egy kicsit mindenféle planétákra (mellékküldetések kisbolygói, de Ferros-t is meg tudtam csinálni Noveria előtt).
Én Artemis Tau-n küzdöttem nagyon a krogan battlemaster-rel meg a geth csicskáival... kell a tápolás a többi bolygón!
-
zolomon17
senior tag
Én a Peak 15-re már ezek szerint elég táposan mentem (30 szint felett), úgy nem volt gond senkinek az elkalapálásával. Benyomtam egy "master marksman"-t, 200 felett sebző pisztollyal (maxra felnyomott képesség mellett) és még felúton se járt a marha, mikor már megfektettem
-
maskimx
senior tag
Lift, throw, singularity. Magadra meg immunity, shield boost, stb. A fegyver és páncél modokat mindig a helyzetnek megfelelően variáld.
A hiba nálad van, nekem újrakezdés után, legnehezebb szinten sem volt problémám, csak használni kell a képességetek meg a modokat ezerrel.
Ha meg annyira nagyon nemmegy, van egy rakás konzolparancs, amikkel lehet cheatelni. -
zolomon17
senior tag
Én úgy oldottam meg, hogy kiszúrtam, hogy a rosszarcsúak mindig szétszóródnak a kör alakú csarnokban és onnan osztják az áldást, így amikor meg lehetett mozdulni betoltam vagy Immunity-t, vagy Advanced Shield-et és átrohantam köztük abba a rövid folyosószakaszba, amin majd később távozni kell. Ott van egy bazi konténer, oda beálltam Wrex-el és osztottuk a köcsögöket, míg meg nem pusztultak
-
Kidus
őstag
Hat en annal a resznel meg soha nem akadtam el, mindig megvolt par masodperc alatt, bar en jo kis shotgunos-sniperes-bio komboval nyomtam altalaban, vagy sniperes helyett rifle, talan az lehet a megoldas, ami minden nehez helyzetben. Fedezekbe mesz, kinezel, odasozol, hasznalod kozben a kepessegeidet, ami csak van, vagy pedig ugrabugralsz sokat, es akkor nem nagyon talalnak el.
Nekem az asari sunaval sikerult beszivnom vagy tizszer, mire rajottem, milyen pofon egyszeru. Orakat csesztem el ott, teljesen foloslegesen.
Futni meg harcon kivul is lehet, meg gyorsan is, csak a pc-s valtozatrol fogalmam sincs, konzolon A-t lenyomva, ha jol sejlik fel elottem
Nem jatszottam vele vagy 2 honapja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ASUS routerek
- Retro játékok
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Western Digital (WD) Black SN850 NVMe M.2 2TB SSD meghajtó! 5300MB/s - 7000 MB/s
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- GRADO GW100x bluetooth fejhallgató eladó.
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged