- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alu
senior tag
válasz
Brain75 #13249 üzenetére
Szia!
Nekem egy olyan problémával kapcsolatban lenne kérdésem, hogy a szatellit hangszórók véletlenszerűen kezdenek el recsegni/sercegni. A hiba előfordulása is változó. Van, hogy bekapcsolás után egyből és van, hogy csak 1 óra után. Talán lényeges információ, hogy a +18V feszültség stabilizátort és az erősítőben a hangszóró csatlakozós panelen lévő front csatornákat hajtó műveleti erősítőt már biztosan cserélték.
Te tapasztaltál már ehhez hasonló hibát? Esetleg tudnál segíteni, hogy merre indulnál el a hibakeresésben? A legnagyobb félelmem, hogy a POD -ból jön ez a sercegés.
Előre is köszönöm, ha segítesz!
-
Maccesz
csendes tag
-
Maccesz
csendes tag
válasz
Brain75 #12832 üzenetére
Mindennek annyi az ára amennyit fizetnek érte! :-)
Egyébként ha utána néz valaki, ebay-től kezdve bárhol, átlag 7k jó magyar pénzért szinte már ajándéknak számít!És akkor szállítási költséget bele sem számoltam!
Arról nem is beszélve, hogy a benne lévő Tang Band hangszóró szintén 13k-ba kerül külön! (MO-on) (külföldről szállítva talán kijön 10k-ra). -
Brain75
senior tag
válasz
Brain75 #11498 üzenetére
Lejárt a szerkesztési idő.
Nem is ezt akartam kérdezni, már teljesen meg vagyok gágyulva. Nekem a jobb hátsó szatelit végfoka kellene (mármint a helye). Távjavítást kellene csinálnom de sajnos most nekem nincs 5500-am itthon és már teljesen elfelejtettem melyik is az.Szívok egy 5500-al már egy ideje távjavításban és arra jutottam hogy mindenképpen végfok a galiba mert a jobb hátsó csatorna halkan szól. Szólni szól csak halkan.
Megjavítottam már egy pár darab 5500-at de ennél kicsit bizonytalan vagyok.
Valakinek volt már ilyen hibája ?Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest