-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
addikt
Szeretnék segítséget kérni.
Arra használom a MacroDoridot, hogy helyérzékenyen (a látott GSM-cellák alapján) kapcsolgassa nekem a telefonomon a profilokat, a némítást és a teljes csengetést.
Korábban az E-Robottal voltam megelégedve, de sajnos a frissítés már vagy 2 éve megszűnt, így már a 8.0-hoz sem optimalizálta a szerző a szoftverét, nem hogy a Pitéhez.Az E-Robotnál nem volt ilyen gondom, de itt, a Macrodroidnál van.
Nevezetesen: van két makróm.
Az egyiket nevezzük [Otthon Ki] makrónak.
Ez annyiból áll, hogy ha elhagyom azokat a GSM-cellákat, amiket az otthonomból lát a telefon, akkor kapcsoljon hangosabb csöngésre, kapcsolja ki a WiFi-t és kapcsolja be a mobilnetet (root van és működik is ez a része a cuccnak). A makró amúgy hibátlan, le is fut.A másik makró a [Munkahely Be]. Itt hasonló a feladat, a munkahelyemről látható GSM-celláknál kapcsoljon át néma üzemmódra, kapcsolja ki a mobilnetet és be a WiFi-t.
Ez a makró is hibátlanul lefut.Az optimalizálás teljesen ki van lőve a Macrodroidnál.
Amikor elindulok itthonról, kiállok a garázsból, nem történik semmi.
Amikor odaérek (kb. 12-15 perc múlva) a munkahelyemhez, akkor átvált a [Munkahely Be] profilra, lefuttatja a makrót hibátlanul, majd UGYANABBAN a másodpercben lefuttatja az [Otthon Ki] parancsot is (de mindig utána) és így a készülékem nem hogy lenémulna, hanem hangosan fog üvölteni egy bejövő hívás esetén pl.
Tulajdonképpen igaza van, de miért fordított sorrendben fut le?
Nem tudom, hogyan lehetne sorrendet állítani.Gondoltam az elnevezés ABC-rendjére, vagy a beírás időrendjére.
Van valakinek ötlete, mi lehet a gond?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF VG279QM1A Gaming Monitor 280Hz GARANCIÁLIS!
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- L14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar bill ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkCentre M93p Tiny - Core i5-4570T/16GB RAM/0 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fekete Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4521, 98% AKKSI
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Mcrazy
Oldman2