Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem látom a hozzáadott értéket abban, ha fixen be van csatolva a home alá a másik meghajtó tartalma
Ezek szerint ebben egyet tudunk érteni, épp ezt meg ennek a symlinkes megoldását tartottam bonyolultabbnak, mint becsatolni az FSTAB-ba a rendszer által is használt elérési út használatával.
(ha erősebben megnézed, én az imént is ezt említettem)Amúgy meg mindenki azt látja egyszerűnek, amit használni szokott. Más kérdés, hogy az auto csatolás eddig mindenütt egyformán működött, no de valamiben csak ki kell tűnni a feltörekvő disztróknak is. Ha már a színes külső nem lenne elég....
no offense
Nekem azért volt mindig egyszerűbb az FSTAB-ban csatolni több meghajtó egyes particióit, mert így csak azokat átemeltem más telepített disztróimba is és már működött is.
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- The Witcher - Előzetest kapott a TV sorozat negyedik szezonja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Borderlands 4
- iPhone topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3331
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5401 - i5-9400H I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest