- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
válasz
radi8tor #245239 üzenetére
Ezt én nem akarom el hinni, hogy igaz
(Persze simán lehet az még attól)
Legjobb esetben is 10 ampert tud. 2000 watt teljesítményt vesz fel 1 óra alatt. 15kWh/100-as fogyasztással is a legjobb esetben 15 km-re lesz elég(de inkább 10km, mert sok veszteség felgyülemlik ilyenkor)
-
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #245179 üzenetére
Persze, meg ingatlanok után is, könyvelő a párom, miért ne fizetnék?🤔 Az a 30-50eFt autónként nem vág földhöz, bár vicc, hogy a sz@rrá adózott jövedelmünkből, adót kell fizetni, ha autót, vagy ingatlant veszünk, aztán meg az eladáskor is, ha keresünk rajta😏
Segítség a számoláshoz[link]
-
válasz
radi8tor #245136 üzenetére
+1, sajna ez a helyzet. Azt kell jol felmerni, hogy tenyleg kell-e, es ha igen akkor most? en pl meglepoen jol elvagyok most auto nelkul, egyaltalan nem hianyzik, csak ha kenyszeritem magam arra, hogy hianyozzon.
pl del-horvatorszag 800 km, nehany lehetseges szopassal a palyan. uzemanyag (ok, ezert nem fizettem korabban), palyadij, 8-9 ora ut. most ez 3 ora alatt megvan haztol-hazig splitbe erkezve 250 eurobol ket fore wizzairrek
Splitbol atkompozni barmelyik szigetre kategoriakkal olcsobb auto nelkul, helyben meg lehet taxizni, vagy autot berelni
-
válasz
radi8tor #245101 üzenetére
Uhh kösz! Remélhetőleg a AWD tényleg jobban rugózik.
Amúgy 40K EUR ársávban mi az alternatívája? Rav4, Tucson?
Ránéztem az X1-re de az alapmodel elég gyenge (1499ccm, 3 henger, 136Le). Viszont a beltér sokkal jobban néz ki.
A 223i már frankóbb (igaz ez nem compact SUV, de hasonlít) abból az alap model is 218Le. De ha a két kötelező extrát berakod akkor már rögtön 45K-nál vagyunk... A CC-is amúgy annyi lenne de most van előrendelési kedvezmény, majdnem 5K EUR. -
válasz
radi8tor #245074 üzenetére
Lassan bármit is érdemes venni most azonnal, míg ki tudjuk fizetni… az eddig 990Ft/kg-os termék ma 1540 Ft/kg volt a boltban. Vagy tapéta hétvégén 17 ezer, hétfőn mire küldtek ajánlatot meg segítséget a mennyiség kalkulálásába már 23e volt. Lassan bevezetem én is, heti kalkulált áron lesz a fotózás.
-
válasz
radi8tor #245014 üzenetére
Ez érdekes kérdés, mostanában gondolkoztam rajta, hogy szereltessem-e a kereket vagy vegyek külön felnit.
Szerelés: az utca végén van a gumis, 10k Ft-ból megcsinálják az egészet. Ez évi 20k, 5 év alatt 100k. (persze ebben nincs benne hogy esetleg jövőre minden 2x annyi lesz...)
Felni vásárlás: használtan 100-200k körül látok 17-es szettet C osztályhoz (W205), ha nincs benne akkor kell még tpms szenzor is.Tehát szerintem a számokat nézve nem éri meg, max amiatt hogy nem vagy időponthoz kötve, akkor szereled át amikor akarod.
-
tepenzed
őstag
-
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #244910 üzenetére
Nálunk meg az eddigi 40 helyett már csak 30 mp-et adnak 100 Ft-ért a mosóban, sőt az aktív hab csupán 25 mp-ig megy ennyiből.
Végül is visszakaptam azt a programonkénti 10 mp-et, ami sokszor hiányzott, hogy pont körbeérjek, viszont 100 Ft-tal drágábban. A kezdeti 2*45 mp most 3*30, úgyhogy összességében 500 Ft-tal többe kerül a mosás/autó.
[vilike]: 👍
-
-
ArthurShelby
addikt
válasz
radi8tor #244742 üzenetére
Már megvettem a ugreen töltőt (cd256), és hozzá a tappancsos konzolt
(Egyébként C zafirához nem találtam itt ilyen konzolt)A pillanatragasztó kicsit durvának tűnik, de lehet hatékony, de egy profibb/szebb megoldás valahogy vonzóbb lenne (az előző tartó úgy maradt fent, mint utólag kiderült, hogy a tappancsot megolvasztotta a nap/meleg és odaolvadt gyakorlatilag a műanyag
)
-
-
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #244677 üzenetére
Mert jó befektetés
legalábbis amiket venni szeretnék és ahogy nézem más is így látja, mert egy nap alatt viszik el, az utolsót amit kinéztem ma rakták fel és már el is vitték. Tegnap elöttem foglalóztak egyet, pedig 10 kor ott voltam veszprémben érte.
Holnap hívok 3at valamelyik csak meg lesz még
Bár csak kedden tudok menni, úgyhogy necces
Bandus: jelenleg csak 2 és mindkettő eladó
Focvis:stimmel, bár a héten hyundai i30 és kia ceed (1,6, 1.4t) is volt a terítéken, meg fiat tipo 1,6, sőt az asszonynak is néztünk egy 2020- as i20- at és egy 2018- as i20 active -otelőbbit vitték el az orrunk előtt, utóbbit ma, azt meg se tudtuk nézni
Holnap három 1,4t tipot hívok, egy kombi meg el2db 5 ajtóst -
-
válasz
radi8tor #244371 üzenetére
Full ugyanez nekem is, el nem tudnám képzelni fizikai gombok nélkül. Az ülés és kormányfűtés alap, ősztől tavaszig
látom neked már USB-C csatlakozó is van beépítve, nekem sajnos még csak sima USB van ott (és a könyöklő tárolóban) a Focus 4-ben.
Egyébként lehet kombózni is, OBD adapterrel be lehet kapcsolni a Sync 3 klímavezérlő paneljét, és akkor megvan a modern autó feeling, minden érintőképernyőn[link]
(nagyon jó a faszi csatornája is, sok jó videója van pl. Sync 3 moddolásról, más Fordhoz is alkalmazható trükkökről [link] ) -
válasz
radi8tor #244468 üzenetére
Nem tudom mennyire lehet hinni a kijelző folyamatábrájának, de nekem gyakran tölti a motor az akksit amikor már sokat mentem EV-ben és lemerült (gyakori olyankor az egyik nyíl a kerékre és másik nyíl az akksira a motorról, mert továbbra is kicsi terhelésen megyek tovább). 2.5-es hibrid toyota, 5,8 fogyival vegyesben én elégedett vagyok.
-
-
válasz
radi8tor #244440 üzenetére
Azt mondják hogy elindulásnál, kanyarban nagyon érezhetö. Folyamatos sebességü haladásnál viszont csak az elsö keréken van hajtás, úgy müködik mint a FWD ilyenkor.
Még felhívom a toyotát hogy mennyi a plusz szervíz igénye a 4x4-nek a 4x2-höz képest hogy lássan a teljes képet.Vismajor01: Ez sem nevezhetö klasszikus 4x4-nek mert pl nem tudsz hátsó tengelyt lockolni. De amúgy kardán van.
-
-
brumi1024
veterán
válasz
radi8tor #244191 üzenetére
Nem, 3300-zal indultam otthonról tegnap előtt, most van benne 4420. 2000km-t kért a gyártó bejáratásnak, addig 4000 alatt volt a fordulat, harmad gáz és óra szerint 140 vmax.
vilike: igen, az időjárás szerencsés, innsbruck környékére érve még szakadt az eső, reggelre napsütés, de még nedves utak, a passokra érve viszont már száraz minden, verőfényes napsütéssel. Kevésbé lett volna buli PS4S-sel hideg esőben mászni, az annyira nem kedveli a vizet.
-
-
válasz
radi8tor #244020 üzenetére
Egyik villanyos topikban is van egy Joker nevű taxis, aki hűen a hivatásához és a róluk kialakult képhez, igazi fillérb*szó, valami 3-5 vagy több mFtvel többért hirdet frissen átvett Ioniq 5-öst. És az extra, hogy egy
majom- legenda - ahogy ő fogalmaz - pukizott bele először. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
radi8tor #244018 üzenetére
Autopalyan sokat hasznaltam, meg a savtartot is. Kvazi onvezeto volt igy a Skorde. Bubiban csak paraszt tempomat van ugye. Nyaralasbol haza az utolso 300 km-en mar mondtam a forumtarsunknak, hogy menjen nyugodtan.
Bar ugye ilyenkor a gyengebb autonak kene elol mennie elvileg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Vírusirtó topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest