- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolifarkas
tag
Ismét segítséget kérek. Ez a gépem: Asus H81 Gamer alaplap, 12GB DDR3 RAM, i5 4670 3.4Gh, Nvidia Geforce GTX 750 TI 2GB RAM, 650W táp, 3x2TB HDD, 1x500GB HDD. A bios-ban letiltottam a Fast Boot funkciót és a Secure boot funkcióban A Windows UEFI mode helyett az Other OS opciót jelöltem be az elsődleges boot eszköznek a pendrive-ot adtam meg és a másodlagos boot eszközt letiltottam. Majd a változások érvényesítése után kiléptem a biosból. Megjelentek a feliratok a képernyőn és a legfelső "Linux Mint" mezőt hagytam. Elindult valami ami rengeteg információt írt ki a képernyőn és azután kikapcsolt a képernyő / fehér színűre váltott a ledfény / kicsit később meg pirosra mint amikor megjeleníti a képet de semmi nem történt percekig. Ezután csak az áram levételével tudtam kikapcsolni a gépet mivel sem a pendrive nem villogott és a merevlemez is csöndbe volt. Ez mi lehet? Többet kellett volna várnom? Vagy rosszul csináltam valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Okos Otthon / Smart Home
- iPhone topik
- Hardcore café
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Házi hangfal építés
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- SzoftverPremium.hu
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon