Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• viharhozo

addikt

válasz varmi2 #79088 üzenetére

ÉS az összes bányászható sitcoin, vagy teljesen megszünik(mert senki nem bányássza)
    .
    Ez kőkemény matematika, amit eddig senki nem cáfolt meg, az hogy én most vettem a riget és mindenki hülyeséget beszél, aki azt állítja, hogy nem lesz vga bánya, az nem cáfolat.

Az elso mondat nyilvan total hulyeseg, sokan vannak mar kifizetett napelemen, tehat kvazi nincs koltseguk. Ok vigan eltartjak majd azokat a coinokat, amiknek kell a banyaszat. Sztem meg efolott is marad majd vmennyi szabad hash.

A masik fele meg nem matek, hanem kozgazdasagtan. Van rengeteg szabad kapacitas, varhato, h jonnek majd ujabb es ujabb banyaszhato coinok. Egesz egyszeruen azert, mert lesz rajuk kereslet. Aztan persze siman lehet, h ezek a projektek hamar foldbe allnak, de probalkozasok lesznek.

Szoval a nagyok egeszen biztosan kivarnak, max. akkor adnak majd el, ha vki turheto arat kinal nagy tetel kartyaert.

főleg több 10 millió forint értékben a kártyákat csak azért mert egyszer hátha lesz valami ami jövedelmező lesz.

Azert, mert ha piacra dobod oket, a tobb 10 millionyi kartyad erteke az otodere/tizedere csokken.

Új hozzászólás Aktív témák