- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A nap színe: a vörös
- Fotók, videók mobillal
- Megerősítést kapott a kompakt csúcsmobil OnePlus 15T érkezése
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Shkiz0
üzenetére
Semmi gond, szívesen válaszolok:
Először is: Ezek nem igazán negatív vélemények, szupernek és elképesztő viccesnek tartom a cryptót minden egyes elemével, viszont nincs érzelmi kötődésem a coinokhoz (vagy éppen a bányászathoz) mint sokaknak. Ha lefelé tart valami (mint idén a teljes piac), akkor lefelé tart, nem "reménykedek", csak felmérem a helyzetet és reagálok legjobb tudásom szerint. Ez rohadt sok embernek nem megy, itt a topic-ban sem. Végigkereskedtem cryptóval az elmúlt kb. 1,5-2 évet, bár már korábban kezdtem vásárolni, igazából 2018-tól figyelem igazán. Videokártyás topic-ban, ehhez kötődő hírekkel kapcsolatban tesztelgettem korábban hsz-ekkel, hogy vélekednek általában az emberek a jelenséggel kapcsolatban, de ennyi.Nyilván így a bear market harmadánál/feléhez közeledve (és remélhetőleg nem a crypto-korszak végéhez ugyebár
), Merge után ez a legérdekesebb része jelenleg a dolognak, már csak a PoW jövője szempontjából is, így kíváncsi vagyok, hogy ki hogy látja, hogy gondolkodik. Mivel az emberek maguktól főleg annyit mondanának a topic-ban, hogy "majd várok, majd jó lesz, majd változik, majd a következő ciklus", a többiek meg megerősítenék ebben (Fless elég jól vázolta fel a csoportokat) így nyilván nem rajongtok Frozenért, aki elég rémisztő jövőképet fest a bányászatnak. Ahogy írtam korábban, szerintem a tendenciával/jövővel kapcsolatban jobban látja a helyzetet, mint a topic javarésze, viszont - és nem bántásból írom - sok olyat ír, ami könnyen támadható. Támadja is hát bőszen mindenki, nevetségessé kell tenni, és egyben egyenlőségjelet tenni a téves meglátásai és a teljes személye közé, hogy aztán el lehessen hessegetni mindent, amit mond (az esetleges jó meglátásokkal együtt).Szóval nagyjából ez ösztönzött arra, hogy megnézzem, milyen ellenvéleményt kapok itt, ha igyekszem kihagyni a támadhatót, és meghagyom a logikusat, az elgondolkodtatót, az ijesztőt. Általában rühellik az emberek, ha valaki rámutat a valószínűre, ha az ellentétes az érdekükkel. Szerencsére nem zavar, ha emiatt "nem kedvelnek", sőt, szórakoztató, főleg később, amikor vissza lehet nézni a folyamatot, hogy ki tippelte jobban meg a jövőt, ki látta jobban a helyzetet. Abszolút win, akkor is ha tévedek, mert tanulni mindig lehet belőle.
De innentől már nem nagyon van mit írni, ki lett tárgyalva szerintem a dolog, majd visszanézek pár hónap múlva.
LuckyL
"és ezeket már beárazta a piac
"
Ez az "ezt már beárazta" gondolkodás a második, amit érdemes elfelejteni cryptóval/tőzsdével vagy akár most a videokártyákkal kapcsolatban, közvetlenül az "amíg nem adom el, addig nem veszítettem vele" után.
Ha ez így nem győz meg, akkor konkrétan a videokártyák árával kapcsolatban gondold át, hogy mit/kiket jelent a piac, tedd a szívedre a kezed, és mondd azt, hogy "igen, ezek mind tökéletesen racionális szereplők, a piaci mechanizmusok pedig tökéletesen végbementek már a Merge előtt".(és ennek a folyamatosan bővülő HA-s kínálat, a Merge előtt a Merge-dzsel kapcsolatban hitetlenkedők száma, meg az ilyen EVGA-s, nvidiás hírek és az új szériák érkezése sem mondanak ellent) 
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- RTX 2060 Super - Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD
- Thrustmaster TS-PC Racer Ferrari 488 Challenge Edition (6.2NM) - ÚJ - GARANCIÁLIS 2028.01.06-ig
- 300db Teszteletlen Okostelefon (épp kijelzős mind) - 3990Ft / db
- ThinkPad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS érintő i7-10610U MX330 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- BenQ MA320U 9H.LMXLB.QBE Monitor
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), Merge után ez a legérdekesebb része jelenleg a dolognak, már csak a PoW jövője szempontjából is, így kíváncsi vagyok, hogy ki hogy látja, hogy gondolkodik. Mivel az emberek maguktól főleg annyit mondanának a topic-ban, hogy "majd várok, majd jó lesz, majd változik, majd a következő ciklus", a többiek meg megerősítenék ebben (Fless elég jól vázolta fel a csoportokat) így nyilván nem rajongtok Frozenért, aki elég rémisztő jövőképet fest a bányászatnak. Ahogy írtam korábban, szerintem a tendenciával/jövővel kapcsolatban jobban látja a helyzetet, mint a topic javarésze, viszont - és nem bántásból írom - sok olyat ír, ami könnyen támadható. Támadja is hát bőszen mindenki, nevetségessé kell tenni, és egyben egyenlőségjelet tenni a téves meglátásai és a teljes személye közé, hogy aztán el lehessen hessegetni mindent, amit mond (az esetleges jó meglátásokkal együtt).
"