- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stylewars_kp
őstag
San Marino mennyire gyilkos autóval Magyarországról? Útvonal javaslat?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Steve_Brown #342771 üzenetére
Negatív vagy pozitív értelemben?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
szabonagyur #220794 üzenetére
Azt csak tépni tilos.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
kisza25 #220575 üzenetére
Én nyugodt vagyok. Nekem mindig is luxuscikk volt az új autó. Számomra megfizethetetlen a legolcsóbb kategória is.
Az mivel volt jobb amikor Józsiba' hozta haza a Skodri Fóbiát, mert olyan olcsón adták hitelre el köllött hozni. Igaz csak a telekre járt bástya heti 1x, de olcsó volt el kellett hozni. Aztán meg sorra dőltek be az autó hitelek. Minden második banki visszavett autó Fóbia volt. Még azelőtt meg a Stifteket hordták az emberek, a boltig se sétáltunk el, mert 1km. Aztán fél év után trélerezte el a bank...sok értelme volt.
Azt sem tartom normálisnak, hogy az autó gyártás az elmúlt 100 évben ennyire befolyásoló tényezője lett a világpiacnak, illetve az azt körülvevő infrastruktúra. -
Stylewars_kp
őstag
válasz
BigBlackDog #220533 üzenetére
Jó tudni, erre még nem jöttem rá. Lehet el kéne olvasni most már azt a használatit.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
molnarpeter #220458 üzenetére
Kb annyiért csináltattam Én is. Csak autós boltban nem találtam mágneses kivitelt.
-
Stylewars_kp
őstag
Sziasztok,
fékolaj esetében mit jelöl az "sl.6"?
Mennyivel gyengébb vagy kevesebb egy olyan fékolaj ami DOT4, de sl.6 nélküli?Köszi!
-
Stylewars_kp
őstag
Telepakoltam a kosaramat az uni xnál és max kedvességgel több lett a kosár értéke mint a KA webshopban. Lehet Én voltam eddig csipkerózsika álmában és elfogult vagyok az Uni x felé, (mert nincs időm neten bogarászni mi hol olcsó, illetve ide csak besétálok, ha van vmi 5 perc alatt visszaviszem...), de most ezen megdöbbentem és csalódtam egy kicsit.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
vzsryl #219286 üzenetére
400 ért vettem 206-ost. Ülésfűtés+klíma+2el ablak+esőszenzor 230 ezer km. 1.4hdi rozsdamentes kaszni. B5 Paszuly más kategória. 650 ért vettem. Klíma 2 el ablak. Jó állapot. Kis rozsda. Nyilván kell neki egy nagyszerviz. De egy 1.2 es astráért 500 nál egy vassal se többet.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Vismajor01 #219268 üzenetére
450-500k lehet a reális. Gyengécske a felszereltség. Hátsó híd milyen állapotú?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
szőröscica #218901 üzenetére
4 évszakos abronccsal többet eszik az autó?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
molnarpeter #218869 üzenetére
Hol hozod ki a hosszabbítót?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
molnarpeter #218812 üzenetére
Punto 2/b 1.3 mjtd 3,8. Papásan 3,6.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
molnarpeter #218810 üzenetére
Ez mi ez?
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
molnarpeter #217668 üzenetére
És ha szembejön? Én úgy kaptam kavicsot. Nem is kavics volt már már szikla. Végigverte a szélvédőt aztán meg a tetőt. Szembe jövő Fóbiás felverte.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
grizlisandor #217454 üzenetére
A zebra előtt a kerékpárosnak nem volt elsőbbségadás kötelező táblája??
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Szada85 #217224 üzenetére
Durva. Vacilláltam is az F astra vagy b5 paszuly között. Végül b5 lett. Öreg vas, de találtam egy megvigyázott 10 éve egy gazdást. Halomban áll hozzá szinte bármilyen alkatrész, relatíve olcsón. Erős túlzással minden háznál. Kicsit a régi Ladás/zsigulis korszakra emlékeztet. Akkor volt ez, hogy minden bokorban volt hozzá alkatrész. Ha más nem is egy gyújtáselosztó fedél volt minden háztartásban a telázsin.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
molnarpeter #216922 üzenetére
Punto 2/b nél azt tapasztaltam, hogy a 2/b-t csapossal szerelték a classic elnevezésűt, aminek szürke a hűtőmaszkja (talán ez a szerbiai gyártású?) az körmös kivitelt kér. Sem bárdi/unix/ka nem tudta megmondani pontosan milyen kell.
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Vismajor01 #216780 üzenetére
Nehéz, mert felvesznek egy furcsa vékony barátságos hangszínt. A kevésbé profi Hős utcai vállalkozót könnyebb kiszúrni...
Egyébként Én úgy oldottam meg, hogy az ár nem alkuképes, csak felfelé! Végül többért adtam el, mint amennyiért meghirdettem. -
Stylewars_kp
őstag
[link] Ez meg mi? Nekem a régi jobban tetszett.
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Snoop-y #203013 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyire vagy jártas Horvátországban. Amikor itt kijössz az utolsó alagútból: [link] (itt látod meg először a tengert) egyik évben olyan oldalszél ( [link] ) kapott el tetőbox-al 110-el , hogy elkezdtem ellenkormányozni, kb 90°-al fordítottam el a kormányt, de nem történt semmi, mert megemelte az autó elejét. Volt egy kis para...hogy a box miatt emelt meg vagy nem ezt nem tudom. Néhány másodperces volt a szituáció, aztán csökkent a szél és megúsztuk a dolgot. Azóta nem használok boxot szívesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Bluering Libra irodai forgószék
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest