Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #787 üzenetére
Amúgy az általad használt módszer az egy meghajtós használatnál előnyös, ha valakinek több meghajtója van, mint nekem, talán célszerűbb a disztrót quasi kliensként használni és mindent a csatolt particiókban használni.
Fix méretű mindig a disztróm, nem nőhet túl nagyra sem így. (kivéve, ha különös bolygó együttállások vannak vagy trükkös programok odakonvertálnak valamit)Gyakorlatilag én csak eseti mappáknak használom a Képek, Letöltések, etc.... mappákat.
Az átlag viszont nem próbál ki hetente-kéthetente új disztribúciót, meg nincs 5-6 párhuzamos rendszere egy gépen.
Az első időkben pedig de.
A külsőn kívül azért van elég sok különbség még pl. az Arch-hoz képest, de tudod te ezt nagyon jól.
Tudom, igaz neked írt válaszban van, de nem neked szántam teljesen.....
A stílusom meg eddig is bicskanyitogató volt, idén se nagyon változik már.
Nem rontom itt tovább a levegőt, most is csak azért írtam, mert sokáig lógott a kolléga bénázása a levegőben. No meg ezt általános kérdésnek gondolom én is.
(#790) Amazonas
A /run az biztos?
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest