- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tordaitibi #1442 üzenetére
Azon agyalok, mióta előjött a problémád. Nem lehetne-e valahogy kényelmesebbé tenni a folyamatot. Majd a systemd szakértők helyre teszik az elméletem.
Arra gondoltam, hogy kellene egy lekérdezés, ami az éppen aktuális i2c bus címet lekérdezi a GUI elindulása után. Ez egy systemd service vagy unit lenne.
Ennek az eredményét meg átadni egy másik service-nek vagy unit-nak, ami azt a szkriptet indítja, amiket már eddig megírtál. Annak függvényében, hogy mi az éppen aktuális i2c busz.
Nem tudom a jelszó-sudo megoldásod hogyan befolyásolja ezt.
Azért kíváncsi vagyok az ebben jártasak véleményére, hogy egyszerűsödne a folyamat ezzel a megoldással? -
törölt tag
válasz
growler #1414 üzenetére
A pamac-et én csak frissítési értesítőnek meg keresési segédnek használom. Ebben nézem elsőre a keresett csomagot, aztán az AUR-ban. Parancssorból frissítek mindent, meg telepítek.
Bár én Manjaro-t nem nagyon használok, de az Arch rendszeremre a pamac-aur csomagot szoktam feltenni. Van ebből jó pár, ha rákeresel. Nem tudom a Manjaro pont melyiket használja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged