Hirdetés
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vége a dalnak: leállt az iPhone Air gyártása
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolifarkas
tag
Ismét segítséget kérek. Ez a gépem: Asus H81 Gamer alaplap, 12GB DDR3 RAM, i5 4670 3.4Gh, Nvidia Geforce GTX 750 TI 2GB RAM, 650W táp, 3x2TB HDD, 1x500GB HDD. A bios-ban letiltottam a Fast Boot funkciót és a Secure boot funkcióban A Windows UEFI mode helyett az Other OS opciót jelöltem be az elsődleges boot eszköznek a pendrive-ot adtam meg és a másodlagos boot eszközt letiltottam. Majd a változások érvényesítése után kiléptem a biosból. Megjelentek a feliratok a képernyőn és a legfelső "Linux Mint" mezőt hagytam. Elindult valami ami rengeteg információt írt ki a képernyőn és azután kikapcsolt a képernyő / fehér színűre váltott a ledfény / kicsit később meg pirosra mint amikor megjeleníti a képet de semmi nem történt percekig. Ezután csak az áram levételével tudtam kikapcsolni a gépet mivel sem a pendrive nem villogott és a merevlemez is csöndbe volt. Ez mi lehet? Többet kellett volna várnom? Vagy rosszul csináltam valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen egeret válasszak?
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Arany 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Rowon