Új hozzászólás Aktív témák
-
bzoley
veterán
válasz
Ramachandra #12512 üzenetére
Amúgy meg van már ilyen.
-
bzoley
veterán
válasz
Van értelme annak, amit írsz, nem hülyeség. Mondjuk nálam eleve kilőve az analóg hang, mert analógon elég hangosan búg, és nem tudom, hol a hiba. Na meg persze elég messze van tőlem a z5500, csak távirányítóval érhető el, ahhoz meg szükséges a pod.
-
tajcsi
őstag
válasz
Szegény POD
-
amdroland
csendes tag
válasz
Ramachandra #12430 üzenetére
Igen a hangkártyán is nagyon sok múlik régen volt egy Terratec valószínű.hogy DMX volt de nem biztos azt tudom,hogy 2 panelből ált a hangkártya volt egy kisebb panel amin coaxiál és opticai csatik voltak és ez a kis panel össze volt kötve a hangkártyával egy szalagkábellel,lényeg az,hogy nagyon szép hangja volt akkor még xp korszak volt semmi driver nem kellett.
Elna,Nichicon ezeket sokan ismerik és tudják,hogy jók,de mi van a Rubycon kondikkal ? Valaki írhatna erről a gyártóról is.
A háttér világítást én így oldottam meg Henker2 srácnak
Lehet,hogy a reszelő első ránézésre barbár dolognak néz ki de,ha valaki nem látta volna ezt a 2 képet akkor azt hinné,hogy gyárilag így néz ki ez a megoldás
Próbáltam egy rossz dvd lejátszóból kiszedett kék ledet de nem vált be,kék ledes öngyújtó még szerencse,hogy nem dobáltam ki őket fénye elég nagy de a mérete is ezért képbe került a reszelő megint,na meg kézbe is és formára csiszoltam,nagyból lehet kicsit csinálni
A ragasztó pisztolyos szigetelés lehet nem szép de,nagyon bevált,tudom,hogy a zsugorcső a legjobb,de ez most nem állt a rendelkezésre.
-
Henker2
addikt
válasz
Ramachandra #12420 üzenetére
Húúúú! Nagyon jók!
A többiekhez! : Egy nem moddolt X-Fi Xtreme Music hangkarival tolom a rendszert. De küzdök a hangkarival, mert SSD-t is használok ezen van a rendszer és folyamatosan eldobja a hangkari driver-ét.
Tech House-t és Disco zenéket hallgatok általában.Nem akarom elkiabálni, de valószínű a satok is le lesznek cserélve. Nem írom meg, hogy mire, majd ha megvan, erről is nyilatkozom.
-
4850 oc
aktív tag
válasz
Ramachandra #12394 üzenetére
Szia
Nem volt más rendszerrel alkalmam kipróbálni a kontroll pod ot.
Szerintem maga az egész erősítő melegszik...nem tudom
Most nem reagál semmire...Ha esetleg érdekes a rendszer PID R948
-
válasz
Ramachandra #12331 üzenetére
Épp gondolkodtam rajta valamelyik nap, mivel az enyémek már estek le párszor, és nem tudom meghúzni a bal hátsót úgy, hogy ne rezegjen be az egész műanyag dobozka.
Fa ládikába átültetni lenne olcsóbb/kifizetődőbb, vagy venni mondjuk 3 párt az említett hangfalakból?
Ahogy néztem 3x8k lenne kb /használtan/ ? -
feketeibiza
tag
válasz
Ramachandra #12293 üzenetére
Holnap elutazom,de jövőre tuti feldobok pár képet róla neked he gondolod!
-
feketeibiza
tag
válasz
Ramachandra #12267 üzenetére
Hát ebben a kondik cserélve voltak,méghozzá profi módon (Denon) kondikra,komoly alátámasztással!
A hibám (búgás) meg orvosolva lett egy 230V tápkábel cserével
mostmár újra hangtalan a kicsike,én meg bóódog vagyok így most a 9 éves kakimmal
ha csak a felét teljesíti nálam,akkor már boldog leszek
Valaki esetleg tudja hogy a kijelzőm (fóhehér) de én szerintem ez is gyárilag kék volt? mert ilyet nem látok sehol neten..
-
feketeibiza
tag
válasz
Ramachandra #12267 üzenetére
Na nemsokára szétborítom,hátha látszik valami külsérelmi nyom,meg persze hogy mien kondik is dolgoznak benne..
Köszi az infót,mostmár vannak gondolataimHa ráveszem magam egy kis "tuningra" akkor képeket is hozok hogy mi ujság
Háttérvilágítás nálam hófehér,azt lehet tudni hogy változgattak e rajta évenként vagy ez már akkor egy cserélt dolog? láttam zöldet,kéket mindenfélét,de fehéret nem..
-
bzoley
veterán
válasz
Ramachandra #12266 üzenetére
Lehet, hogy egyszerűbb lenne, de veled ellentétben én nem értek ahhoz, amit csinálok
Csoda, hogy anno az erősítőben megtaláltam a hibát, és úgy, ahogy helyre is tudtam pofozni.
Nem tudom, mi az a diódahíd. Egyik, másik led néha derengett kicsit mindig, mintha a forrasztással lett volna gond. Megmozgatva kicsit világosabban, néha egyáltalán nem. A szalagkábelen a 8v másra nem is kell, csak a világításra, így arra használtam fel, viszont van rendes vfény. -
feketeibiza
tag
válasz
Ramachandra #12262 üzenetére
Hát ennek tényleg minimális a búgása,szinte észre sem veszed
Kondikra ránézek hátha már cserélve voltak vagy látszik rajta az elhasználat nyoma.. -
Satyricon
addikt
válasz
Ramachandra #12150 üzenetére
-
oPalRx7
aktív tag
válasz
Ramachandra #12146 üzenetére
Köszönöm, hétvégén lehet megnézem, bár nem sok időm lesz rá :S mondjuk jó ha "csak" egy/pár kondi a baj, nem pedig a rendszerchip
-
meridaharcos
senior tag
válasz
Ramachandra #12089 üzenetére
Köszi a segítséget!
Tegnap megjött a három kábel, szerintem tisztára ugyan úgy szól, mint előtte.
-
tajcsi
őstag
válasz
Ramachandra #12096 üzenetére
A teljes rendszert kellene akkor mar...
-
tajcsi
őstag
válasz
Ramachandra #12094 üzenetére
Irom ezt is aztán mostmár majd csak nekifogok én is...
-
tajcsi
őstag
válasz
Ramachandra #12087 üzenetére
Na ez most mit is jelent?
-
meridaharcos
senior tag
válasz
Ramachandra #12089 üzenetére
Köszönöm a segítséget !
Esetleg valami minőségibb jack-jack érdemes lenne ?
-
Satyricon
addikt
válasz
Ramachandra #12064 üzenetére
Én eddig a saját véleményem írtam le a rendszerről.Viszont amiket leírtál, nagyon érdekesnek tartom! Ha lesz rá pénzem, tuti belevágok ebbe a modba!
Dobok is ezzel kapcs.ban egy privit!
-
tajcsi
őstag
válasz
Ramachandra #12052 üzenetére
Rendben. Igazabol az erdekelne, hogy pontosan mit kell kicserelni es mire, de nem ugy, hogy pl ``a sub-ban, azt a nagy sarga kondit ki kell cserelni egy sony xyz jelzesu kondira``. Hanem hogy pl XA YuF kondira, mert nem biztos, hogy be tudom szerezni azokat amiket te ajanlanal.
-
tajcsi
őstag
válasz
Ramachandra #12050 üzenetére
Hagyjuk. Magas ez nekem. Lehet paraszt megfogalmazasban kellene irnod, ehhez sajnos nem ertek.
Mindent massal kell csinaltatnom, szoval, amit kell, azt ki is fogok csereltetni. -
tajcsi
őstag
válasz
Ramachandra #12048 üzenetére
Ezt most nem ertem
-
atoka1
tag
válasz
Ramachandra #12038 üzenetére
Köszi szépen a segítséget.
-
tajcsi
őstag
válasz
Ramachandra #12041 üzenetére
Akar itt akar privatban is lehet folytatni. Mindenesetre, azon gondolkodom, hogy kicserelem a woofert a sub-on.
Amit talaltam infot, 10 inch 8Ohm a megfelelo, vagy 2x4ohmos verzio. Azert gondoltam JBL-t mert bose-t sajnos nem talaltam megfelelot, raadasul nem tudom, hogy mondjuk 1 vagy 2 ohmosat erdemes e barmilyen cifrazassal belekotni.
A neten lattam 10" Alpine Type-R-re cserelt sub-ot, hat eleg durva...de nagyon szeretnek valami bose-t beletenni... -
tajcsi
őstag
válasz
Ramachandra #12039 üzenetére
Én már nagyon régóta gondolkodom a Z5500 tuningolásán, de szerintem, és ahogy a fórumokat olvasgatom, nem nagyon érti meg a ráfordított pénzt/időt az eredmény, főleg ha az ember nem maga csinálja. Ez főként a gyenge minőségű szatelit hangfalak miatt van...
Mi az amit érdemes rátenni egy moddolt z5500-ra az eredeti magashangszórók helyett? JBL Control 1 pl?
Vagy ilyet /bár ennek nem tudom a típusát/?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest