- Erős specifikáció, kompakt formában
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fényképek a Honor Magic V5-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
rin33
senior tag
válasz
rosszkutya #1352 üzenetére
Én is ezen agyalok. Wayland gyorsabb nalam mint az X11. Alapjáraton annyi ram kell neki mint az XFCE-nek de ha használom és bezárok mindent akkor nő a ram igény akkor már 1 gb vagy több ram kell neki, továbbá a szellemképek és a laggolás amit régi pc-ken előfordul..
Ezt leszámítva tetszik. -
rin33
senior tag
válasz
#82595328 #1288 üzenetére
Igen, su majd ,,sudo echo GRUB_DISABLE_OS_PROBER=false >> /etc/default/grub && sudo update-grub"
Grub Customizerrel is csináltam egy mentést, Manjaro kernel kezelőjében eltávolítottam a régi kerneleket (ekkor is feissítette a grub menüt), újratelepítettem a grub-ot de nem jó.
-
rin33
senior tag
Hali,
Aki Windows mellett használja annak eltűnt a Grub menüben a Windows mostanában? Nálunk most 2 gépen tűnt el, nincs is grub menü hanem egyből a Manjaro indul. sudo update-grub lefut de nem látja a Windows 10-et.Manjaro specifikus bug lehet, mert az Endeavour OS jó.
-
rin33
senior tag
Sziasztok!
A kernel automatikusan frissülni szokott a rendszerrel? Tegnap nálam volt egy sima update, az 5.8 frissült, de 5.8-ra (linux58). majd külön szólt a kernel frissítő app, hogy frissítsek 5.9-re. Ez így külön kell majd mindig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest