Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Friss információk és képek a OnePlus új órájáról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sony Toprano
csendes tag
Én Mt.Gox-on szoktam a be és kifizetéseket intézni annak a következő a menete:
az első lépés, hogy verified user kell legyél (kérnek egy fényképes igazolványt és egy a nevedre szóló számlamásolatot szkennelve), ezt ha beküldöd, akkor kb 4-5 nap alatt ellenőrzik (akármit is jelentsen ez ott náluk) és utána tudsz befizetni utalással.
A kifizetés ugyanígy működik, meg kell adj egy bankszámlaszámot (a számla a Te neveden kell legyen) amire a kifizetést kéred, kb 1.5 hét szokott lenni, mire megjelenik a pénz a számlán, ha forint számlád van akkor érdemes megvárni a magas EUR árfolyamot, pár forintot azzal is lehet nyerni. Arra figyelni kell hogy van egy fix 2-3e Ft-os alapdíj és ehhez még egy %-os sarc is hozzájön, tehát 2-3 ezer forintokat nincs értelme utaltatni.
Most viszonylag alacsony költséggel lehet deviza számlákat nyitni a bankokban a meglévő folyószámlák mellé, az OTP-ben pl 158 FT/hó-t kérnek érte. Én nyitottam egy EUR számlát és ide kérem a kifizetéseket, így nem kell az árfolyamra figyelni és a kamatok is jobbak a forint számláknál.
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robot fűnyírók
- Milyen autót vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Fűnyíró topik
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4535, 100% AKKSI
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest