Hirdetés
- Google Pixel topik
- Bloomberg: Az iOS 27 a stabilitásra és az AI-ra fókuszál majd
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Apple Watch
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tapasztalataim szerinte a Wayland csak Gnome-on működik jól, de ezek a hibák, hiányosságok persze ott is megmutatkoznak, mint pl. a fractional scaling hiánya, illetve a más alkalmazás képernyőjéhez való hozzáférhetetlenség, ami többek közt azt eredményezte, hogy Teamsben jó ideig nem lehetett asztalmegosztást indítani (tudtommal már javítva lett).
-
Petya XT
senior tag
Igazából nincs vele gond, de volt egy értesítés, az bizonytalanított el. Egyébként úgysem nyugszok, ki fogom próbálni.
Apropó X11, látom nálad is az van. Rosszul emlékszek, hogy nem olyan régen még a Manjaróban Wayland-et láttam? Mi van ezzel? Nem úgy volt, hogy kukázzák az X11-et, ilyen-olyan okokból? Most megnéztem, nálam is az van....
-
-
Ja így.
Meglátom, elég sok körmölnivaló lesz meg kopi-paste, egy utasítás így néz ki, egy adott értékhez állítja a fényerőt és a kontrasztot is,echo jelszavam | sudo -S ddccontrol -r 0x10 -w 75 dev:/dev/i2c-9sleep 1 ; echo jelszavam | sudo -S ddccontrol -r 0x12 -w 90 dev:/dev/i2c-9
és ilyenből van 6 darab, nulla és teljes fényerő+kontraszt beállítása.
Mielőtt leharapjátok a fejem a jelszavam betételéért egy szkriptbe, nekem 100x egyszerűbb így mint hozzáadni a ddccontrolt a sudoers izével, amúgy nem vágom, egy szimpla fényerőállításhoz minek rendszergazdai jogosultság
Most kapcsoltam be a gépet, manjarot indítottam és most visszaállt i2c-9-re, a fene se érti a lelkivilágát
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Fogta magát és bedőlt az ígéretesnek tűnő linuxos Snapdragon notebook
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Jövedelem
- Futás, futópályák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest