- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iGO Primo
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Bocs a dupláért, újabb bonyodalom. Egy 32 gigás microSD kártyát szeretnék legyalulni, de a KDE partíciókezelőben nem jelenik meg. Korábban nem egy pendrive-ot vagy SD kártyát partícionáltam vele, szóval kicsit meglepő a dolog. Win7 lemezkezelőjében ott van, de írásvédettnek jelzi. Szerintetek hogy tudnám legyalulni róla a partíciót?
-
Pista0001
addikt
Sziasztok. Dolphinban van valami lehetőség két mappa összehasonlítására legalább fájl szinten? Átnéztem a menüt, de nem találtam ilyesmit. Ha esetleg parancssoros megoldást tudtok mondani, az is jó lenne (erre még nem kerestem rá).
-
growler
őstag
Szisztok !
A yay ezt mutatja:
Missing AUR Packages: manjaro-firmware
A manjaro-firmware csomag jelenleg telepítve van - van valami teendő ilyen esetben ? -
BestofJAVA
tag
válasz
BestofJAVA #1491 üzenetére
A frissítésben már sajnos nem található a Manjaro oprendszer a Raspberry Pi 4b-re ajánlott/jóváhagyott rendszerek között.
Igazán kár. (Kiváló ügynök volt.)
De legalább tudjuk, a hiba nem az én készülékemben van.
Hanem sajnos az összes új Raspberry-ben. -
BestofJAVA
tag
Letöltöttem a Manjaro Raspberry-re jóváhagyott legújabb változatát, Raspberry Imagerrel létrehoztam a bootdiscet.
A boot order beállítva, már 7 Linux rendszer sikeresen bootolt ugyanígy, ugyanonnan. Néhány csak többedikre bootol rendesen (előbb saját tárat hoz létre új mappában, stb). Ezt az esélyt a Manjaro esetében már 2 órára, sokadik indításra növeltem.
Miért nem bootol a Manjaro?
-
Warton
őstag
HDMI-vel csatlatkoztatom a TV-hez a laptopot, de csak a képet viszi át a hangot nem, ezt hol lehet állítani? (KDE-s verzió)
-
sztpega
tag
A napokban újra kipróbáltam a Manjaro (testing) + KDE + Wayland + Nvidia (1050Ti) négyest és már-már kellemesnek érzem a működését. Az általam használt programok közül már csak a Viberrel csatázom, mert egy teljesen átlátszó ablakban hajlandó csak elindulni, minden mást sikerült működőképessé tennem. A kérdésem az, hogy vajon ez lenne-e a helyzet AMD kártya esetén is? Van valakinek ilyen irányú tapasztalata?
-
Ueda
senior tag
A zsh -hoz nem értek, de a terminálbeállításokban át lehet állítani a parancsértelemezőt bash -ra (/bin/zsh -> /bin/bash) a Parancs sorban.
Vagy csak simán beírod, hogy bash a terminálba és onnantól a bash parancsértelmező fut az exit parancs beírásáig. Ez nem olyan kényelmes, inkább csak érdekesség.
-
Ueda
senior tag
# dkms autoinstall -ra nem történik semmi, de közben megjavult, mert 5.19.2 -vel is működik. paru -S 8188eu-dkms
-
Warton
őstag
Próbáltam keresgélni a manjaro oldalán, de nem találtam meg, hogy a minimal verzió miben különbözik a fulltól?
-
Merlini
tag
Köszönöm! Egy kis áttétellel sikerült.
sudo pacman -R wxgtk2
függőségek vizsgálata...
hiba: nem sikerült előkészíteni a tranzakciót (nem sikerült kielégíteni a függőségeket)
:: wxgtk2 eltávolításával megtörik a(z) 'wxgtk2' függőség amit p7zip-gui kérsudo pacman -R p7zip-gui
Ez után már engedte törölni a wxgtk2 csomagot.
-
Merlini
tag
Csomagokat szeretem volna frissíteni, de ez a függőségi hibaüzenet jelenik meg. → pastebin
Miként lehet ezt helyrerakni? -
urandom0
senior tag
Tapasztalataim szerinte a Wayland csak Gnome-on működik jól, de ezek a hibák, hiányosságok persze ott is megmutatkoznak, mint pl. a fractional scaling hiánya, illetve a más alkalmazás képernyőjéhez való hozzáférhetetlenség, ami többek közt azt eredményezte, hogy Teamsben jó ideig nem lehetett asztalmegosztást indítani (tudtommal már javítva lett).
-
Ueda
senior tag
válasz
Petya XT #1458 üzenetére
Az a "baj", hogy nem megy olyan jól a wayland szekere, mint várnánk.
Friss írás a waylandról : https://dudemanguy-github-io.translate.goog/blog/posts/2022-06-10-wayland-xorg/wayland-xorg.html?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=hu&_x_tr_hl=hu&_x_tr_pto=wapp (eredeti link)
Nekem a tesztelős, próbálgatós, tanulós laptopon nem ment a rendszer leállítása wayland -ot használva. Alig jöttem rá, hogy mi az oka. Mondom az ilyen hülyeségekhez nincs kedvem, megyek vissza X-re.
Másik dolog, hogy DukeNukem3d -ben nem lehet állítani a gammát (világosságot). -
Petya XT
senior tag
Igazából nincs vele gond, de volt egy értesítés, az bizonytalanított el. Egyébként úgysem nyugszok, ki fogom próbálni.
Apropó X11, látom nálad is az van. Rosszul emlékszek, hogy nem olyan régen még a Manjaróban Wayland-et láttam? Mi van ezzel? Nem úgy volt, hogy kukázzák az X11-et, ilyen-olyan okokból? Most megnéztem, nálam is az van....
-
Ueda
senior tag
válasz
Petya XT #1456 üzenetére
Ízlésnek a kérdése. Ha nincs gond, mehet a legújabb is. Arch linuxnál párhuzamosan 3 kernel is fel lehet telepítve és akkor a grub-ban tudsz váltani, ha szükség lenne rá. Egy időben "szórakoztam" vele és akkor mindig azt használtam, amivel problémamentesen működött a gép. Most éppen megy a legújabbal is pár hónapja.
(Mondjuk így visszanézve a Manjaro egy rettenet.)
-
Petya XT
senior tag
Értem, köszönöm.
Tehát ha jól értem, akkor itt is az LTS kerneleket érdemes csak használni. Az Nvidia driver miatt aggódom csupán, nagyon nagyokat szívtam az Ubuntu, Mint 20-as vonalon. Nem is vártam(om) meg az új Mintet( bár ott már tákoltak valamit, mert ment), de a 22-es Kubuntun már újfent nem volt jó. Kár érte, de végül ezért ért el a változás szele. -
Petya XT
senior tag
Sziasztok,
Kérdésként merül fel, hogy kell e kernelt frissítenem. A tálcán megjelenik, hogy kellene, de a kernel beállítás oldalon azt látom, hogy az ajánlott fut. Kell, vagy hagyhatom így? Egy rolling esetében mit jelent az, hogy LTS kernel? Sokat időztem a Minten, ez idáig kimaradt az életemből.
Most ez a helyzet.
-
Ueda
senior tag
válasz
tordaitibi #1440 üzenetére
-
-
urandom0
senior tag
válasz
tordaitibi #1449 üzenetére
DJSZA.iso jaaaj
Linux Mint erőspaprikával és karikásostorral
-
growler
őstag
válasz
tordaitibi #1449 üzenetére
Értem ! ... Így már más a leányzó fekvése.
Nálam 1 eszközre (SSD) 1 rendszer kerül.
(Több is van - ezek közül indítás után a GRUB-ban választok.) -
-
growler
őstag
válasz
tordaitibi #1446 üzenetére
"Hekkelve indul a Manjaro, a telepítésnél sehova nem kértem a rendszerindító bejegyzést mert én szögeltem bele az efibe."
A megelelő méretű, és fájlrendszer partíciónak adtam /boo/efi csatolási pontot.
Ez alapján a telepítő tudta hogy hova kerüljön a rendszerbetöltő.
És nem kell hekkelnem hogy induljon. -
válasz
tordaitibi #1446 üzenetére
-
válasz
#63718632 #1444 üzenetére
Most reggeli boot, a változatosság kedvéért i2c-7 lett
Viszont. Hekkelve indul a Manjaro, a telepítésnél sehova nem kértem a rendszerindító bejegyzést mert én szögeltem bele az efibe.
És van egy hibaüzenet a bootnál ami valami video anomáliára utal, mindjárt befényképezem. Lehet ennek van köze a változó címekhez?
Utánanézek a boot fallback opciónak, lehet megoldaná.
A Manjaro boot sokkal finnyásabb mint egy mezei Ubi vagy Mint, erre már rájöttem az évek alatt. -
válasz
growler #1443 üzenetére
Nem tudom a redshift mit csinál de szerintem a gammával játszik xrandr vonalon.
A ddccontrol meg natívan a monitort vezérli, pl. ha leveszem 100-ról 0%-ra a fényerőt akkor a monitor backlight ledeket veszi lejjebb.
Ez biztos mert ha a ddccontrollal veszem le a fényerőt, a monitor fogyasztása 22 wattról lemegy 10 wattra.
Elviekben létezne a legegyszerűb megoldás, a gyári fényerő de én eddigi pályafutásom alatt egyik gépemen se működött egyik disztrón sem. -
törölt tag
válasz
tordaitibi #1442 üzenetére
Azon agyalok, mióta előjött a problémád. Nem lehetne-e valahogy kényelmesebbé tenni a folyamatot. Majd a systemd szakértők helyre teszik az elméletem.
Arra gondoltam, hogy kellene egy lekérdezés, ami az éppen aktuális i2c bus címet lekérdezi a GUI elindulása után. Ez egy systemd service vagy unit lenne.
Ennek az eredményét meg átadni egy másik service-nek vagy unit-nak, ami azt a szkriptet indítja, amiket már eddig megírtál. Annak függvényében, hogy mi az éppen aktuális i2c busz.
Nem tudom a jelszó-sudo megoldásod hogyan befolyásolja ezt.
Azért kíváncsi vagyok az ebben jártasak véleményére, hogy egyszerűsödne a folyamat ezzel a megoldással? -
growler
őstag
válasz
tordaitibi #1436 üzenetére
Cinnamon felületű Manjaron azért ez egyszerűbb. [link]
Redshift + QRedshift kisalkalmazás telepítésével.
A nappali / éjszakai üzemmód váltás automatikusan történik
a megadott geolocation alapján. -
-
Ueda
senior tag
válasz
tordaitibi #1440 üzenetére
Nekem csak ennyi ötletem volt, a többiből nem értek semmit.
-
Ja így.
Meglátom, elég sok körmölnivaló lesz meg kopi-paste, egy utasítás így néz ki, egy adott értékhez állítja a fényerőt és a kontrasztot is,echo jelszavam | sudo -S ddccontrol -r 0x10 -w 75 dev:/dev/i2c-9
sleep 1 ; echo jelszavam | sudo -S ddccontrol -r 0x12 -w 90 dev:/dev/i2c-9
és ilyenből van 6 darab, nulla és teljes fényerő+kontraszt beállítása.
Mielőtt leharapjátok a fejem a jelszavam betételéért egy szkriptbe, nekem 100x egyszerűbb így mint hozzáadni a ddccontrolt a sudoers izével, amúgy nem vágom, egy szimpla fényerőállításhoz minek rendszergazdai jogosultság
Most kapcsoltam be a gépet, manjarot indítottam és most visszaállt i2c-9-re, a fene se érti a lelkivilágát -
Ueda
senior tag
válasz
tordaitibi #1438 üzenetére
Arra gondoltam, hogy ugyanazokat a parancsokat kiadod egymás alatt a szkriptben :
ddccontrol -r 0x10 -w 75 dev:/dev/i2c-9
ddccontrol -r 0x10 -w 75 dev:/dev/i2c-3
ddccontrol -r 0x10 -w 75 dev:/dev/i2c-5 -
-
Ueda
senior tag
válasz
tordaitibi #1436 üzenetére
Akkor mi történik, ha mind a 10 (vagy csak több) számra kiadod a parancsot ? nem elegáns, de ha működik ...
-
Sziasztok.
Friss Manjaro telepítés, minden ok.
Kivéve,
használom a ddccontrol szoftvert a fényerő, kontraszt állítására.
És ilyet eddig egy disztró se csinált amit a Manjaro.
A ddccontrol i2c buszon vezérli a monitort, első indításnál kiválaszt egy számomra megfejthettlen logika alpján egy random i2c buszcímet.
Ez eddig volt dev:/dev/i2c-0, 1,2stb.,8,9. Ezek tök random, nem tudom mi alapján csinálja, a monitor és a konfig ugyanaz, a hdmi kábel sincs sose kihúzva.
Namost ez az i2c cím ez eddig sose változott, de a Manjaro alatt kb. 5-6 boot után megváltozik. pl. mai napig 9 volt, a mai boot után 3 lett.
És ez nagyon kellemetlen mert a bill.kombinációs fényerő értékeket nekem féltucat szkript intézi és így nem találja a monitort, nem működik.
Eddig, 5 nap alatt már 3x át kellett írnom a szkripteket és ez így nem gyerebe.
Pl. ez egy 75% fényerő uasításddccontrol -r 0x10 -w 75 dev:/dev/i2c-9
ami az i2c-9 címen érné el a monitort. de ez a mai bootnál megváltozott i2c-3 -ra.
Ezt miért csinálja? Hogyan lehetne fixálni? -
urandom0
senior tag
Ha Manjaro Gnome-ot telepítetek, ne válasszátok a lemez titkosítását, mert nem fog tudni bebootolni a rendszer.
Ez egy ismert bug, én már a második Manjaro telepítésnél szaladok be. Utólag live CD-vel bebootolva elméletileg valahogy meg lehet csinálni, én fél óra után feladtam.
Azt nem tudom, hogy a többi asztali környezettel szerelt változatot is érinti-e, illetve azt sem, hogy minden gépen előjön-e a bug, vagy csak egyes BIOS/UEFI környezetben. -
törölt tag
A Win11 továbbra is katasztrófa, közben új gépem lett ami sikítva kéri hogy a hozzá adott gyári win helyett Manjaro fusson rajta. Sajnos az ujjlenyomat-olvasó ennél se működik.
-
törölt tag
Bosszantott, hogy Gnome (Wayland) alatt háromszor kellett kattintani a Chrome fejlécére a maximalizáláshoz.
A chrome://flags/#ozone-platform-hint -néla Wayland-et választva működik a duplaklikk és még a csippentős zoom is. -
törölt tag
Felraktam egy XFCE Manjaro is de a játék (In sound mind) ugyanúgy fut mint KDE alatt. Olvastam valami Feral Game Mode-ról,megnézem Ubuntu alatt is. Ha ott is pocsékul megy akkor számomra a linux sose lesz a Windows kiváltója.
-
törölt tag
válasz
#61872278 #1425 üzenetére
A játék külön műfaj...
Ultimate Linux Gaming Guide -
törölt tag
Probálom futtatni az In Sound Mine játékot Manjaro Linux KDE alatt de akadva megy. (Nvidia 510-es driver van fent,Secure Boot off,Heroic Launcher+Default Wine 7.4 indul csak el,a többi 2 ami egy modósított Wine nem sajnos.
Mit kell állitsak a rendszerben illetve a Launcherben hogy jól fusson?
UI: Windows alatt jobban megy mikor még a W10 volt fent.
-
törölt tag
Az Antergos óta nem próbáltam Arch alapú Linuxot asztalon, de ez mindent felülmúl. Nagyon egyszerű volt W11-ről átállni, minden működik ami eddig fontos volt, csak konzisztensebben.
Ami nem fontos, ujjlenyomat-olvasó, touchpad szélére húzva és tartva az ujjat nem vonszolja a kurzort, samba nem igazán akar működni, de nem baj. -
Ueda
senior tag
válasz
growler #1419 üzenetére
Azt mondanám, érdemes lenne elmerülni az arch rejtelmeiben : https://unix.stackexchange.com/questions/370530/pacman-orphan-packages
Szerintem akár törölheted is, ártani nem ártasz vele.
Én nem piszkálom. Nekem is ezt írja ki ez a parancs :$ pacman -Qdtq
cmake
nasm
ninja
python-argcomplete
qt5pas
vala -
growler
őstag
Sziasztok!
A legutóbbi frissítés (21.2.1-re) után, megnéztem vannak-e "Árva" csomagok?
Kettőt mutat: CMake, (3.22.1-5) és itltool
A CMake az egy elég alapvető csomag - tényleg törölhető lenne?? -
urandom0
senior tag
válasz
growler #1412 üzenetére
A keep built packagest érdemes bekapcsolni, ha csak nem vagy nagyon kifogyva a lemezterületből. Ez megtartja az összeállított és lefordított AUR csomagokat, így ha törlöd, de újra fel szeretnéd telepíteni, akkor nem fordítja le újra (ha csak nincs változás a csomagban, persze).
Igen, vannak olyan AUR csomagok, amiket a pamac nem tud összeállítani. Én ezekre trizent használok, de a yay is ugyanolyan jó megoldás.
-
törölt tag
válasz
growler #1414 üzenetére
A pamac-et én csak frissítési értesítőnek meg keresési segédnek használom. Ebben nézem elsőre a keresett csomagot, aztán az AUR-ban. Parancssorból frissítek mindent, meg telepítek.
Bár én Manjaro-t nem nagyon használok, de az Arch rendszeremre a pamac-aur csomagot szoktam feltenni. Van ebből jó pár, ha rákeresel. Nem tudom a Manjaro pont melyiket használja. -
growler
őstag
Sziasztok !
Manjaro: az AUR beállításai szerintetek így megfelelőek ? [link] -
urandom0
senior tag
válasz
karamblo #1410 üzenetére
A pacman az Arch-tól örökölt csomagkezelő. Ez tud a hivatalos repókból letölteni csomagokat, főleg bináris csomagokra használjuk, de tud forrásból összeállítani és fordítani. AUR-t nem tud kezelni.
A pamac a Manjaro saját csomagkezelője. Alapvetően ugyanúgy a libalpm-et használja, és alapvetően ugyancsak arra használjuk, hogy a bináris csomagokat leszedjük a hivatalos repókból. Ez annyival okosabb a pacmanál, hogy tud még AUR-ból is fordítani és telepíteni.
Van grafikus felülete, a pamac-manager paranccsal indul (amúgy külön van GKT-hoz és külön QT-s GUI, a pamac-manager azt indítja el, amelyik telepítve van) , és még értesítési ikonja is van (pamac-tray).
Az Octopi is csak egy grafikus felület. Egyes Manjaro disztrókon (pl. a Manjaro Xfce-n) ez van a pamac-manager helyett. Amiért jó, mert tud több AUR helpert is kezelni, trizent, yay-t, pacaurt...A yay, a trizen, a pacaur, a paru és a többi, ezek mind AUR helperek. Arra valók, hogy AUR-ból tudjál telepíteni. Én Manjaro alatt nem használom egyiket sem, a trizen van telepítve, de az is csak azért, mert volt olyan csomag, amit a pamac nem tudott lefordítani, a trizen viszont igen. Szóval nálam pacman, pamac, pamac-manager és trizen van, a többit nem használom.
-
karamblo
tag
Sziasztok . Szeretnék rnedet tenni a fejemben a sok csomagkezelő / pacman , pamac , octopi, yay , AUR , meg még asszem van kettő / közt .
Ha valaki elmagyarázná röviden , mi micsoda és mire jó , megköszönném . :-)
-
rin33
senior tag
válasz
rosszkutya #1352 üzenetére
Én is ezen agyalok. Wayland gyorsabb nalam mint az X11. Alapjáraton annyi ram kell neki mint az XFCE-nek de ha használom és bezárok mindent akkor nő a ram igény akkor már 1 gb vagy több ram kell neki, továbbá a szellemképek és a laggolás amit régi pc-ken előfordul..
Ezt leszámítva tetszik. -
urandom0
senior tag
válasz
Steve_Brown #1407 üzenetére
Ilyenek minden operációs rendszer alatt előfordulnak. A múltkor a munkahelyemen 6 dolgozói gépről kellett eltávolítanom KB5005566 számú frissítést, mert az egyik (de csak az egyik!) nyomtatóval nem tudtak nyomtatni. Ha ráküldtek bármilyen nyomtatást, a program két másodperc alatt csontrafagyott.
Volt olyan, hogy az egyik backup DNS gépünk tökéletesen ment a Windows Server 2012-vel, a 2016-tal is, a 2012 R2-vel viszont folyamatosan teljes fordulaton zúgott.
Aztán nem is olyan rég az egyik Intel driverben volt valami bug, ami miatt kékhaláloztak a Windows 10-es gépek.
Az x11vnc-s problémát meg tudtam oldani úgy, hogy az /etc/gdm/custrom.conf-ban a WaylandEnable=false sor elől kivettem a komment jelet, így most Xorg session-ben vagyok, nem Xwayland-ben. Ezt már korábban megcsináltam, de úgy látszik, a frissítés felülírta.
Ami viszont érdekes, hogy a laptopon is Wayland-ben vagyok, ott pedig simán kiírja az x11vnc, hogy "Wayland display server detected...".Az NT alapú Windowsok, amik desktopra lettek kiadva (tehát Windows 2000-től fölfelé) sem asztali rendszernek készültek, arra ott volt a Windows 9x vonal.
-
urandom0
senior tag
válasz
Steve_Brown #1405 üzenetére
Nekem eddig volt furcsán gördülékeny
Sosem volt semmi problémám egyik frissítésnél sem.A laptopomon egyébként minden működik, pedig azon is friss Manjaro Gnome van, sőt abban is egy i5-ös proci van. Igaz, abban Intel UHD van csak, nem Nvidia, és azon az x11vnc-t sem használom. De mondjuk az Anydesk is megy probléma nélkül.
-
urandom0
senior tag
válasz
Steve_Brown #1403 üzenetére
Nem, egy i5.
Amúgy arra már rájöttem, hogy az AUR-ból telepített Anydesk miatt fagy a gép. Tegnap feltettem Flatpakból, egyelőre jónak tűnik.
Ettől függetlenül propriertary driverrel továbbra sem hajlandó visszatérni a monitor kikapcsolt állapotból. Illetve a több verzió óta használt x11vnc sem megy, eddig gond nélkül működött, a frissítés óta hibával leáll. -
urandom0
senior tag
Az a nyomorult snap sem akar működni update után, cannot attach cgroup program: Operation not permitted hibaüzenetet dob. Egyetlen egy snap programom van (illetve már csak volt), az is csak azért, mert az AUR-os változat nem fordult le. Most viszont lefordult, a snap-os változatból átmásoltam a config fájlt, a snaptól pedig megszabadultam, remélhetőleg egyszer és mindenkorra.
Jó hír ellenben, hogy a GNOME Kapcsolatok végre tud csatlakozni a céges Windows-os gépemhez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Fujifilm X
- Path of Exile (ARPG)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest