Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• crok

Topikgazda

válasz szimi57 #4750 üzenetére

Természetesen van, a leírásokban benne van melyik prop-okra van szükség belőlük és a prop-ok listázásához nem kell root, még gyak. ADB se.. egy random terminálban is kikérheted az összes prop-ot és értékét egy getprop-al, azt egy file-ba el is mentheted vagy akár kereshetsz is benne:
    Ezzel a belső tár gyökerébe mented az összes prop értéket props.txt néven:
    getprop > /sdcard/props.txt
    Így tudsz keresni a prop listában, például a ro.product.model értékére:
    getprop | grep ro.product.model
    Itt le van írva melyik json-ban levő változóba melyik prop értéket kell írni.
    Aztán leszeded az egyik pif.json-t amit feltöltöttem (vagy itt van a minta hogy hogy kell kinézzen a file) és behelyettesíted a megfelelő értéket a megfelelő változóhoz.
    ---

Még sosem voltak használva fizetésre. - Amúgy tökéletesen teljesen mindegy hogy fizettél-e vele valaha, mivel az információ amit keresel benne zéró egyedi dolgot se tartalmaz, pont az a lényeg hogy olyan készülékről kell infó ami már elég új hogy úgy az Android 8-at megüsse DE ne legyen annyira új, hogy legyen benne kötelező strong integrity-hez hardver így ki lehessen játszani a Google ellenőrzését (mert a device integrity-t lehet spoof-olni és ma még elég is a legtöbb alkalmazásnak) de csak a készülék típusát spoof-olod vele, NEM az identitását.

Szóval szerintem most ezt én így leírtam de úgy gondolom feleslegesen mert nem lesz rá szükséged.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák