- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Köszi!
Ez nálam időszakos, pár év Plasma után van egy fél év Gnome, aztán megint vissza Plasmára. Most határozottan élvezem, bár elég nehezen akart felmenni a Renoir alapú mini PC-re: live módban minden oké volt, utána viszont nem indult az SDDM, és mivel ez volt a legkényelmesebb, frissítettem testingre, amivel már ment minden rendesen... Ilyen azért sose volt korábban, de túlélem. Az átlátszóság hiánya viszont zavar, az Inteles gépen sokkal szebb a panel
szerk: mivel friss az élmény, ezek zavartak most a Gnome-nál: több hangforrásom van, ezeket váltogatom is funkciótól függően, és rendszeresen előfordult, hogy a HDMI hang nem ment, csak ha kijelentkeztem meg vissza. Aztán a másik borzasztó zavaró dolog az értesítések, a számváltásokról mind van értesítés (minek?), így volt egy baromi hosszú lista érdektelen dolgokról. A drag and drop sem megy úgy, hogy közben alkalmazás ikonra böksz, csak kisebb méretű ablakból lehet másikra húzni, az ablakkezelő sem olyan sima mint a Kwin és RAM-ból is többet evett. Plusz hiányzott (de nagyon) a krunner, annak nincs értelmes alternatívája (árfolyamok, mértékegységek stb). Ja meg még egy, a KIM funkcionalitása is nagyon hiányzott. Majd 2-3 év múlva lesz megint Gnome, akkor meg az egyszerű munkamenet fog hiányozni az agyontweakelt Plasma után, már előre tudom
-
Dave™
nagyúr
Visszaváltottam Plasmára mindkét otthoni gépemen amiből az egyik egy AMD alapú mini PC, a másik egy Intel alapú notebook. Azt vettem észre, hogy az Intelen teljesen jól megy a panel átlátszóság az alap Breath2 témával, az AMD-s mini PC-n viszont csak minimálisan. Az AMD-s így fest, az Intelest most nem tudom megmutatni, de ennél sokkal jobban átlátszik. Friss telepítés után, semmi beállítás ez a különbség - létezik, hogy az AMD open source drivere limitál?
-
Dave™
nagyúr
A transzport mindenképpen megoldja a dolgot, de átérzem a dolgot, én is előbb válnék meg a DAC-tól, mint hogy amiatt Windowst használjak
Ubuntura meg Debianra is gondolom van újabb kernel azért, és a Ryzenek azért már elég jól/régóta támogatottak. Manjaron annyival könnyebb a dolog, hogy tök egyszerűen lehet kernelt cserélni, akár bétára vagy real time-ra is, illetve a zárt driverek is egyszerűen telepíthetőek. Meg minden csomag majdnem a legfrissebb, ami lehet. Néha viszont Ubuntu alatt jobban mennek dolgok, talán van valami plusz patch, fogalmam sincs.
-
Dave™
nagyúr
Az én eddigi tapasztalatom alapján a kernel ilyet nem produkál, vagy támogat valamit vagy nem. Az USB-s audioeszközöknél a standby mode jelenthet problémát ahogyan írtam is a másik topikban, de lehetnek egyéb, egzotikus problémák is. Szerintem ez nem disztribúciófüggő, és a Pulseaido sem sok vizet zavarhat, az csak egy réteg az ALSA felett ha jól rémlik.
szerk: az SDAC nekem egyetlen egyszer ment, emiatt azt hittem én bénázok és kb. mindent végigpróbáltam, ami emberileg lehetséges, a végén kiderült, hogy az AK chip halt meg. Persze ez ekkor már Windows alatt sem ment.
-
Dave™
nagyúr
válasz
CPT.Pirk #1174 üzenetére
Melyik branchen vagy? Azt tapasztaltam, hogy a testing simán bevállalható, és nincs sokkal lemaradva az unstable-től. A stable akár egy hónap vagy több is lehet. KDE-n sok frissítés van rendszeresen, ott ezért ez amúgy is feltűnőbb (mármint ha nem jön valami gyorsan, türelmetlenebbé tesz), Gnome-on most nem érzem ezt
-
Dave™
nagyúr
válasz
karamblo #1159 üzenetére
Még itt is előkerül időnként ez a tévhit, de itt nem úgy működik a frissítés hogy több körben lefut a következő verzió míg naprakész nem lesz (mint a Windows esetén pl.), hanem mindig a legfrissebb verziójú csomagokra frissít - ezért is van tárolószinkronizáció frissítés előtt. Ezért teljesen mindegy, hogy mi a kiinduló állapot. Én rendszeresen szoktam féléves késéssel frissíteni egy fiókba rakott gépet, semmi baja nem volt még belőle.
-
Dave™
nagyúr
válasz
CsengődiGeri #1147 üzenetére
A Gnome jelenleg az egyik legtöbb erőforrást igénylő környezet, a Plasma pedig az egyik legtakarékosabb. Mindenképpen utóbbi javasolt.
-
Dave™
nagyúr
válasz
tordaitibi #1116 üzenetére
Ez Manjaro specifikus csomag, a Plasma témák meg a KDE tárolóiból jönnek, azért nincs ott.
-
Dave™
nagyúr
válasz
tordaitibi #1112 üzenetére
Octopi de Pamac is megtalálja. Pacmannal csak pontos csomagra, pl. pacman -Q plasma5-themes-breath2 de ritkán használom (keresésre főleg) így nem tudom hogy lehet résztalálatokra bírni.
szerk: testing branchen vagyok, de azt hiszem a stabilban is benne van.
-
Dave™
nagyúr
válasz
anorche1 #1080 üzenetére
Nem látom át mi értelme van ennek a patchelt kernelnek. Ezernyi szívási lehetőség van vele, kezdve a Virtualboxtól a hivatalosan nem támogatott mivoltán át az nvidia modulokig, és az sem garantált hogy mindenhol jobb lesz a teljesítmény, ha egyáltalán érzel belőle bármit is. Megéri?
-
Dave™
nagyúr
válasz
anorche1 #1077 üzenetére
Én eddig azt sem tudtam, hogy mi az a CK kernel, most utánaolvastam, és értem mire hivatott, csak továbbra sem tudom elhelyezni hogy megéri-e ezzel vesződni, nekem szó szerint hasít a KDE verzió egy i3-7100-on, ami azért mégsem egy erőmű, de ha gondolod érdekel miért jó ez a patchelt kernel.
A hiba szerint nem találja a fenti uuid-val rendelkező lemezt, arra vár, aztán fel is adja utána. Nem töröltél vagy módosítottál egy partíciót? Akár véletlenül, egy félrement dd-vel (nekem már volt olyan).
-
Dave™
nagyúr
válasz
anorche1 #1073 üzenetére
Otthon testing van és tegnap volt is update de nem futtattam az octopit utána szerintem, majd ránézek ma. Munkahelyen stable fut bármi gond nélkül (octopi: 0.9.0-17). Valamiért az új verziókban (már amit letöltesz) a Pamac van Octopi helyett, meg annak is van egy béta Qt változata.
-
Dave™
nagyúr
válasz
leviske #1039 üzenetére
Az alap, amihez viszonyítani lehet és célszerű az Arch. Az Arch stable ága egyenlő a Manjaro unstable ágával, ami után van még egy testing, majd a Manjaro stable. Az átfutás a két véglet között változó, lehet 2-3-4 hét is. Az unstable ág nem javasolt, de a testingre bátran válthatsz, nekem az otthoni azon van, csak a munkahelyi stable. Nem PPA van, hanem az AUR, ott is érdemes körülnézni, illetve lehetnek egyéb, külső tárolók is (akár személyes is, mint a PPA), de nem sokat találtam eddig, a fentiek lefedik az igények 99,9%-át.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Laszlo733 #997 üzenetére
Azt hiszem mindkettő FFmpeget használ, csak az OBS valószínűleg csak szoftveresen (x264), a SSR pedig vaapi-val gyorsított. FFmpeggel direktben is tudsz képernyőt rögzíteni parancssorból, vagy csinálhatsz rá egy egyszerű shell scriptet.
ffmpeg -vaapi_device /dev/dri/renderD128 -f x11grab -video_size 1920x1080 -i :0 -vf 'hwupload,scale_vaapi=format=nv12' -c:v h264_vaapi -qp 24 output.mp4
-
Dave™
nagyúr
válasz
tordaitibi #977 üzenetére
Sajnos nem használok samba megosztást (csak NAS-on), így passz. A jogosultság szokott lenni legtöbbször a probléma, szóval az a legvalószínűbb.
-
Dave™
nagyúr
válasz
tordaitibi #975 üzenetére
A paneltálcával kapcsolatban van valami ismert bug, néha összevonja őket. Lehet ahhoz van köze, de nem tudom, nálam két asztali van aktívan használva, a laptop csak alkalmilag, így még nem találkoztam vele.
-
Dave™
nagyúr
válasz
tordaitibi #973 üzenetére
Szerintem ez témafüggő, tehát semmit sem érnek a beállítások jelen esetben, válts témát.
-
Dave™
nagyúr
válasz
tordaitibi #961 üzenetére
KDE-ben nem, ez már input szintű módosítás, de én sem tudok róla többet sajnos.
-
Dave™
nagyúr
válasz
tordaitibi #865 üzenetére
Nekem magyar alapból, nem egészen értem mit szeretnél. A fresh a legfrissebb, a still pedig a "stabil" verzió. Nyugodtan mehet a fresh.
-
Dave™
nagyúr
válasz
tordaitibi #856 üzenetére
Nincs a DAC-on kapcsoló? Nekem minden más rendszeren minimum a programot újra kell indítani forrásváltáskor (pl. DAC-ot bekapcsolom, mert ha az nincs akkor HDMI-n küldi ki a TV-re, de amint bekapcsolom átvált, és a prioritási lista miatt teszi. A kategóriáknál bal lent meg tudod adni minden kategóriára ugyanazt az eszközsorrendet (alapértelmezett a DAC, ha nem elérhető akkor integrált vagy HDMI), szerintem úgy mennie kell.
-
Dave™
nagyúr
válasz
tordaitibi #854 üzenetére
Akkor ott valami nem kerek, a prioritási lista szerint kellene mennie, tehát ha a DAC be van kapcsolva, akkor azt használja, ha meg nem, megy tovább. Nálam így megy.
-
Dave™
nagyúr
válasz
tordaitibi #852 üzenetére
Ilyenről nem tudok, de lehetőséged van az audio eszközökre prioritási listát csinálni, kategóriánként külön-külön. Tehát zenére beállítod preferáltnak a DAC-ot, a többire meg a belső hangkártyát és akkor nem ér meglepetés, ha meg a DAC ki van kapcsolva, a zenét a belsőn játssza le. Ez így nem jó?
-
Dave™
nagyúr
Ezeket hol láttad? Három branch van, a stable az alap mindenkinél, aztán van a testing és az unstable. Utóbbi semmiképpen sem ajánlott szerintem, a testingre szoktam váltani otthon mert a) türelmetlen vagyok, b) ha van valami bug hamarabb kiderül, de az is nyugodtan használható többnyire, ha meg gond van, akkor egyszerű visszaváltani stable-re (amin nekem még nem volt problémám).
Már ha jól értettem a kérdést.
-
Dave™
nagyúr
válasz
tordaitibi #811 üzenetére
Vagyunk ezzel így páran, azért mondjuk mit és hogyan érdemes. Pl. sokkal egyszerűbb a symlinkes megoldásom is, mint az fstab-os, meg az AUR is szinte mindent elérhetővé tesz, nagyon egzotikumnak kell lennie valaminek, hogy ne találd meg. Widgeteket persze ne ott keress, hanem a widgetek letöltésénél (ezt a KDE feldobja a szerkesztőfelületen), hasonlóan a témákhoz stb. Egyszóval ha nem bonyolítod túl, akkor egészen egyszerű tud ez lenni, csak használd úgy, ahogy "kell"
-
Dave™
nagyúr
válasz
tordaitibi #807 üzenetére
githubon szokott lenni telepítési útmutató is, de ez nem olyan könnyű mint duplán klikkelni egy deb fájlra. Nincs rá rövid válasz, mert változó, azért van hozzá útmutató (többnyire). PKGBULD-et kellene még utána használni hogy kompatibilis csomagot kapj, amit tudsz telepíteni pl. Octopival. A Deb fájlok csak Debian alapú rendszereken mennek és némileg hasonlóak egyszerűségükben a Windowsos módszerhez, Manjaron (meg Arch vonalon) ilyen nincs. Viszont meglepő, hogy az AUR-ban nem találod ezeket, nekem eddig talán egy vagy kettő volt az évek alatt amit nem találtam ott.
-
Dave™
nagyúr
válasz
tordaitibi #804 üzenetére
Rossz a megközelítés, ne így akarj szoftvert telepíteni kezdőként, használd az Octopit. Ott először töltsd le a yaourtot, menüben engedélyezd az AUR-t a -noconfirm kapcsolóval, majd a kis zöld ufo ikont megnyomva tudsz keresni az AUR tárolókban. Na ez a pamac-kal sokkal egyszerűbb Gnome alatt, de ha egyszer megszokod menni fog.
-
Dave™
nagyúr
válasz
ubyegon2 #787 üzenetére
Ez a megoldás továbbra sem Manjaro specifikus, hanem én így szoktam, és azért, mert számomra a leggyorsabb, legegyszerűbb és legkényelmesebb. A külsőn kívül azért van elég sok különbség még pl. az Arch-hoz képest, de tudod te ezt nagyon jól. Ubuntu alatt is ezt használtam egyébként, sőt más célra is remekül használható (pl. felhős mappákhoz). Attól hogy odaírod no offense, a stílusa nem változik, just sayin'.
Az átlag viszont nem próbál ki hetente-kéthetente új disztribúciót, meg nincs 5-6 párhuzamos rendszere egy gépen. A symlinkes módszer egyébként pont ugyanilyen gyors tud lenni, és fstab szerkesztés nélkül is rugalmasan változtatható.
-
Dave™
nagyúr
válasz
ubyegon2 #785 üzenetére
Én csak a saját nevemben beszélek. Nem látom a hozzáadott értéket abban, ha fixen be van csatolva a home alá a másik meghajtó tartalma (régen így csináltam, természetesen megy Manjaro alatt is), de teljesen felesleges, a symlinkes megoldás fél perc alatt megvan minden mappára és a gyakorlatban ugyanúgy működik. Nem látom mi lehet a hátránya, de kíváncsi vagyok szerinted miben bonyolítja a dolgokat.
-
Dave™
nagyúr
válasz
tordaitibi #783 üzenetére
Csináld úgy, ahogy mondtam. Teljesen felesleges direktben becsatolni a home alá. Szimbolikus link a mappára, ezt átmásolod a home alá és átnevezed arra, ami eredetileg volt (pl. Zene). Ezután tök mindegy hova van csatolva a HDD, menni fog.
-
Dave™
nagyúr
válasz
tordaitibi #778 üzenetére
Túl van bonyolítva. Nálam így néz ki ugyanez: belső HDD automount (beállításokban az eltávolítható eszközöknél meg lehet adni, hogy auto mountolja ezeket), az adott mappákra (pl. ADATOK/zene szombolikus link Dolhpin alól, ezt bemásolom a home/felhasználó mappa alá és átnevezem arra, ami a funkciója, pl. zene. Utána pont úgy fogja kezelni, mintha az sda-n lenne a mappa, és nem kellett átállítani semmit.
-
Dave™
nagyúr
válasz
tordaitibi #770 üzenetére
ktimer nem jó? (octopi) A KDE store-ban elérhetőek szoktak lenni a widgetek, de nem találom, lehet leszedték. Az ISO-ban benne van viszont, nálam is elérhető a friss telepítéssel.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Amazonas #765 üzenetére
A divat csak annyiból érdekes, hogy ha nagyobb a bázis, akkor nagyobb a közösség is, ami mind a tesztelésben, mind a tapasztalt cserében megmutatkozik (elvileg). A KDE amúgy valóban hajlamos a bugokra, de ekkora komplexitás mellett ez valahol törvényszerű. A Gnome sem mentes ettől, és ott még érdemi funkcionalitás sem társul hozzá, ráadásul ott a hibaelhárítás is jóval körülményesebbnek tűnt számomra, nem beszélve a pluginekről, amik időzített bombák. Azok nélkül meg tényleg használhatatlan az egész...
tordaitibi: timer
-
Dave™
nagyúr
válasz
Amazonas #762 üzenetére
Üdv a táborban! Akkor lehet ezért szedték ki egy ideje az alap ISO-ból a yaourtot. Én reflexből azt teszem fel mindig, nem is tudtam hogy megszűnik. Utánanézek majd ennek a Trizennek, köszönöm a tippet. Viszonylag kevesen vagyunk itt egyébként, de remélhetőleg majd bővül a tábor, egyre nagyobb divat Manjarot használni a distrowatch szerint
-
Dave™
nagyúr
válasz
tordaitibi #756 üzenetére
/run/media - pendrive
/mnt/ - HDDSzerk: automatikusan nem csatolja a HDD-t, tehát ha üres, akkor először csatolnod kell.
-
Dave™
nagyúr
válasz
tordaitibi #751 üzenetére
Nem tudok segíteni, de a KDE alatt az eszköz prioritás lista kiválóan működött nekem, az inaktív eszközök sem kavartak be, mindig a lista szerint haladt. Gondolom notebook, ott meg nem tudod letiltani az integrált audiot. A fenyerő a HP-min simán állítható, ahogy a régi Dellen is. Ez milyen gép?
-
Dave™
nagyúr
válasz
tordaitibi #725 üzenetére
A Manjaro Cinnamon community változat, ezért érdemes kiemelni, hogy arról van szó.
-
Dave™
nagyúr
válasz
anorche1 #709 üzenetére
Nem tudom. De egy tiszta telepítés nem nagyon lehet több mint 550-600MB. Aztán ahogy elkezdesz telepítgetni természetesen növekedni fog. Nekem két gépemben 8GB van, egyben 16, nem szoktam ezen aggódni. Az is igaz, hogy az utóbbi munkaállomás és az kap is rendesen, pl. elég sokat fur egy W10 VM, meg több böngésző, rengeteg nyitott alkalmazás, de azért van, hogy használja. Ha minimális RAM fogyasztás kell, akkor a Gnome kilőve, a KDE is takarékosabb, de az XFCE még inkább, vagy van sok egyéb alternatíva még kisebb igénnyel.
-
Dave™
nagyúr
válasz
anorche1 #707 üzenetére
Az valami egyedi lesz, ekkora különbség nincs. Kb. 10-15%.
szerk: nekem a belakott rendszeren ennyi, de induláskor betölt a Skype, az Evolution több modulja, a Dropbox, meg egy rakat shell extension. A KDE takarékosabb, de két tiszta telepítést összevetve kb. 100MB szokott lenni a különbség. Amúgy mindkettőnek megvannak a maga előnyei, pár dolog nekem is hiányzik KDE alól, de sok minden meg Gnome alatt jobb. A fényerős dologra sem tudok semmi okosat, nekem a HP-n megy azonnal.
-
Dave™
nagyúr
válasz
#16820480 #665 üzenetére
Egy volt tudomásom szerint, évekkel ezelőtt, aztán léptek is ennek megfelelően. A meztelen képeimet nem ott tárolom. Viszont ingyenes fiókkal is maximális sávszéllel töltök le/fel, és van Linuxos kliens. Amikor Onedrive-ot használtam, a fizetőssel nem egyszer volt 6-700kB-os sebességem.
-
Dave™
nagyúr
válasz
anorche1 #662 üzenetére
Nekem anno fizetős Onedriveom volt (O365), és az is megszakadt böngészős letöltéskor, egyszerűen ilyen jó a szolgáltatás. Kisebb részletekben sikerült lementenem. Azóta felé se néztem (ebben nincs semmi MS utálat, tényleg sokkal gyengébb, mint a Dropbox, igaz utóbbi ingyen alig ad egy kis helyet, a fizetős meg drága).
-
Dave™
nagyúr
válasz
anorche1 #658 üzenetére
A gparted jobb/megbízhatóbb, használd azt. A többibe részletesebben nem mennék bele, röviden annyi, hogy nem hibátlan a rendszer, de a legtöbb dolog azért okkal történik, amire ha türelmes vagy rá fogsz jönni hogy mit rontottál el (csináltál rosszul), ha meg a régi megszokott dolgokhoz ragaszkodsz, akkor mész vissza Windowsra. A fájlrendszer konvertálás mindig kockázatos, bárhol is csinálod, elegánsabb lenne ilyenkor egy másolás.
-
Dave™
nagyúr
Nem csak ott, ahogyan a legtöbb disztribúció, ez is multinacionális. Szerintem nem attól lesz jó vagy rossz valami, hogy van-e magyar közösség. A számítástechnika nyelve az angol, Linux rendszerek esetén hatványozottan fontos ennek legalább alapszintű megléte. Ha lenne is magyar közösség, akkor is sokkal több információ érhető el angolul, egyszerűen azért, mert az egy sokkal nagyobb bázis. Ha valakinek ez akadályt jelent, akkor valóban jobban jár egy itthon is támogatottabb, elterjedtebb rendszerrel, lásd Ubuntu vagy Mint.
anorche1: ez milyen asztali környezet? Mert Manjaro alatt van vagy hatféle, és az összes kérdésed az asztali környezetre korlátozódik.
-
Dave™
nagyúr
-
Dave™
nagyúr
Anno én is rányomtam az MHWD-ben a video-vesa-ra, mert gondoltam hátha jobban tudom mi kell mint a rendszer, és ugyanígy jártam
Van valami parancsoros mhwd-s okosság (erre keress rá), esetedben szerintem a nyílt drivert kellene telepíteni, de az is lehet hogy az előzőt érdemes visszarakni (mert az egy elég régi Ati GPU).
mhwd -h terminálban és ott már látni fogod a lehetőségeket.
-
Dave™
nagyúr
-
Dave™
nagyúr
-
Dave™
nagyúr
válasz
ubyegon2 #483 üzenetére
A Pamac GTK, az Octopi Qt. Fórumon láttam, hogy többen is használják (asztali környezettől függetlenül) mindkettőt, mert van amiben egyik, van amiben másik a jobb. Nem lett kifejtve, hogy miben, én GTK környezet esetén maradnék a Pamacnál, Qt-s esetén pedig az Octopinál. Tudom ez így ortodox
-
Dave™
nagyúr
Pont ennél a hibánál írják, hogy nem javasolják:
Warning: Take care when using the --force switch (for example pacman -Syu --force) as it can cause major problems if used improperly. It is highly recommended to only use this option when the Arch news instructs the user to do so
Persze ettől még működhet, az átnevezés finomkodóbb.
-
Dave™
nagyúr
válasz
ubyegon2 #471 üzenetére
Erről most hallok először
Mabox, azt hittem elírtad. A linkelt kép ugye azt írja, hogy már fent van az adott fájl a fájlrendszerben, gondolom ha konzolból leszeded a xorg-server csomagot meg telepíted újra akkor megoldódik, de csak egy tipp. Megjegyzem a Gnome verzió virtuális gépben való próbálgatásakor nekem is voltak gondok a Pamac-kal (nem tudom, hogy a Pamac csinálta-e, vagy miért volt), de hibára futottak az update-ek. Aztán utána nemsokkal lefutott. KDE alatt ilyen sosem volt. Az persze erre a gépre tényleg nem opció.
Na de lásd kivel van dolgod, ha már ennyire nyitott vagy
error: could not prepare transaction
error: failed to commit transaction (conflicting files)
package: /path/to/file exists in filesystem
Errors occurred, no packages were upgraded.Why this is happening: pacman has detected a file conflict, and by design, will not overwrite files for you. This is a design feature, not a flaw. Forrás.
Aztán van pár megoldási javaslat a törléstől az átnevezésig.
Tulajdonos ellenőrzése: pacman -Qo /path/to/file - ha nem tartozik másik csomaghoz, akkor nevezd át és kész.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Flowtation #465 üzenetére
a port hiányzik szerintem
szerk: én csak mintának mutattam az enyémet (amit automatikusan megtalált a hálózaton), nem valószínű hogy ugyanaz lenne
-
Dave™
nagyúr
válasz
Flowtation #463 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Gyermek PC játékok
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest