- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
the radish
senior tag
válasz Trailblazer #5550 üzenetére
Az nem is, de innentől kezdve még jobban csökkenhetnek a kiskapus megoldások...
-
the radish
senior tag
-
the radish
senior tag
Előfordulhat, hogy egy ideig várnod kell. Fontos, hogy ne töröld le a DÁP mobilalkalmazást, mert törlés esetén újra kell regisztrálnod, amit csak a kormányablakokban tudsz megtenni!
Ezt akkor nem nekem találták ki😂 -
the radish
senior tag
ez tényleg jó hosszú OFF lett
-
the radish
senior tag
Csak nem hagyott nyugodni a dolog.
Teljes magisk uninstall után is ez fogad új Tv Go telepítésnél:
Tehát Magisk még nyomokban sincs... -
the radish
senior tag
válasz koppasz1986 #5113 üzenetére
Igen, múltkor többen is írták. Viszont egyikük sem EU Romon volt, ahogy te sem.
-
the radish
senior tag
Régebbi (2.0.891) TvGo, magisk 26.4 ok. Magisk update (27) után ez a verzió is meghal a szokásos módon.
EU Rom.
A múltkor megjelent alfa Magiskot is emiatt downgradeltem (de szép magyar szó 😂).
Lposed nincs, vanced, viper, gphoto modulok. -
the radish
senior tag
válasz Trailblazer #4810 üzenetére
Ok, így már értem. Nem lehet pl. TWRP-t feltenni?
-
the radish
senior tag
válasz Trailblazer #4808 üzenetére
Az előbb írtad, hogy nincs rajta recovery. Most meg mégis van? Akkor mi a gond?
-
the radish
senior tag
válasz energiezolee #4776 üzenetére
Ja, csak tipp volt. (OTP van, Gránit nincs) De köszi!
-
-
the radish
senior tag
válasz the radish #4740 üzenetére
Sikerült, bár nem tudom, hogy az előző 2 alkalommal miért nem.
-
the radish
senior tag
válasz the radish #4738 üzenetére
Az elmúlt 2 hónapban már vagy 4 alkalommal sikeresen downgradeltem a tv go-t, most azonban sehogy nem sikerül. Tiltólista természetesen ok, régi apk sikeresen felmegy, viszont más módon mint a legfrissebb, de mégis kiabál és el sem indul.
Minden más ok.A legfrissebb QR kódot is mutat.
Ruru csak a twrp-t mutatja.[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
Letiltottam de nem ment át. Viszont most visszatértem az eredeti magiskhoz, minden ok a shamiko (természetesen törölve) nélküli beállítás szerint és így rendben van. Az egy tv go miatt kavartam, de abból visszamegy a 2.0.891 verzió, ami még működik.
Azért köszi.[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
válasz koppasz1986 #4692 üzenetére
Feltettem én is a canary + shamiko combot, de nálam a tv go még most is elhasal.
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
Pedig de elkényelmesedtem. Most, hogy ennyire nem kavart a Google, megint leszoktam a fizikai kártyáról. Tegnap de. sikeresen fizettem a Lidl-ben, majd hazaérve láttam a linkedet. Ellenőriztem és valóban eltört a régi.
Mákom volt, de jobb résen lenni. Pedig de jó volt ez a kis szünet...
Köszi, hogy te legalább figyelsz helyettünk is![ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
válasz energiezolee #4598 üzenetére
Az igazság az, hogy amióta szivózik a Google ezzel, azóta minden esetben van nálam fizikai kártya is. Nem tudok jobbat...
-
the radish
senior tag
válasz energiezolee #4596 üzenetére
Miután crok szerint az EU felé integrity jobb, ezért én is hagytam az egészet.
Eddig ahányszor eltört, mire észrevettem, már kint is volt az új apk, sőt crok már linkelte is. -
the radish
senior tag
válasz energiezolee #4594 üzenetére
-
-
the radish
senior tag
Valami történt a detach modullal, bármit csinálok, megjelennek a kihagyni kívánt alkalmazások a frissítések között... Eddig jó volt.
-
the radish
senior tag
Van olyan magisk modul, ami a védett programokban enged képernyőképet készíteni? Régebben volt xposed alá, de nincs fent és ha nem muszáj nem akarok lposedet.
-
the radish
senior tag
Pár hete nem kiabál a Play Store a youtube és a y.music frissítése miatt még akkor sem, ha a többit detach modullal el kell tüntetni.
Létezik, hogy ezek az alkalmazások most már "modulszinten" tartalmaznak valamiféle eltűnési módszert?
Azt érintett modulok (Yt):
-
the radish
senior tag
válasz dzsordzs69 #4103 üzenetére
Mindkettő lesz, menj végig crok írásán!Látom neked is sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
válasz dzsordzs69 #4096 üzenetére
Már morog... Adattörlést követően hozzá akartam adni egy kártyát és pffff... Szerintem megy vissza az előző ROM, ha megtalálom. (Hát nincs meg november 18.-i...)
G48: igen, eddig úgy néz ki
[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
Nos feltettem az új EU buildot.
Magiskból töröltem a Play lintegrity modult, azonban:
Viszont a wallet (még) nem kiabál.
Most akkor ez jó így, vagy sem? Csak mert hiányzik a device és a basic is.
Elvileg a Rom tartalmazza az említett apk-t, ahogy azt írták is, viszont nem tudom, hogy azt nekem kéne futtatnom? (Csak mert nem találom, gondolom rendszeralkalmazás lett.) -
the radish
senior tag
"Copy your .json file to /data/adb/modules/playintegrityfix/custom.pif.json for my fork, or /data/adb/pif.json for chiteroman's, using root in a Terminal emulator or file explorer app, cross your fingers and reboot your device."
Mit csinálok rosszul, hogy nálam nem megy?
-
the radish
senior tag
-
the radish
senior tag
Kop, kop és kop.
Nálam ma eddig csont nélkül ment egy tankolás, fodrász, McDonald's és egy Lidl. (13.4)Viszont az irodában karattyolt egy Chrome addon, hogy hitelesítsem már a telefonon ujjlenyomattal. Nem volt " próbálkozás máshogy" a telefonon meg nem jött fel semmi, így aztán a művelet sem sikerült...
Nagyon OFF: Egyébként máshol is keményít a Google, stube se megy már tökéletesen, a reklámblokkoknál megakad egy kicsit és karika. Hasonlít a puffer problémához, de nem az...
Szóval ez van.[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
Nagyon köszi a minden igényt kielégítő infót.
Én is ettől féltem, szomorú.
Hát backup, tasker, adblocker nélkül lehet hogy elfelejteném a droidot.
Első okostelefonon Samsung Wave volt, bada rendszerrel. Minden volt rá! (Calls block, reklámmentesség és volt app a mentésekre is. A készülék is gyönyörű volt, barna szálcsiszolt fêmház.
Aztán ahogy jött a droid, jöttek elő a csak root segítségével elérhető kényelmi funkciók. Bevállaltam a Samsung Knox ugrást, meg még mitomén miket és most lehet, hogy hamarosan mindennek vége lesz... F@sza... -
the radish
senior tag
válasz micafighter #3723 üzenetére
Nekem is egyedül a Gpay hiányozna, de végső esetben maradna a SimplePay, az régen sosem sírt. (Amióta Gpay-t használok, nem próbáltam az NFC+Simple-t.)
-
the radish
senior tag
válasz the radish #3529 üzenetére
Nos időközben sok minden változott, a tv go is frissült, azonban a probléma változatlan módon fennáll.
Érdekes azonban, hogy az OTP pl. nem hisztizik, ha nincs a magisk fagyasztva. (+öröm és boldogság, elvileg most minden pay rész jó)[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
válasz the radish #3669 üzenetére
Kész vagyok... Mármint az értetlenségtől.
Végül az USNF 2.4.0 került fel.
PlayStore szerint az eszköz nem rendelkezik tanúsítvánnyal.
API checker a Strong kivételével pipa.
Wallet nem kiabál...
Csak most a Store szerinti állapottól félek, hogy az nem lesz jó...
Ma nem tervezek menni sehova, de alig várom, hogy csippantsak vele.[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
Friss EU Rom fent.
PlayStore szerint integrity Ok, viszont a wallet továbbra is kiabál, hogy készüléke nem alkalmas....
Már próbáltam minden létező modult, természetesen a szokásos adattörlêsekkel együtt... Pffff. -
the radish
senior tag
válasz dilajoska1 #3632 üzenetére
38.1.18-29 [0] [PR]
575289603Google Play-szolgáltatások:
Verzió: 23.43.13 (190400-577232161)[ Szerkesztve ]
-
the radish
senior tag
26.4 óta device integrity fail... Már mindent próbáltam, új zygisk modult is beleértve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest