-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kwzatz
őstag
válasz Reggie0 #84206 üzenetére
echterion:
Attól, hogy beírják, még nem lesz igaz. Feltettem az egyszerű kérdést korábban, amire nem véletlenül nem jött még igenlő válasz:
Bányászna-e bárki a topic-ból úgy, ha 100%, hogy soha a büdös életben nem lehetne nyereséges? Mondj még egy olyan hobbit, amit mindenki csak akkor csinálna, ha legalább leheletnyi esély van arra, hogy pénzt szerezzen vele, másképp nem. Amikor ezt bárki megteszi a topic-ból, akkor azt mondom, hogy oké.Reggie0: Konkrétan pókerből éltem évekig. Nekem soha nem volt hobbi, a pénz miatt kezdtem el, soha nem tudnál rávenni, hogy pénz/nyereség esélye nélkül játsszak (mint ahogy a haverjaim sem tudtak), sőt, így néhány millió hand után már pénzzel is nehezen. A pénz szerves része a játéknak, pénz nélkül (vagy legyen bármilyen más tét) agyhalál az egész, a skill eltűnik, nincs miért átgondolnod, mit tegyél, a totál tudatlanok meg, akik még ha tét van, akkor is nehezen válnak meg a lapjuktól és callolgatnak 3 utcán a két outra, pénz/tét nélkül miért dobnának bármikor? Ettől függetlenül az első években élveztem a tanulást, fejlődést (ugyanúgy, mint a bányászat esetén ti, mert ott volt a nyereségesség esélye, szorosan összefonódva a játékkal), de egy idő után eljut arra a pontra, hogy a nyerés természetessé, megszokottá válik, nem ad semmit, ahogy a fogalmatlanokat darálod. Amikor meg buksz (és hát az is elkerülhetetlen a variancia miatt), EV alatt futsz akár hónapokig, főleg egy hosszabb bukószéria, az meg továbbra is lélekölő tud lenni.
Egyébként az a durva, hogy Echterionnak pár hsz-szel korábban fejtettem ki, hogy van olyan hobbi, ami nyereséges. Viszont az akkor is hobbi lenne, ha nem lehetne vele pénzt keresni. Írta valaki a hobbikertészetet. Ha szeretsz kint lenni a friss levegőn, nézni, ahogy fejlődnek a növényeid, napozol közben, akkor is szereted csinálni, ha nem lesz megtérülése, annak ellenére, hogy el is adhatnád mondjuk a virágokat. Megnézném azt, aki csak úgy bányászgatna valamit, mert a bányászat folyamata annyira éltető és szórakoztató még úgy is, hogy nem kapsz érte semmit és esély sincs rá, hogy valaha fogsz.
Ugyanazokat a köröket futjuk, nézd meg az echterionnak feltett kérdésem és rájössz.
koko52: "Én azért tartom meg a VGA-kat mert lesz folytatás" Ez oké, ugyanezt mondom.
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Crypto Trade
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Tőzsde és gazdaság
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok