- Poco F7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #787 üzenetére
Amúgy az általad használt módszer az egy meghajtós használatnál előnyös, ha valakinek több meghajtója van, mint nekem, talán célszerűbb a disztrót quasi kliensként használni és mindent a csatolt particiókban használni.
Fix méretű mindig a disztróm, nem nőhet túl nagyra sem így. (kivéve, ha különös bolygó együttállások vannak vagy trükkös programok odakonvertálnak valamit)Gyakorlatilag én csak eseti mappáknak használom a Képek, Letöltések, etc.... mappákat.
Az átlag viszont nem próbál ki hetente-kéthetente új disztribúciót, meg nincs 5-6 párhuzamos rendszere egy gépen.
Az első időkben pedig de.
A külsőn kívül azért van elég sok különbség még pl. az Arch-hoz képest, de tudod te ezt nagyon jól.
Tudom, igaz neked írt válaszban van, de nem neked szántam teljesen.....
A stílusom meg eddig is bicskanyitogató volt, idén se nagyon változik már.
Nem rontom itt tovább a levegőt, most is csak azért írtam, mert sokáig lógott a kolléga bénázása a levegőben. No meg ezt általános kérdésnek gondolom én is.
(#790) Amazonas
A /run az biztos?
-
Dave™
nagyúr
válasz
ubyegon2 #787 üzenetére
Ez a megoldás továbbra sem Manjaro specifikus, hanem én így szoktam, és azért, mert számomra a leggyorsabb, legegyszerűbb és legkényelmesebb. A külsőn kívül azért van elég sok különbség még pl. az Arch-hoz képest, de tudod te ezt nagyon jól. Ubuntu alatt is ezt használtam egyébként, sőt más célra is remekül használható (pl. felhős mappákhoz). Attól hogy odaírod no offense, a stílusa nem változik, just sayin'.
Az átlag viszont nem próbál ki hetente-kéthetente új disztribúciót, meg nincs 5-6 párhuzamos rendszere egy gépen. A symlinkes módszer egyébként pont ugyanilyen gyors tud lenni, és fstab szerkesztés nélkül is rugalmasan változtatható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX SCAR 15 Gamer notebook - i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB WIN11
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest