- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
Steve_Brown #1407 üzenetére
Ilyenek minden operációs rendszer alatt előfordulnak. A múltkor a munkahelyemen 6 dolgozói gépről kellett eltávolítanom KB5005566 számú frissítést, mert az egyik (de csak az egyik!) nyomtatóval nem tudtak nyomtatni. Ha ráküldtek bármilyen nyomtatást, a program két másodperc alatt csontrafagyott.
Volt olyan, hogy az egyik backup DNS gépünk tökéletesen ment a Windows Server 2012-vel, a 2016-tal is, a 2012 R2-vel viszont folyamatosan teljes fordulaton zúgott.
Aztán nem is olyan rég az egyik Intel driverben volt valami bug, ami miatt kékhaláloztak a Windows 10-es gépek.
Az x11vnc-s problémát meg tudtam oldani úgy, hogy az /etc/gdm/custrom.conf-ban a WaylandEnable=false sor elől kivettem a komment jelet, így most Xorg session-ben vagyok, nem Xwayland-ben. Ezt már korábban megcsináltam, de úgy látszik, a frissítés felülírta.
Ami viszont érdekes, hogy a laptopon is Wayland-ben vagyok, ott pedig simán kiírja az x11vnc, hogy "Wayland display server detected...".Az NT alapú Windowsok, amik desktopra lettek kiadva (tehát Windows 2000-től fölfelé) sem asztali rendszernek készültek, arra ott volt a Windows 9x vonal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 655 G9 - Ryzen 5 PRO 5675U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest