- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Google Pixel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
ubyegon2 #787 üzenetére
Ez a megoldás továbbra sem Manjaro specifikus, hanem én így szoktam, és azért, mert számomra a leggyorsabb, legegyszerűbb és legkényelmesebb. A külsőn kívül azért van elég sok különbség még pl. az Arch-hoz képest, de tudod te ezt nagyon jól. Ubuntu alatt is ezt használtam egyébként, sőt más célra is remekül használható (pl. felhős mappákhoz). Attól hogy odaírod no offense, a stílusa nem változik, just sayin'.
Az átlag viszont nem próbál ki hetente-kéthetente új disztribúciót, meg nincs 5-6 párhuzamos rendszere egy gépen. A symlinkes módszer egyébként pont ugyanilyen gyors tud lenni, és fstab szerkesztés nélkül is rugalmasan változtatható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest