Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Idő előtt felbukkant a Galaxy A57 egy európai webshopban
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolomon17
senior tag
A honosított DVD-n is ott az eredeti angol felirat!
- A magyar felirat biztos jó lesz, de esetleg az angol felirat is választható lesz azoknak, akik inkább azt szeretnék?
- Igen, és szeretném, ha ez tendencia lenne. Azért honosítunk, hogy azok számára is át tudjuk adni a játékélményt, akik nem, vagy nem eléggé tudnak angolul. Amíg a filmek szinkronizálásának van létjogosultsága, addig a játékok lokalizálásának is. Szerintem a Mass Effect honosítása a kemény határidőkhöz és az anyag nagyságához képest meglepően jól sikerült, nagyon sok munkánk fekszik benne. Másrészről viszont az a nemzedék, akik angol játékokon nőttek fel, sokszor ódzkodnak a honosításoktól, függetlenül a minőségtől. Szeretnénk, ha ők is úgy játszhatnának a játékkal, ahogy szeretnének. Én biztosan magyarul fogom, még gépet is vettem emiatt, az előzőn nem futott volna...
Idézeve a kiadó egy tagjától, hivatalos interjúból.
Új hozzászólás Aktív témák

- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest