- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Silenzio #272 üzenetére
Én alapvetően a körökre osztott Wizardry féle harcot szeretem legjobban, de az akciós megoldások közül ez jön be legjobban. Nekem kifejezetten tetszik, hogy a efygverrel, amihez nem értesz, kkb. csak összevissza tudsz lőni, nagy mákkal találni. Nameg azért space nyomvatartásávalbármikor megállítható, akkor ellőhetsz egy-két spéci cuccot.
-
tiv83us
veterán
válasz
Silenzio #272 üzenetére
Nos, az teny, hogy a KOTOR-ban a hajamat teptem volna, ha real-time kellett volna kardozgatni, viszont forditva ugyanez a ME-re is igaz valoszinuleg a kukaban vegezne a gamepad, ha korokre osztva lovoldoznenk... Kisebb-nagyobb bakikkal, de jol megoldottak szerintem a harcot.
ps: GoW valahogy sajnos nem jon be...
-
-
válasz
Silenzio #222 üzenetére
A doboz az ok, de a dvd gondolom kell a játékhoz, én meg azt félteném a gépben. Szvsz ezért tartom jobbnak az online megoldásokat. Sajnos volt már olyan hogy kinyifant a cd mert nem vigyáztam rá eléggé. (Imperium galaktika 2 egyik lemeze)
Ezért ha tehetem akkor felrakom a dobozt a cd-vel együtt a polcom tetejére és keresek valami alternatív megoldást hogy ne kelljen a cd. A crack-ekért levágják a fejemet, meg jópár játék bugosodik tőle, emiatt akarok online megoldást. Az ilyen játékokat meg úgyis előveszem jópárszor, a rengeteg játékidő és variáció miatt. -
válasz
Silenzio #219 üzenetére
EA linken keresztül letöltéssel. 50 USD (8000 alatt valamivel) Bankkártyával, vagy dombornyomottal vagy olyannal aminek a hátulján van egy 3 jegyű szám. (de biztos van még pár lehetőség, csak én ezeket ismerem)
Steam-on keresztül vettem már játékot. (Red Orchestra-t 3400Ft ért, de pl a Stalker is ennyibe kerül most)
Előnye:
-nem kell cd/dvd, nincs is (nem kell rá vigyázni és nem zajong a cd/dvd meghajtó sem), a letöltési sebesség max 400-600 körül van (legalábbis nálam a 10mbit-es neten)
-néha olcsóbb
-akármelyik gépre átvihető, de egyszerre csak egyen játszhatsz a steam miatt (EA link is biztos ilyen)
-a játékokat a progi frissíti ha kéred
Hátránya:
-internet kell hozzá
-vigyázni kell az accountodra amin a játékok vannak (keylogerek, kémprogramok emiatt veszélyesebbek)
-neten kell vásárolnod (bár ez már a mai világban jól megoldott) -
Vistaboy
veterán
válasz
Silenzio #210 üzenetére
Én is tudok angolul, sőt elég jó vagyok benne, de azért jobb volt pl. a Crysis-t is magyar felirattal végigjátszani. Egy RPG-nél meg még jobban élvezed a játékot, ha mindent értesz, nem csak a 80%-át...
Amúgy pedig ez nem egy szimpla magyarosítás lesz, úgy fog kijönni, ahogy a Crysis is kijött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest