- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- A lengyeleknél már polcon volt a Motorola Edge 70
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem látom a hozzáadott értéket abban, ha fixen be van csatolva a home alá a másik meghajtó tartalma
Ezek szerint ebben egyet tudunk érteni, épp ezt meg ennek a symlinkes megoldását tartottam bonyolultabbnak, mint becsatolni az FSTAB-ba a rendszer által is használt elérési út használatával.
(ha erősebben megnézed, én az imént is ezt említettem)Amúgy meg mindenki azt látja egyszerűnek, amit használni szokott. Más kérdés, hogy az auto csatolás eddig mindenütt egyformán működött, no de valamiben csak ki kell tűnni a feltörekvő disztróknak is. Ha már a színes külső nem lenne elég....
no offense
Nekem azért volt mindig egyszerűbb az FSTAB-ban csatolni több meghajtó egyes particióit, mert így csak azokat átemeltem más telepített disztróimba is és már működött is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest