Hirdetés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Racsni?
Talán inkább Ráknáj nem? Vagy a magyar fordításban Racsni? 
Amúgy először én is annak olvastam, néztem is nagyokat hogy "Racsni? Mi a jóságos Shepard pelyhedző álla ez itt?"
Aztán hallottam hogy Rák-máj, na mondom ez egyre jobb. Aztán mikor felnyomtam a hangerőt jött le hogy Ráknáj. Ilyen hülye nevet 
-
Vistaboy
veterán
Ha már szóba került a téma. A sorrendnek, azaz hogy milyen sorrendben mész végig a bolygókon, van valami köze ahhoz, hogy a végén melyik csajjal sikerül összemelegedned?
Úgy értem, hogy ha valamelyikkel több időt töltesz el, akkor azzal több esélyed van a végén összejönni, vagy csak az űrhajón kell a megfelelő kérdéseket és válaszokat feltenni neki?
-
Petiu
csendes tag
jó nincs semmi baj, valakinek a pap, valakinek a papné

Ashley tényleg beleveló csaj, és legalább ember, de visszaolvasok kicsit kockolunk hogy virtuális lányokról vitázunk. De legalább ez azt igazolja, hogy remek munkát végeztek a készítők. Meg úgy néz ki egy ideig nem is játszhatok mert kinyiffant a videókarim.
Úgy is vizsgaidőszak hajrá... -
zolomon17
senior tag
Sajnos a karakterek szövegét még nem a játékos írja, de majd egyszer talán...
Különben is, a nők a szép szavakra buknak, azt kell tolni, kész ennyi 
Egyébként meg azt vedd bele, hogy Ashley karakteréhez meg az nem illene, ha egy "gyere tosszunk!" felkiáltásra bólogatva rohanna.

-
bagyulajuve
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 (2020) 16GB/500GB megkímélt állapot 89% 144 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M3 Pro (2023) 18GB/500GB megkímélt 93% akku 224 ciklus
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 32GB/512GB karcmentes 91% akku 188 ciklus
- Nothing Phone 3a (128gb) + CMF Watch Pro 1
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 87% akku 191 ciklus
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A05s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- 27% - ASUS TUF Gaming VG27AQ1A IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Benezia után kutatva jött ki, eddig máshol nem történt ilyen.
Aztán hallottam hogy Rák-máj, na mondom ez egyre jobb. Aztán mikor felnyomtam a hangerőt jött le hogy Ráknáj. Ilyen hülye nevet 

Különben is, a nők a szép szavakra buknak, azt kell tolni, kész ennyi