- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sapphi
aktív tag
válasz
cacater #32390 üzenetére
Így elsőre azt mondom, hogy a videokártyán kívül minden működőképes. Az inteles videokártyával pedig működne is minden. Persze ez elég kényelmetlen, hogy Windows-ba nVidia, macOS-be meg az integrált és dugdosni ide oda a kábelt.
Nekem egy GTX 1070-es kártyám volt, de sajnos az Apple nem engedélyezi, hogy kiadják a web drivert macOS Mojave-ra így én váltottam AMD RX VEGA 56-ra.
Jelenleg ismét minden működik 100%-osan, de még tesztelem a rendszert és próbálom a legjobb beállításokat megtalálni.
-
lama_lamm
aktív tag
-
McSzaby
őstag
válasz
cacater #23765 üzenetére
Két problémám is akadt, ami komoly. Egyrészt Realtek 8139-s LAN karira sehogy sem tudok netet varázsolni. Ehhez tudtok valami segítséget adni? A másik az, hogy a System Pref.-ben, amikor rákattintok a Network fülre, hogy beállítsam az interface-t, akkor totál befagy az a menüpont, de csak az. Ez mi?
-
RoryBreaker
aktív tag
válasz
cacater #23659 üzenetére
De jó neked, hogy ezt így vágod... Én odáig sem tudok eljutni, hogy csináljak egy telepítőt usb-re.
Nekem csak az icloveres megy, ami valami usb bootos intel pc-s verzió, amit torrentről töltöttem. Mondjuk feltettem hozzá a lan kextet aztán megy minden, csak nem érzem stabilnak. Pl ha néha rányomok a mac névjegyére akkor újraindul -
Tikakukac
titán
válasz
cacater #23659 üzenetére
És akkor a kérdésem: szerinted a multibeast mi, ha nem egy kext telepítő, amiben te válogatod össze a cuccokat?
A linkelt alaplappal meg én rendelkezem és hidd el, amiket felsoroltál kevés lesz.
Mivel konkrétan a laphoz pedig van összeválogatott driver pakk, így pontosan tudod mit teszel fel, mert ott ordít a multibeastben felsorolva.
-
weinmaker
őstag
válasz
cacater #23439 üzenetére
Ok, akkor folytatom. Megkerestem az ati7000contorller.kext-et, és letöltöttem. Belenéztem, de az én kártyám nem volt benne (persze a linkelt le0rás szerint bele lehet írni). Kíváncsiságból letöltöttem az ati6000controller.kext-et is, amiben viszont szerepelt a kártyám azonosítója. A szép az, hogy jelenleg egyik kext sincs telepítve a rendszeremen, csak ilyenek hogy amd6000 és amd7000 kextek, amik viszont nem tartalmaznak info.plist fájlt.
Szerintetek melyik kext-et kell ehhez a kártyához használni? Vagy mit derítsek ki, mit tegyek fel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged