Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
pepe62
aktív tag
Hali Mindenki!
Kb.3 hete segítséget kértem Tőletek egy miui 14 stabil rom installálásával kapcsban egy poco f4re.
Szelíd lebaszásokat és irónikus hozzászólásokat is kaptam (amit toleráltam, annak ellenére, hogy jeleztem, tudom ez nem az a fórum, de írtam, hogy sehol nem kapok értelmezhető segítséget mert szart sem értek (értettem) ehhez, ezért több fórumot is javasoltak az itt lakók (prohardver), többek között Titeket is és így jutottam el ide..., csak leírom az előzményeket..). Jelentem sikerült feltennem bootloader nyitással...stb...az átdolgozott!!!! magyar nyelvű eredeti kínai EU rom-ot (Nem launcher, mert ezt is megkaptam
) és kiválóan műx. Ez a rom rengeteg többlet tudással rendelkezik, mint az, amit Kínában és azután Indiában lebutítottak ide Európába...(érthetetlen, hogy miért szedték ki a miui 14 fejlesztés savát-borsát nekünk...). Szóval, ezt azért írom, hátha hozzám hasonlóan idetéved valaki ezzel, gondolkodik a feltöltésen és ha olvassa ezt a hozzászólást, nyugodtan megkereshet.
Peace és minden jót az összes fórumlakóknak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest