- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
-kdM-
senior tag
koszonjuk Emese
en tudom mirol beszelsz, de nem biztos hogy mindenki szeretne tudni mi lesz meg a jatekban...(spoiler)
Gondar: en is vittem mar vissza szar jatekot...kb 1 orat szenvedtek hogy felrakjak egy bemutato gepre es megallapitottak, hogy szar, aztan ~15 perc alatt kiallitottak egy levasarolhato szelvenyt (termeszetesen csak mm-ben hasznalhato, de ez vegulis mindegy)
-
-kdM-
senior tag
nem azert kapsz renegad pontot mert lemesz, hanem mert elotte legyilkoltad a telepeseket, pedig el lett mondva hogy a granat mod amit adott a doktor "elaltatja" oket
szerk: egyebkent tenyleg neccesebb megcsinalni, hogy ugy dobd a granatot hogy a tomegben robbanjon, mint ha csak ledaralnad oket
-
Romvr
őstag
No igen. Mondjuk egy Republic Commando szintű társrendszer elfért volna. És akkor már rögtön van értelme is csapattagokat vinni magaddal.
Amúgy azt rebesgetik hogy egy más szálon lesz majd a folytatás és ezért lehet majd fajt választani. Remélem így lesz. Szívesen nyomulnék egy Turian-al. Vagy akár egy Krogan-al is. Az aszáriakról nem is beszélve
Amit te mondasz az se lenne rossz. Vagy ha már ugyanaz a cég akkor kotor csapat irányítást is belepréselhettek volna. -
Romvr
őstag
Én se bánnék egy olyan társrendszert amiben ha akarok akkor egyedül megyek. Most csak koloncok a nyakamon.
Illetve egy olyan harcrendszert hogy ha Biotikus vagy akkor nem viszel magaddal egy egész hátizsáknyi lőfegyvert, meg ilyeneket, hanem csak azt ami kell neked. Valamint ha éppen "erőhasználatot" csinálsz akkor nem vágja hadba magát az emberünk és az egész csapat. Ha már embernél tartok. Remélem a második részben már lehet fajt is választani (volus vagy hannar szeretnék lenni), és azon belül a nemet. És ha még arcgeneráló is lenne mondjuk a Turiánokhoz... olyan sminkelést csinálnék hogy még én is megijednék magamtól. Jah és esetleg némi AA-t is tehetnének a játékba (nem elemről van szó
)
-
Bluegene
addikt
nekem is nagyon bejön, körály!
és fut a gépemen 60FPS-sel, VGA tunning nélkül, nagyon fincsi!
star wars feelinga crysis is jó, izgi meg szép, csak szarul fut a gépeken(alacsony felbontás v alacsony fps)
a AC gyönyörű, jól fut, de uncsi
a Mass Effect jól fut, látványos és jól fut, brávó!
-
Vistaboy
veterán
Azért egy év mégiscsak egy év.
Legközelebb ne kelljen ennyit várni...
És ha a K.O.T.O.R. 3. is előbb X360-ra jönne ki, és csak rá egy évvel PC-re? (tiv83us-t nem zavarná, de engem egy kicsit igen.).
Mondjuk rossz a példa, mert én nem bánnám, ha a K.O.T.O.R. csak 2010-ben jönne, CSAK JÖNNE MÁR!!! -
Tömöröljük szakszervezetbe!
Alkossunk tömeget mi ketten!
Szervezzük meg a demonstrációnkat!
Majd vonoljunk fel a pénzügyminisztérium és a BSA székháza elött, hogy mi mindent megtettünk, és adják a szoftvereket az itthoni fizetésekhez mért áron!
Aztán beleegyezésünk nélkül teszteljék rajtunk a tömegoszlató technikákat!(azért tényleg röhej, hogy a Mass Effect ugyanannyi itthon mint az USA.ban...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5500 FULL-HD IPS Intel core i5-8365 16gb ddr4 256gb ssd windows 11
- NAGYKIJELZŐS HP 17col FHD / Intel i3-11generáció / 8gb RAM / 256gb SSD / Windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- HP Elitebook 850 G7 15,6" IPS FullHD i7-10610U 32GB RAM 512 NVMe SSD
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciáva
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest