- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Monya78 #264130 üzenetére
Határozottan cserélj évente, de 99% hogy aDacia is ezt írja elő ilyen használatnál!
Más
#napifogyi:
Voltunk kicsit kirándulni a pikacsuval: #nagytestkismotor
Lett volna jobb is, ha nem szőnyegbombázott úton kellett volna tucatszor egyesben tötymörögni.
Köszönöm a figyelmet.tboldi: Nekem volt, hogy úgy meghúzták a Meganeon, hogy a járólapon csikorogtak a gumik (rögzítőfék on) mire lelazult. Erősen 200+ volt az a 110
-
Petyyyyy
addikt
válasz
Monya78 #247028 üzenetére
Városban az nagyon patent fogyi.
(#247035) Vismajor01 - Ezzel szerintem nincs baj, sőt. Sehol nincs az megírva, hogy csak tej ködben, terelővonalból csak két csíknyit előre látva lehet felkapcsolni a ködlámpát. Ilyenkor minél messzebbről látszol, annál jobb. Én is felnyomtam volna.
-
Szada85
aktív tag
válasz
Monya78 #244878 üzenetére
Bármilyen köbcentis motornál igaz, hogy minél több powert próbálsz kicsikarni, annál jobban nö a rizikó, hogy elöbb térdel le a technika.
Hozzáveszed, hogy a mai fogyasztói világban mindenhol, úgy a motoroknál is grammra ki van számolva az anyagvastagság, összetétel, és egy "olcsóbb" kategóriás autóban még a spórolás is jobban tettenérhetö.
Ezt megkínálod a turbó adta "terheléssel", és máris potenciálisan nö(het) a rizikó, hogy nem fogja olyan tartósan bírni.
Grátiszban jön mellé a gyár által elöírt soktízezres olaj-szüröcseréket, és máris kész a tökéletes menü. -
Szada85
aktív tag
válasz
Monya78 #233436 üzenetére
Már más is írta, de ha mindenképpen autó, akkor szerintem egy PHEV/elektromos lenne az "ideálisabb" ilyesmire.
2-3km-es utak semmilyen belsöégésünek nem tesznek jót, nem csoda, ha kokszosodik, de akár abba is gondolj bele, hogy vajon az akksit (ami gondolom S/S miatt csudiszupi AGM/EFB lesz) mennyire masszírozza ez, hogy visszatöltve nincs rendesen, csak indítózás van 2-3km-enként, simán benne van, hogy idö elött leteszi a lantot.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Monya78 #233412 üzenetére
Öcsém Jettája BC szerint 27-32 litert eszik hidegen a teremgarázs rámpáján felfelé. Nekem városban kell kb 4 km, mire a vízhőfok mutatója eléri a 90 fokot, kb mégegyszer ennyi, mire valóban ilyen meleg lesz a víz a motorolaj és a váltó is eléri az üzemi hőmérsékletét. Akkor kezd el beállni a valós fogyasztás.
Az átlagfogyasztásom ezzel a kocsival kb 1,5 literrel kevesebb, mint apósomé volt, mert most már nem városi munkábajárós autóként üzemel, hanem sok az autópálya is.Olyan embernek hiszel, aki a meghibásodásokból él?
-
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Monya78 #233106 üzenetére
Nekem a Lamborghini jutott eszembe a DRL-ről (náluk fő dizájn elem az Y forma), indokolatlanul jó
de igaz, hogy a Q7 is hasonló, nem is rémlett.
Dobfék - egy pillanatig ne sajnáld, nekem még előny is lenne. Golfunkon rendszeresen elrohad a tárcsa (kevés ló, vidéki használat, nyugis tempó, szóval nem is csoda), és vasig lekoptatva is csak 7 évet bírt a mostani szett a COVID műszakinak köszönhetően
Bezzeg a kis Fiat, 14 évesen és kb 180 ezer km-rel a háta mögött szerintem egyszer nem volt hozzányúlva a dobfékhez. Csúnya rozsdás, mondjuk ez legalább nem a kopó felületen, csak kívül, de ezen meg könnyen és olcsón lehet segíteni.
-
rbalint88
addikt
válasz
Monya78 #233106 üzenetére
Hajra!
Utobbi idoben szerencsere nem szajjal kell rajzolniuk a Dacia formatervezoknek, szerintem ez az uj szeria tok pofas, eloben is jol neznek ki. (A spring is, csak az nagyon pici. Aranyai jok, csak a szukseges meret x0,8 minden
) Racionalis valasztas, kivancsi leszek a hosszutavu tapasztalatokra.
Qru: popularis szettekbol siman megeri patikat venni, egy 17” szett felujitasa olcso helyen is 50-60ezer, ami meg (kozel) hibatlan lesz, ott van 100k is, a 18” meg dragabb…
Plusz dragabb a gumi es gyorsabban is kopik, a hulyenek is megeri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- macOS PC-re
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest