- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Citroware #272404 üzenetére
Én támogatnám azt, hogy városon belül (zóna, akármi) egy idő után csak önvezető elektromos autók legyenek/lehessenek.
Nekem a Minority Report tetszett a legjobban, és szerintem a legtöbb potenciál ebben lenne: [link] (Yutub alert!)
Nincs emberi tényező, nincs "hibalehetőség", Automatizált vezérlés. -
tboldi
nagyúr
válasz
Citroware #272385 üzenetére
Eszembe jutott még valami: az utak, sávok, kereszteződések alapvetően nem úgy vannak kialakítva, hogy azon belül 2-en haladjanak egymás mellett, és ahol a jelenlegi formájában párhuzamos közlekedésre alkalmas az úttest, azt sem tudják szabályosan használni az emberek, hát még ha meg lenne duplázva…
-
brumi1024
veterán
-
tboldi
nagyúr
válasz
Citroware #272385 üzenetére
"Éppen annyi hely van benne, hogy két ember szűkösen beleférjen, vagy egy ember és egy nagy csomag."
Mekkora az ember konfekciómérete? Csak mert szerintem én egyedül kiteszek abból 2-t.
Amúgy Renault Twizyvel mentem már, ami kicsit hasonló ehhez az elképzeléshez, de nem adnám érte a B szegmensbe tartozó autómat.
-
426os
őstag
válasz
Citroware #253814 üzenetére
Annyi előnye van a fedett helynek, hogy télen nem kell jeget kaparni, meg nyáron talán nem melegszik be annyira (akár nyitva is hagyhatod az ablakokat, hogy szellőzzön a kocsi. Nekem egyszerű carport (ilyesmi) alatt áll, idén még nem kapartam jeget, pedig voltak hidegebb éjjelek. A szabad ég alatt álló autók mind le voltak fagyva.
-
Reggie0
félisten
válasz
Citroware #253814 üzenetére
Ha borules van benne, akkor mindenkeppen. A napfeny nagyon gyorsan oregiti a bor-t. De a fenyezesnek is jot tesz, ha nem cincaljak az elemek. Az enyemen is sokkal szebb, mint az atlag, mert egy fel-egy evet leszamitva vegig garazsban tartott auto. PLusz a nyest, macska meg egyeb kartevok ellen is kell a vedelem. Foleg a nyest a para, mert az a kabeleket is szetraghatja, nem csak osszeszarja es karmolja, mint a macska.
Amugy 200-ert nem rossz ar, megerositeni tovabbi fem idomokkal utolag is tudod, ha nem eleg stabil. Pl. minden fuggoleges rud koze mehetne egy X is.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Citroware #234567 üzenetére
Ha a bringa osztható 4-gyel, akkor sima liba. Az én bringám 23"-os férfi vázban 29"-os kerekekkel van, egyben elég baszogós bejátszani, de első kerék nélkül még virágládák és tartók is melléfértek, na meg a hátizsák és a csomagtartó állandó tartója (egy kb 40×40×40 cm rendező).
-
Doki16
addikt
-
tboldi
nagyúr
válasz
Citroware #218981 üzenetére
Én a Jazz-ben rácsosat használok, egy (évekkel ezelőtt még ~900 Ft-os) Ugreent. Mivel "lépcsős" a műszerfal, meg tud támaszkodni rajta, így sosem esett még ki, és hogy ne koptassák egymást, egy méretre vágott Apple Watch fóliát ragasztottam alá.
-
Vismajor01
addikt
válasz
Citroware #218981 üzenetére
Baloldalra, az A-oszlop alatti szellőzőre. Én oda tettem, és még el is vezettem egy kábelt a műszerfal mögött igy tölti is a telefont.
Annyi hátránya nálam van, hogy este tükröződik a telefonképe a bal visszapillantóba.
Azt irtam 4wd-ben mentem le Paksig. Ez az én autómnál azt jelenti hogy villannyal hajtom a hátsó kereket. A dizellel meg az elsőt. És igy egymást támogatva megy a rendszer, de dizel is fogyaszt dizelt közben és a villany is fogyaszt áramot. Azt is leirtam, hogy a négykerék azért kellett mert fostos idő volt és stabilabb az autó ha 4 kerékmeghajtásban van mintha csak első vagy csak hátsó.
-
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Citroware #206430 üzenetére
Milyen kulcsról lenne szó? CT? Márkaszerviz biztos tudja cserélni, kérdés, hogy mennyiért.
Ha CT200h, akkor itt egy használható videó.
-
válasz
Citroware #206430 üzenetére
Más hiprittotyisokban eddig CR1632-est v CR2032-est láttam, igazából pár mp egy elemcsere. Csak érdemes minőségi, normális elemmel megkínálni. YT-n általában találsz videókat elemcseréhez, ami egy céténél pl így néz ki
más: egyik kulcsot sikerült balfaszként leejteni, zárlatos lett. Elvittem Debie Auchan késeshez, mikroszkóp alatt 4 helyen forrasztott rajta, utána pár hétig működött is, aztán ugyanúgy KO. Elvileg tud kulcsot is készíteni ~70ezer ft körül, így, akinek ilyen kulcsproblémája van, érdemes megkeresni őket (teprecen, auchan)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Citroware #203655 üzenetére
Michelin Primacy 4 vagy Continental PremiumContact 6.
Amúgy irány a gumis topik.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Citroware #203660 üzenetére
Fék azért csak van rajta, nem?
Általában kevés olyan helyzet van, hogy gyötörje, akkor viszont jól jön, ha a gumi is tapad, nem csak a fék fog. Legalábbis én így gondolkozok, főleg mióta megtapasztaltam, hogy milyen
jól tapadnyikorgott és csúszott egy "könnyed" vészfékezésnél a Polón lévő ecogumi. Pedig a fékben volt még tartalék érzésre. -
sagesz93
addikt
válasz
Citroware #203374 üzenetére
Nagyon szép, grat! Mintha új lenne így előről.
-
Többieknek meg én köszi a kommenteket, "sajnos" csak 1.4 szívó, de a bravúrosan(inkább pofátlanul) kialkudott vételár után nem tudtam otthagyni. Rakok be még képet(tegnap este belül porszívóztam, ma reggel 6-7 körül gyorsan leszedtem róla a dzsuvát még mielőtt megsüti az 50 fok), a két legnagyobb hiba látszódni is fog, csomiajtó horpadás+hátsó kerékív horzsolás. Egy polír nagyon ráférne erre a gyönyörű színre, megérdemelné. Képeken azért szebb mint élőben, nagyon sok rajta az apró makula. A belseje nagyon szép szerintem (főleg ha kidobom az ocsmány univerzális gumiszonyeget, illetve a kormány bőr hámlása típushiba)
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép] -
Qru
MODERÁTOR
válasz
Citroware #203257 üzenetére
Ponyvazni macera ha gyarkabban hasznalnad de a fo gond hogy a olcsot veszel a parat bezarod igy remekul bedunsztolod a kasznit (hamarabb el kezd rohadni). Plusz a ponyvat ahogy mozgatja a szel (tokeletesen ugy sem tudod lekotni) a rajta levo homok/port elkezdi belecsiszolni a fenyezesbe ami szarra karcolja azt. Plusz ha nem dedikaltan jeg elleni ponyva az vekony es semmit nem ved a jeg ellen.
Esetleg vmi drgabb ponyva ami lelegzo anyag… Mobilgarazs is jo de azt kozteruleten nem hasznalhatod elvileg (elvileg kocsit se lehet mosni kozteruleten).
-
válasz
Citroware #202671 üzenetére
Japán autó. Hogy a fenébe csinálták volna meg kátyút jól elnyelőre?
Prémium német kompaktok ellen küldték a ringbe, nem akartak 'lemaradni'. Otthon jónak tűnt.Tudom a választ: Úgy, hogy hónapokig tesztelik európában. Lásd Toyota CHR - és jé, jó is lett a futóműve.
Mazda is mindig eljátssza (főleg a hatossal), faceliftnél mindig puhítanak a rugón (eu-s modelleken tutira, amcsik nem tudom milyet kapnak). Új modellnél megint kemény lesz. -
gzbotii
nagyúr
válasz
Citroware #187816 üzenetére
Ha több a rövid táv, akkor minden héten rárakom Aldis okostöltőre 3-4-6 órára. 4,5 éves Rombat akkumulátor (román budget márka) és eddig még bírja.
Más: Ma meglett a szélvédőcsere. Kicsit aggódtam, hogy csak 5 órát tud száradni majd, de azt mondták, annyi is elég. Utána jött egyből 2*60km út. A régin sok apró karc volt (jegkaparás nyomai - ezért használok én hideg csapvizet). Hazafelé persze egy szembejövő teherautó pattintott egy kavicsot
. Remélem reggel sem lesz semmi nyoma...
-
sagesz93
addikt
válasz
Citroware #187814 üzenetére
Vegyél egy Aldi/Lidl egyéb helyen kapható okos akksi töltőt 4-5k körül , kénytelen leszel tölteni az akksijat, így a jövőben is megkíméled magad a rövid távokon való eroltetestol. Inkább menj el ritkábban de akkor nagyobb távokra, és lehetőleg ne dugóban ácsorogj akkor sem.
-
válasz
Citroware #187814 üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy a helyben járatás helyett, vedd le a csatlakozót az akkuról, ha tudod hogy nem fogod használni huzamosabb ideig.
Jó állapotú, feltöltött akkuval hónapok után is be kell indulnia (mármint ha semmi nem fogyasztott). De ahogy a többiek is írják, a sok rövid táv sokat kivesz belőle, és nem tudja vissza tölteni. -
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Citroware #185300 üzenetére
Ha jól rémlik, a menetrögzíítő kamerák egy része tud olyat, hogy mozgásra is bekapcsol és elkezd rögzíteni. Szerintem ebben a topikban tudnak biztosat mondani.
-
Gombinyó
őstag
válasz
Citroware #185300 üzenetére
A tesla tud ilyet.
Egyébként nem igazán oldható meg, hogy körbe kamerázod az autót, ahhoz legaláb 4-6 db, menetrögzítő kellene parkolás funkcióval. Esetleg megoldás lehet az épület oldalára biztonsági kamera és mindig nagyjából egy helyre parkolni, de azt meg a törvény nem különösebben díjazza. -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Citroware #162232 üzenetére
Piros pozitív, fekete negatív. Ezzel meg is volnánk, mostmár tudsz mindent, ami a töltéshez kell
Ha lejtőn áll, akkor még be lehet indítani gurulva is esetleg. Vagy nem tudom, otthonról lehetne vinni egy pár bika kábelt, és közelben megkérni egy autóst szükség esetén. Cégnél álltak ilyen motoros Skodák néha pár hetet, nem rémlik akku csere, de ott kéznél volt a bikázó apparát, szóval nem tudok konkrétat mondani, mennyit vett ki az akkuból állás közben. Viszont pici benzines, szóval amondó vagyok, jók az esélyei az indulásnak
-
-
-
válasz
Citroware #110438 üzenetére
További fejlemény a történetben: igazából semmilyen hangot nem ad ki a műszerfal. Amikor égve hagyom a lámpát és úgy szállok ki, akkor szokott egy visító hangot kiadni, hogy égve felejtettem a lámpát. Most már ez is megszűnt ahogy az irányjelző kattogó hangja, tehát nem az irányjelzővel van baj, hanem hangadással kapcsolatos a probléma. Amikor fogyóban az üzemanyag, akkor szintén egy értesítő hangot szokott kiadni: gondolom ez sem lesz.
Valaki valami ötlet a megoldására?
-
-
-
-
sagesz93
addikt
válasz
Citroware #105916 üzenetére
"A varázspöcök titka"
Itt lesz a hunyó, szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt profi biztonsági IP kamera 4MP - optika 2.8 - valós WDR - POE - ONVIF - szolid áron
- Klarstein Aero Ring Smart 9000 BTU Mobil klíma
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- ELADÓ EGY MEGKÍMÉLT CSEPEL BLACKWOOD A1 KERÉKPÁR
- Sencor Mobilklíma (Wifi) sac-mt7049c
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest