Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdv
csendes tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
en kiprobaltam a boltban. a terminal azt irta ki, hogy nem tamogatott fizeto eszkoz. kasszas nagyon csunyan nezett ram.
epp apatch-et tesztelek a friss 23.2 lineagos-en. sima boot imget kell patchelni, es visszaflashelni.
- play integrity fork
- teesimulator
- zygisk next
dap meg, granit megy. fizetes nem megy, de kibirom...viszont a mavplusz meg mindig szetszopat. valaki tud ra megoldast? elore is kosz -
llaszlo
veterán
válasz
janakbacsi
üzenetére
Köszi
Elfelejtettem oda írni, hogy a magisket akarom feltenni a fenti feltételekkel. Arra van ilyen leírás vagy előtte mindenképp meg kell várni, hogy nyitva legyen a bootloader? Vagy meg kell várni a 30 napos accountot?
Nem világos, hogy milyen feltétlei vannak most a magisk telepítésnek. Utoljára több, mint 4 éve tettem fel.
-
krics
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Ezek a modul verziók vannak nekem is, ReZygisk-ből elég csak az egyik. Ezzel a hárommal nekem a MÁV+ kivételével minden megy, a Revolut is.
-
Norby86
őstag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Csinált egy target.txt nevű szövege dokumentumot a gyökér könyvtárba és írd bele hogy:
# target.txt
# use automatic mode for gsf
com.google.android.gsf
# use leaf certificate hacking mode for key attestation App
io.github.vvb2060.keyattestation?
# use certificate generating mode for gms
com.google.android.gms!
# use Revolut
com.revolut.revolutEzzel mennie kéne a Revolutnak.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
debug.zip nem kell.
-
zsola400
senior tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Magisk Alpha is kell hozzá, hogy induljon a Revolut.
-
krics
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Működik a wallet is, a modulok simán alapbeállítással futnak.
-
K_a_m_i
tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
A Zygisk Assistant és / vagy a Shamiko magisk modulok rejtik el a root nyomait. Természetesen a Magisk beállításaiban a Gránit bank a tiltólistán legyen és a tiltólista kényszerítése kikapcsolva.
-
zsola400
senior tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Nálam működik ezekkel a modulokkal, Magisk Alpha-t használtok. Gondolom Magisk és Tricky Store-ba is denylist-be raktad.
-
dilajoska1
őstag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Valószínű hogy nem. Én csak keybox frissítésére használom. Meg Curve-t használom.
-
SerialWin7
tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
95%, hogy nem.
Ha valaki tud angolul akkor ezt érdemes elolvasni.
Csodálatosan leírja a régi check helyzetét és egyben a Wallet-ét is... -
energiezolee
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Úgy tudom, hogy a Wallet mostanában nem igazán működik, de ha tévedek javítson ki valaki. Emlékeim szerint pár embernek sikerült működésre bírnia, de azt nem tudom, hogy azóta is működik-e nekik...
-
energiezolee
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Sajnos én csak Magisk témában tudnék segíteni neked. Olyan segítségére lesz szükséged, aki a ksu next root-ot használja, de viszont így már ez a téma nem tartozik ebbe a fórumba...
-
energiezolee
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Milyen banki alkalmazásokat használnál egyébként?
Play Áruház "Basic" integritása megvan? Ezzel tudod ellenőrizni.
Legtöbb banki alkalmazáshoz legalább "Basic" integritás szükséges. Ha az nincs meg, akkor sem azok, sem a Curve Pay nem fog működni... -
energiezolee
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Nálad a root -al lesz valami, mert a Curve appon belül kell beállítani, hogy alapértelmezett fizetés legyen, de neked ott hibát ír ki. Valószínűleg a Curve érzékeli a root-ot. Revolut működik, vagy egyéb banki alkalmazás? Play Áruházban legalább a "Basic" integritás megvan?
-
zsola400
senior tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
HCE pénztárca lehetőség nincs? Azt kellene kiválasztani
-
energiezolee
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Beállítottad alapértelmezett fizetési eszköznek a Curve appon belül? Ha jól emlékszem ott kell beállítani. De megpróbálhatod az nfc beállításokban is, mielőtt modulokat cserélgetsz, vagy telepítesz. A végén az nfc fizetési beállításoknál így kell kinéznie.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Nálam jelenleg a PlayIntegrityFix-NEXT 3.0, ReZygisk v1.0.0-rc.3, Tricky Store 1.3.0 van Tricky Addon 4.1-el, és SpoofFP v1 a Play Áruház "Strong" integritása és tanúsítottsága miatt. De az utóbbi nem szükséges a Curve Pay működéséhez. A Curve összes folyamatát (jelenleg 2 van) Magisk tiltólistára kell tenni, és ezeknek a kapcsolóknak úgy kell lennie, ahogy a képen látod, de Tricky Store-hoz nem kell hozzáadni.
Ezek mellett a Gránit Bank, Digitális Állampolgár, MobilKincstár, NAV, ONE, Revolut, Telekom, Curve Pay, McDonald's, ZEN.com, ChatGPT működnek normálisan. -
energiezolee
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Ide írtam választ.
-
setino
csendes tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Wallet nem megy, de én a Curve payt használom wallet helyett!
-
K_a_m_i
tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Nekem Shamiko 1.2.5, Zygisk Next 1.2.9, Zygisk Assistant 2.1.4, PIF Next 2.0, TrickyStore 1.3.0 + Addon 4.0. Magiskban tiltólistán a Revolut összes folyamata. (Tiltólista kényszerítés kikapcsolva.) Magisk app rejtve és lefagyasztva. Nekem még van LSPosed 1.10.1 + HMAL így a Revolut nem látja a többi alkalmazást, de elvileg ez már nem kell.
-
norbert1998
nagyúr
válasz
janakbacsi
üzenetére
A fogalmazásra gondoltam. Manapság nagy divat AI-jal iratni a cikkeket. Az most mindegy, hogy mekkora igazságtartalma van, valós dologról ír-e vagy pedig bullshit.
-
C64
őstag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Nem kamu! True crime!!
-
norbert1998
nagyúr
válasz
janakbacsi
üzenetére
Pénzt mernék tenni rá, hogy ezt AI írta
Mármint a fogalmazást... -
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
MIUI topikban is volt, ja.
-
energiezolee
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Köszi. Akkor eddig te vagy az egyetlen, mert DÁP topikjában eddig akik irtak, azoknak nem. Biztos, hogy az általam írt verziót használod? [link]
-
SerialWin7
tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Én is KernelSU-n vagyok megint és nálam megy a Revolut gond nélkül.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Ha nincs us Magisk akkor miert ide irsz?

BTW LSPosed + a DisableFlagSecure modulod helyett probald meg akkor a javasolt modullal innen: [link] Amig az alkalmazasba hook-olsz barmivel addig felfedezheto neki.. a CustoMIUIzer pl. nem hook-olja igy azt nem is nezi-latja. -
energiezolee
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Szia!
Próbáld ki ezt:

Ehhez csak Magisk kell, és működik Gránit app-ban a képernyőkép készítés... -
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Ezek egyaltalan minek vannak fent?
Foleg a masodik. De az LSPosed is.
Irtad tan' a Secure Flag leszedeset - az pl. pont megakasztja. -
sixtybi
tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Én a myraiffeisen-nel szívtam, de végül feladtam. Gránit megy. Hide my applist-et használsz? Én abban mindent elrejtek, ami miatt hisztizhet.
-
user26
senior tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Szia, milyen custom ROM ?
Akiket ismerek poco F5 Pro -ra fejlesztők, ők kezelik a helyzetet, illetve tegnap olvastam, hogy most olyan romokat "gyártanak", a fejlesztők, ami Json frissítőt tartalmaz. Persze ez is egy alternatív megoldás.
"Most Roms now imp a Json updater so if not work you can just tap in the menu and It Is fixed" -
janakbacsi
őstag
válasz
janakbacsi
üzenetére
device integrity nem jó.

-
sixtybi
tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Mi az, ami miatt fontos a strong?
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Kell a keybox..
-
xabolcs
őstag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Szamomra csak az derul ki a bejegyzesbol, hogy a "whichever module you prefer" modulok kozul a TrickyStore-ral es le nem tiltott keybox-szal sikerult STRONG-ot csinalni.
A rom-ba integralt (de kikapcsolhato) play integrity-rol nem latok infot, csak annyit, hogy friss-ropogos.
-
ktomcat
senior tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
alapból a hívásrögzítés, mint funkció működik, csak ezzel az appal voltak bajai tavaly a miuinak (évek óta a skvalex pro verzióját használom) amikor rászántam a veuxg miatt magam egy ideig a miuira... De lehet hétvégén nekifutok újra, az sem kizárható hogy a veuxg miatt volt csak baja (nem egy erőgép az a telefon..). Garnet esetében elvileg kínai hyperost kell előtte feltenni hogy xiaomi.eu-n legyen hálózatod ami nekem nem túl bíztató, és garnetnél melegszik a miui/hyperos alatt a telefon.
-
user26
senior tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Szia, itt off téma. A ksu le egyszerűsítve ugyan azt tudja mint Magisk, csak ez új a root világában. Síró appok nehezebben veszik észre, vagy esetleg nem, mivel új. Nincs az, hogy ez jobb vagy az jobb. A magiskot kivül belül ismerik, mert régóta létezik, a ksu nem olyan régóta, van jelen.
-
janakbacsi
őstag
válasz
janakbacsi
üzenetére
ezt találtam, de idegen nyelven van. videó alapján nagyjából érthető.
[link] -
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Akkkkkkor javaslom cseréld le a pif.json-t.
Szerintem van egy typo a modulban.. -
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Neked én is
^----ezt ajánlom. -
rErEaT
senior tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
többször le lett írva, hogy ha működik akkor felesleges, de persze megteheted bármikor, inkább akkor próbálgasd a verziókat ha valami baj van
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Termeszetesen at kell nevezni.
-
PpenoO
őstag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Újult erővel leszedtem először a mindetach aztán az lsposed modult és pár újraindítás után nekem is megy. a granit app..miracle

Pedig nem indult miután a canary magisk verziót complete uninstalláltam, crdroid boot img filet stable magiskel patcheltem és adbvel flasheltem fastboot modeban.
Csak azután indult el, hogy felraktam a fent említett két modult. .asz tudja, most plusz moduloktól mentesen, Deny + enforce + 15.2 pif + custom pif.json megy a Granit app + device/basic check.
Mindenkinek köszönöm a rám szánt időt és hozzászólásokat

-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
15.1-el is tokeletesen megy.
-
troller
senior tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Én még a 14.6-os PIF-en vagyok az egyik crock által megosztott pif.json-t használva, amióta felrakta, így azóta is megy a mobilfizetés. (kopp-kopp)
A többi nem igazán érdekel, se TV-t nem nézek, se nem bankolok telóról, mondjuk a voda app se nyávog a root miatt. -
Ginbo
csendes tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Látom megy a küzdés a krétával

Csak 2 verzióval korábbit felteszel és belépsz,majd frissíted a legújabbra és láss csodát! -
válasz
janakbacsi
üzenetére
csodálkoznék ha a crdroid-on ilyen alapfunkció nem működne, valamit nem jól csinálsz
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Na, ez így élből nem jó mert csak Basic.
Ez valami custom ROM kell legyen de mi?
PIF logot tudsz adni? Csinál valamit az a PIF? -
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Fejlesztoi menud be van kapcsolva? Itt a kepen a setting props alatt van valami.. plusz a Kreta most szolt login elott a root-rol? Device integrity-n atmegy amugy most a ROM?
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Ez, csak tedd denylist-re - vagy mar azon van?
-
Archttila
veterán
válasz
janakbacsi
üzenetére
A legizgalmasabb resznel adnad fel?
-
micafighter
nagyúr
válasz
janakbacsi
üzenetére
Magiskhide megtörtént? A magisket mire nevezted át hide után? Próbáld meg a magisket IceBoxba tenni. Ha van fent valami app aminek gyanús a neve, pl rootbeerfresh, root checker stb akkor lehet kéne egy HideMyApplist is.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Ruru teszt mit mond? Valami itt nem kerek.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
A ket Google tetelt szedd ki.
Tesztelesig a Revanced es a detach modult is tiltsd le (nyomot hagy). -
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Kepek. Mindenrol. Nalam harom keszuleken is megy. Olyan nincs hogy nem.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Az baj ha meg mindig TWRP-bol teszed fel mert cca. ket eve nem az az ajanlott modszer. Na mindegy.. Csinald ahogy jol esik csak a Canary-t.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Ha visszaolvasol en a teljes Magisk unintall-t nem is irtam. Ugy gondolom leirtam a lepeseket, szepen egymas utan.. az app uninstall az app uninstall.. torlod az alkalmazast es ennyi. Utana siman feltetted volna a Canary apk-t es szolt volna hogy frissiteni lehet a Magisk-et (a Canary verziora) es minden maradt volna (denylist, modulok, minden beallitas) de akkor.. hajra.. Ujra Magisk (csak most Canary), PIF, Zygisk, DenyList, Shamiko, etc..
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Dehogy kell. Ugy is megprobalhatod de a Magisk app hide legyen kikapcsolva. Viszont ahogy irtam ugy tutira megy meg nem szopatod magad. De te tudod.
(Sose ertettem miert kell mindenkepp elterni attol amit irnak - ez valami itthoni sajatossag
persze nekem mindegy.) -
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
De meg nem csinaltad meg amit irtam mert arra az ido meg keves volt.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Akkor (ha minden mast IS amit irtam ugy csinaltal..) irany elore.. Magisk app hide kikapcs, Magisk Canary letolt, Magisk app torol, Canary app telepit, Magisk-et frissited, restart, utana mar a Shamiko mehet fel az uj, megint restart, Magisk app hide ne maradjon el es ellenorizd hogy mindent ugy allitottal be ahogy irtam.
Kreta milyen 'hibakodot' ir? Kodot ir vagy csak root hibat? Semmilyen kodot nekem meg sose irt.....
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Mert ahhoz Canary Magisk kell mar "sajnos". Lehet elmegy a Kreta a kettovel regebbi Shamiko-val is (az meg felment a stabil Magisk melle is).
Mindenesetre a mod amit irtam kiptobaltan mukodik (hasznalom).
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Magisk app hide (nem irtad de ugye megvan?)
Enforce DenyList kikapcs (listan maradjon a Kreta)
Shamiko modul feltesz
Minden mas maradjon
Root nyomokat talal..@Upo: az ket process csak, a masik csak egy missing split process.
-
Upo
addikt
válasz
janakbacsi
üzenetére
Kréta appnál le kéne nyitni a listában és mindent bepipálni, mert csak a fele van.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Magisk plusz PIF mert a ROM nem oldja meg helyetted vagy szolsz a ROM developer-nek / maintainer-nek hogy ez igy nulla.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Ha a modullal használnád akkor lenne gond hogy az app pkgID ugyanaz mint az eredeti és akkor látszódna a Play Store-ban -> erre vannak a detach megoldások amikkel el lehet hitetni a Play-el hogy az nincs is ott valójában..
A sima apk, ahogy írták, mindig más pkgID-val van build-elve hogy ne akadjon össze. -
energiezolee
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Igen! Ez azért van, mert más a neve...
Eredeti : com.google.android.youtube
NoName verzió pedig: app.rvx.android.youtubeEzáltal tudod mellette használni az eredetit is (feltéve, ha szeretnéd)...
-
energiezolee
aktív tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Remélem nem baj, hogy én válaszolok...
Nekem például egyáltalán nem jelenik meg az általam linkelt verzió a Play Áruházban, de ha neked igen, akkor csak kiveszed az automatikus fríssítés mellől a pipát az áruházban és nem fog frissülni magától. -
energiezolee
aktív tag
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Persze, természetesen.. választhatod azt hogy csak a Revanced-el patkolt Youtube APK-t telepíted MicroG-vel használva. Pl. én is így használom. Ennek semmi köze a Play Integrity-hez. A root csak arra kell(het) ha mindenképpen a Magisk modullal akarod használni a Revanced Youtube-ot.
-
Archttila
veterán
válasz
janakbacsi
üzenetére
Ajanlott.
A modul telepitese utan manualisan csatold le terminalba:su -c detach
YouTube app kivalaszt -
janakbacsi
őstag
válasz
janakbacsi
üzenetére
ez is kell mellé? [link]
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Bahhh, latom mar mi a gond.. a Release-ek kozul toltsd le azt ami kell, te a forrast szedted le.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Honnan van pontosan ez a modul? Te magad ki tudod bontani mondjuk egy file kezelőben? Nem csak simán sérült az a zip? Az lenne a legeslegelső tippem.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Ok is egy ugyanolyan megoldast csinaltak mint a Xiaomi.EU. Hivasrogzito is van modul.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Hm.. az fura.. mármint nálam megy, most fizettem vele reggelit egy ArrowOS-en de az ugyanazon fingerprint-et használó Xiaomi.EU injector-al megvan a device integrity. Akkor lehet mostantól napi szintű lesz a fingerprint vadászat
-
G48
senior tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Megkerülhető valahogy a Wallet?
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Hmm.. lehet letiltottak a fingerprintet megint..
-
rErEaT
senior tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Igen, ki hogy hívja
(Régi nevén Google Pay, már Google Wallet lett)
De ahogy nézem pont ma lett új PIF 14.3 az most működik meignt -
rErEaT
senior tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Nem, a Device integrity szükséges és elégséges feltétele, de amúgy a Google Pay is kiírja nem?
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Kovetkeztetes es talalgatas helyett a szaraz, leirt tenyek tovabb visznek
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Nem. Le van irva mire valo.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Meg nincs.
-
the radish
senior tag
válasz
janakbacsi
üzenetére
Ahogy crok is mondaná: majd lesz...
sajnos -
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Igen, az.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Jajj neked isten orizz hogy beta-t tegyel fel.
Majd ha lesz 'normal' majd azt. -
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Jjjja.
-
Trailblazer
veterán
válasz
janakbacsi
üzenetére
Egyébként egyenként lenyitva ezen appokat a DenyListben, vannak kipipálatlan tételek még ott, azért nem megy végig a kék csík a neveik fölött.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Összefoglalóból:
magában a Play Store-ban is elő lehet hozni a Play Integrity API check ellenőrzés értékét amit maga a Play Store csinál:
Nyisd meg a Play Áruházat -> jobb felső sarkok saját profil fotó -> Beállítások -> Névjegy -> Play Store verziót nyomkodni 8..10x amíg be nem lép a fejlesztői módba -> Általános -> Fejlesztői beállítások -> Integritás ellenőrzése -> Tesztelni fogja és kiírja az eredmények. -
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Nem, az teljesen más miatt jött fel.
Neked a kdrag0n féle USNF-et kellene most törölni, restart majd a Displax féle legfrissebbet feltenni és restart valamint a Google Play Services és Play Store adatait törölni. Meg nézni a Play Store Developer options-ben vagy a Play Integrity API Check-ben egy check-et.
-
válasz
janakbacsi
üzenetére
Igen.
crok : én azt hittem kötekszel vele
, mint ahogy az androidos alkalmazások topikban se a kérdésemre válaszoltál miszerint, hogy tudom-e én a play store verziót patchelni egyszerűen a revanced manager-rel, mert azt tudtam, hogy vannak előre patcheltek, azt használom amióta megjelentek. Csak egy egyszerű igen-nem kellett volna de nem akartam visszakérdezni mert annyira nem lényeges. Szerintem itt a 90%-a az embereknek nem akar a témába belemélyedni csak egy gyors választ szeretne kapni. Ez nem szakmai fórum, igen régen az volt, most már csak vannak szakmaibb topikok és ennyi. Azért még ne dőlj a kardodba, biztos sokan olvassák amit írsz, nem kell ezért törölni.
-
válasz
janakbacsi
üzenetére
Tessék [link]
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Éppen ezért mondtam hogy teljesen felesleges amit csinálsz. Patch-elted úgy hogy beletetted a MicroG-t is pedig van Magisk, van root, etc. Biztos vagy benne hogy mindenképp magadnak akarod patch-elni majd utána is ha YT frissítés jön? Nem volna egyszerűbb egy biztosan működőre patch-elt, átláthatóan GitHub-on build-elt megoldás neked?
-
janakbacsi
őstag
válasz
janakbacsi
üzenetére
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Szerintem teljesen feleslegesen bonyolítod túl az életedet.
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Honnan és pontosan mit tettél fel? Root vagy nem root változat?
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Igen, lenyegeben igen hiszen rajuk szallt a Google es megszuntek letezni teljesen (barmi ami azt mondja folytatjak az netto malware-nek tekintheto vagy minimum scam..).
[link] Lustaknak resz ha.. elore gyartott modul es detach modul is van melle (pl a j-ch feleben).
-
crok
Topikgazda
válasz
janakbacsi
üzenetére
Szerintem csak felrenyomtal.
A sima regi Vanced-nek meg amugy is reszeltek.
A ReVanced-hez meg van detacher.
Az UpdateLocker XDA tread-jenek (nem hosszu..) elso posztjaban benne van mit kell csinalnod [link] meg ez a poszt pl. sokat segithet [link] de szerintem ideje lesz tovabballnod. Egyebkent nem tudom milyen ROM meg hogy van epp osszelove de:
for Magisk with Zygisk: if the module doesn't work, remove Google Play and Google Play Service from the DenyList
Szoval ezzel lehet epp labon lovod magad...... -
válasz
janakbacsi
üzenetére
Mindeatach modul jobb. Kell egy txt fájl belső memóriába deatach névvel és bele kell írni a youtube csomag nevét, com.google.android.youtube aztán flash mindeatach modul és reboot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4564, 100% AKKSI
- GAMER PC! Ryzen 5600 / RTX 3060 12GB / A520M / 16GB DDR4 / 512GB NVMe!
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz Ryzen7 7735HS 16GB DDR5 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mármint a fogalmazást...

sajnos
crok