- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
DerStauner
senior tag
igen, már rájöttem. vettem magamnak egy pöpec páncélt (zsé volt egy csomó, kb 180.000, magam sem tudom, hogyan). meg vettem egy jó kis csúzlit, erre a köv küldiben találtam egy mégjobbat. de nem baj, nem adtam ki olyan sokat érte.
a game meg nagyon tetszik. jó hangulata van. így, hogy szisztematikusan csinálok minden küldetést, elég erős már a karakterem.
főleg ez az elbűvölés és megfélemlítés nagyon jól jön egyes küldetéseknél.
-
Folze
aktív tag
Ha megcsinálod az összes fegyvert (lőjj le 150 ellenséget), akkor Gépkarabély, Puska meg Mesterlövészpuska, asszem.
A legjobb fegyók a fantom X-esek, amit asszem 58-as szinten már meg lehet venni, olyan 1 milláért darabját. A legjobb armorok meg a pl. Ragadozó L X vagy Kolosszus H X.
Szerintem Galaxis hősén a legrázósabb rész Ilosz vége lehet: a bejutás a Mékóval. Még lvl 60-on is sztm simán szétlőhetik a geth-rombolók a Mékót. Persze Liarának van az a Mékó regenerálós képessége ha jól tom.
-
Szasinka
tag
Spoiler
Előszőr én is úgy csináltam mert nem voltak szimpik meg hát első az emberiség!
Utána kiváncsi voltam milyen a másik fajta vég. Serant is előszőr rábeszéltem, hogy lője le magát néztem is rendesen. Utána persze jött a meglepi.
Serannal is kipróbáltam több tárgyalást de csak ezt a kettőt sikerűlt elérnem. Állítólag van még valami érdekesség (biowaren olvastam) de lehet h nincs is meg hát tökmindegy Serannak ugyanaz a vég jut. -
Szasinka
tag
SPOILER
Annyiban lett volna más, hogy a tanács három tagja megmarad és az emberi faj is bekerül a tanácsba mint vezető. Te válaszhatod ki, hogy ki legyen az (A választott embered szövege viszont ugyanaz marad a végen ha jól figyeltem meg). Kiváncsi vagyok, hogy ez fog bármit befolyásolni a folytatásban vagy az teljesen más lesz.
-
Norbi14
senior tag
-
Romvr
őstag
HMWA X -es fegyver a legdurvább. 384-et sebez alapból. Egy rövid sorozat és bárki kifekszik hatására.
De a HMWSG (gondolom azt akartad írni) X-es is atombrutál. az még messzire is jó (ha van rá skill-ed.) Meg amúgy az egész HMW széria odaver. Ha még teli nyomod szintén X-es modokkal... Saren is egy lövés (najó talán 2)
-
zolomon17
senior tag
-
tiv83us
veterán
SPOILER
A sajat team-en belul csak a Te altalad emlitetteket lehet megkuldeni, viszont a Citadel-en, ha ferfi karakter vagy es a Consort Chambers-ben segitesz a "madamon", akkor az o grabancat is el lehet kapni, bar kozel sem akkora virtualis elvezet, mint azt varnank.../Fele annyit sem mutatnak mint Ashley-nel vagy Liara-nal es fele annyi ideig sem.../.
-
maskimx
senior tag
Azvagyok
Egyszer már végigvittem, és ha mindent ki akarnék próbálni, ahhoz még vagy ötször kéne. Annyira nem jó sajnos
Maga a hangulat és a megvalósítás 10/10, de kevés a tartalom, ami miatt sokszor lehetne végigjátszani. Már másodjára elnyomtam a párbeszédek 70%-át, mert elsőre szinte mindent kipróbáltam. Így meg maradt a puszta harc, meg "mékózás"
Várom a kiegészítőt meg esetleg sdk-t, akkor indulna be igazán a tartalom gyártás, fanok részéről. -
-kdM-
senior tag
annyi koze tenyleg lehet hozza ha megeri kifejteni a nyersanyagot akkor az ott dolgozok ott ellnek
egyebkent most jut eszembe hogy szinte minden bolygo ahova le lehet szallni lakatlan...nos ez nem igy van, mivel ha vesszuk a faradtsagot es megnezzuk a leirast lathatjuk hogy mennyien elnek azon a bolygon...
-
maskimx
senior tag
-
Romvr
őstag
RPG = Rocket Propelled Grenade
Aki azt hiszi szerepjáték azt kihívom egy sakk meccsre, és lerendezzük mint férfi a férfival
Amúgy szerintem is megfelelő az egyensúly a szájtépés és a harc között. Ráadásul a párbeszédek is jól eltaláltak. Néha fetrengtem a röhögéstől azokon a szövegeken amiket le tudtak nyomni
Szpójlér (Fellegvár, Kora Odúja //vagy hogy a bánatban van fordítva a Cora's Den// Ököl küldetés):
Mikor már magasan van az Elbűvölés, vagy az Intimitás, és találkozol a két bérencel akkor benyögi hogy "Möst öltem meg 20 katonát, szerintetek veletek mi lesz?" "Ja igaz, különben is utálom Ökölt." (Emlékezetből, angolról), a másik lehetőség meg a "Nincs jobb dolgotok máshol?" "De igazad van, menjünk." Erre amit lereagálnak a csapat társak. "Ezt nem akarom elhinni", "Általában a lövöldözés a megoldás". Hát én ott röhögtem egy 10 percig.Szpójlér vége.
-
Romvr
őstag
Garrus elkapott egy ritka Boiware-es betegséget a Low-Res Texturitis-t. De a következő gyógy-tapasszal ezt orvosolják. (A betegség lényege hogy véletlenül a low-res textúrát rakták a közeli Lod-hoz is.) Mindenkinél ilyen, a világ minden táján. Bár néztem Xbox-os képeket és High-res textúrákkal se éppen szép. Nekem még mindig a "legszebb" turian az a Fellegvár Tanácsbeli.
-
Romvr
őstag
Én is lefogom magam. Nem viszem végig még egyszer. Most csak végigrohantam a főszálon, minden párbeszédet elnyomtam és így lett 7 és fél óra. A vége az valami fantasztikusan látványos volt. Tényleg mint egy film. Hú de messze van még 19. hát még az hogy én megszerezzem a magyart
Szerintem hamarabb lesz meg az AitD.
-
-
tiv83us
veterán
Epp beneztem ma az egyik GameStop-ba, lattam egy ilyesmit, kb 250 oldal lehetett, kemenykotesu, codex, walktrough, taktikak, karakterleirasok, tortenetek es egy orias meretu poszter, $24. Nem vettem meg vegul, de biztos erdekes. /Nem tudtam belelapozni, mert le volt foliazva/. Egyszer hatha kiadjak magyarul...csakhat nem tul kevesen beszelik a nyelvet, igy a piaca kicsi, nem eri meg fordigatni. /Gondolom/.
-
Vistaboy
veterán
Hát igen, de az idén nem sok játék jött még ki, amire érdemes volt eddig várni. A Mass Effect az első valamire való játék idén, és nem is lesz olyan drága, 9K. (A Turokot meg ne említse valaki, mert egy rakás sz@r volt, havernál belenéztem, ha már ott voltam, de nem kellett volna. Mi volt abban 16GB?
).
Majdcsak elmegy már az a kis idő. Amúgy figyeld meg, hogy mennyire kihalt lesz ez a topik még addig, ugyanis kiderült hogy a torrent-oldalakon keringő warez-verziók nem működnek (Márpedig aki már játszik vele, annak az van, kivéve ha XBOX-on nyomja. Vagy esetleg megrendelte amcsiból, de nem valószínű.), mert nem működik a Star Map.
Úgyhogy suxx, aki letöltötte, az feleslegesen fáradt. Mondjuk egy demó-verziónak elmegy, de azért 7GB-ot leszedni...
-
Drizzt
nagyúr
-
Vistaboy
veterán
Emlékszem, hogy viszonylag sokan foglalkoztak akkor warezzal a Bioshock topikban, nem egyszer be is kellett zárni.
Mondjuk én a CD Galaxisból rendeltem meg, amikorra nekik meglett, addigra már elmés emberek megoldották a warez-verziót. Azért az internet még mindig gyorsabb a postánál...
-
Vistaboy
veterán
Biztosan lesz. Sőt, állítólag az összes Unreal 3 Engine-re írt játék, amit PC-re is kiadnak, PC-n sokkal szebb lesz, mert van az XBOX360-nak egy olyan hátránya a PC-vel szenben, hogy az ún. ''Double-size Textures'' nevű okosságot, ami a motor sajátja, képtelen megjeleníteni. Hogy pontosan mit jelent ez, még nem tudni. Csak idézni tudom az egyik interjút:
''The PC version would allow Midway to show off the ''double-size textures'' it can't display on PS3 and 360.''
Mondjuk ez a BlackSite Area 51-et készítő Midway interjújában volt, de igaz az összes Unreal 3 Engine-es játékra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- További aktív témák...
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged