Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
addikt
Szeretnék segítséget kérni.
Arra használom a MacroDoridot, hogy helyérzékenyen (a látott GSM-cellák alapján) kapcsolgassa nekem a telefonomon a profilokat, a némítást és a teljes csengetést.
Korábban az E-Robottal voltam megelégedve, de sajnos a frissítés már vagy 2 éve megszűnt, így már a 8.0-hoz sem optimalizálta a szerző a szoftverét, nem hogy a Pitéhez.Az E-Robotnál nem volt ilyen gondom, de itt, a Macrodroidnál van.
Nevezetesen: van két makróm.
Az egyiket nevezzük [Otthon Ki] makrónak.
Ez annyiból áll, hogy ha elhagyom azokat a GSM-cellákat, amiket az otthonomból lát a telefon, akkor kapcsoljon hangosabb csöngésre, kapcsolja ki a WiFi-t és kapcsolja be a mobilnetet (root van és működik is ez a része a cuccnak). A makró amúgy hibátlan, le is fut.A másik makró a [Munkahely Be]. Itt hasonló a feladat, a munkahelyemről látható GSM-celláknál kapcsoljon át néma üzemmódra, kapcsolja ki a mobilnetet és be a WiFi-t.
Ez a makró is hibátlanul lefut.Az optimalizálás teljesen ki van lőve a Macrodroidnál.
Amikor elindulok itthonról, kiállok a garázsból, nem történik semmi.
Amikor odaérek (kb. 12-15 perc múlva) a munkahelyemhez, akkor átvált a [Munkahely Be] profilra, lefuttatja a makrót hibátlanul, majd UGYANABBAN a másodpercben lefuttatja az [Otthon Ki] parancsot is (de mindig utána) és így a készülékem nem hogy lenémulna, hanem hangosan fog üvölteni egy bejövő hívás esetén pl.
Tulajdonképpen igaza van, de miért fordított sorrendben fut le?
Nem tudom, hogyan lehetne sorrendet állítani.Gondoltam az elnevezés ABC-rendjére, vagy a beírás időrendjére.
Van valakinek ötlete, mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- 16" MacBook Pro M5 MAX 18C/40C/48GB/2TB - BONTATLAN ÚJ (BOLTI ÁRA: 2.1M FT) // BESZÁMÍTÁS: OK
- AM5-ös alaplapo
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13800H RTX A1000 64GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- INTEL 1700-as alaplapok
- PS5 FAT lemezes CFI-1216A +2db kontroller +2TB Seagate HDD +dupla töltő +vertical stand +12db játék!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 7900XT 20GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2