- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bluegene
addikt
-
Sirandrish
legenda
válasz
Wolverine #1188 üzenetére
fujrosszszarfosgané...elmegy
jahj egyel több lett a cuna szó..mondj még egy nevet
Augy ezek nálam kimaradtak...a Witchert próbáltam..játszottam is vele egy darabig de nemtudtam megszokni a kamerakezelést...egy lépcsőn nem tudtam feljutni mert mire fordultam volna már visszafele jöttem
Bár ott lehet az volt a gond hogy akkor áltam át konzolról PC-re
a BG-k jók..azokat toltam..nemrégiben ujra elővettem a 2-t meg a kiegjét de nem volt rá időm
-
Sirandrish
legenda
válasz
Wolverine #1184 üzenetére
az FF mind kőkemény RPG...és abban is van rengetek duma ez is tény..és rengetek átvezető animáció...de 20percből nem 1et játszok benne...
a Castle az nagyon nagy gém..2D-s még..Ps1-ről..ha tudsz emut próbáld ki...
van 3D-s verziója is ps2-n de azoknak már nem olyan a hangulata
-
Sirandrish
legenda
válasz
Wolverine #1170 üzenetére
Diablo I,II és kiegjei...Dungeon Siege 1,2, Final VII, VIII,X-2, Castle-k (pontosan nemtudom de legalább 2),Nox,TQ és kiegje és még sorolhatnám...ha ez nem elég ahhoz hogy ezzel "A" rpg-vel játszak akkor tényleg nem nekem való...
annyit hozzátennék hogy a az összesbe amivel eddig játszottam nincs ennyi pofázás...a játék nem az olvasásról szól szvsz...legyen benne párbeszéd..legyen benne történet (ez valóban rpg) de ne a játék 95%át tegye már ki... -
Romvr
őstag
válasz
Wolverine #621 üzenetére
Jippiiii. Akkor sokkal nagyobb nyugalommal fogom megvásárolni a kínai piacon
Lévén hogy én néha havonta is újrarakom a Windwos-t (szeretek kísérletezgetni bizonyos dolgokkal), így elég hamar elmenne az a 3 aktivációm és nincs bennem hajlandóság Türkmenisztánba telefonálni hogy ugyanmá adjanak még egyet!#625: Nincs mit.
Szerk: Rozsomák! Azért nem kell páros lábbal kipenderíteni! Feltett egy kérdést, nem kell leharapni érte a fejét. Én is megkérdezhetném hogy kell feltörni egy mercit, az még nem illegális
(Kik ezek a kék ruhás emberek az iroda másik végén?
)
-
Vistaboy
veterán
válasz
Wolverine #99 üzenetére
Offline game esetén az 1.0. verzióval is végig lehet játszani, így tulajdonképpen elég lesz a hackereknek azt feltörniük, és már nem is ért semmit a védelemnek ez a formája.
Nem azért, de inkább aktiválni kelljen hetente, de ne kerüljön olyan sokba, akkor jobban is járna az, aki megveszi. Visztont ha drága lesz (Márpedig nem budget kategóriás a cucc), akkor könnyen előfordulhat, hogy megint a warezolók járnak jól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Bluetooth hangszórók
- Tőzsde és gazdaság
- GTA V
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest