- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
urandom0
senior tag
válasz
fatpingvin #24405 üzenetére
Nem használok Archot (de lehet, hogy kellene?
)
-
0xmilan
addikt
válasz
fatpingvin #24389 üzenetére
A KeePassX tud TOTP-t tarolni.
-
válasz
fatpingvin #24387 üzenetére
pedig úgy átrendezni a partíciókat a futó rendszered alatt hogy közben a fejedből alig látsz ki annyira be vagy nyomva
Sokkal gördülékenyebb így, nem aggódik sokat a user, hogy mi fog kisülni belőle a végén!
-
Vladi
nagyúr
válasz
fatpingvin #24368 üzenetére
hahh kodi... említettem, hogy beletört a bicskám kodiba? NeeeM? Akkor most említem: beletört. Egyszerűen yt pluginnal már omlik összefele. 2 disztrón próbálva...
-
Vladi
nagyúr
válasz
fatpingvin #24366 üzenetére
Nekem is gnómom van, de nekem a jobb felső sarokban az óra.
Jah bocs, ez mét, lánykori nevén gnome 2.
-
Archttila
veterán
válasz
fatpingvin #24361 üzenetére
ugy ugy
meg munkahelyen..
-
Vladi
nagyúr
válasz
fatpingvin #24345 üzenetére
Felhasználás függvénye. Szerintem bármi amit 2010 után gyártottak. Nézd meg az adatlapomat. Azóta 8 giga ram van és ennyi.
Teljesen jól megy, yt 720p@60 a határa. Az alatt minden más megy.Max proci, sok ram és ssd.
-
válasz
Mivel ez Linux off topik, nem biztos hogy a kérdés specifikálja az OS-t, de átlag Józsinak W11 ready gépek, több szempontból is. 4 mag ebből a 8100 szintű magból pl. Desktopból, persze. Laptop procikból ezek a régi, akár 4.gen U-s rettenetek kínosan lassúak ma már, linuxon is. Nem kapcsolja be senki, ha az okostelefonon/tableten kétszer gyorsabban végez.
-
totron
addikt
válasz
i5 2520M, de 520M is okés, ha kulturált a hűtés (30% difi).
-
válasz
fatpingvin #24305 üzenetére
Pedig ha PCIe kell akkor valami x86 itx lap lesz a legegyszerubb azt a szintu mainline supportot semmi mas nem fogja tudni. Ugye ez csak gigabit?
"az áráról ne is beszéljünk" Egy raspberrynek? Filleres tetel
Ami ARM es van rajta PCIe az szerintem $400-500 also hangon.
-
urandom0
senior tag
válasz
fatpingvin #24305 üzenetére
Raspberry?
-
urandom0
senior tag
válasz
fatpingvin #24274 üzenetére
Igazából nem kell hozzá külön processz, legalábbis X-nél nem, mert az minden további nélkül képes a root window-ra kirakni egy bitmapot. Az ilyen programok, mint az xsetroot, fbsetroot, feh és hasonlók csak a körítést végzik, fájlbeolvasás, átalakítás megfelelő formátumra/méretre, stb.
-
Siriusb
veterán
válasz
fatpingvin #24279 üzenetére
Ha te kijársz öt percekre betonozni például, megemelem előtted a kalapom.
-
Archttila
veterán
válasz
fatpingvin #24279 üzenetére
Szerintem tulgondolod
nekem ezen hobbik mellett meg ott a gyerek
raadasul most full egyedul vagyok vele egy hetig. (nosteny tovabbkepzesen)
Amugy mit hasznlasz, openboxot? csak mert az full bloatna jo nyugi, csak szivom a veredet
(ha mar vampire vagyok)
Inkabb meselj, hogy muzsikal az eGPU project?
-
Siriusb
veterán
válasz
fatpingvin #24272 üzenetére
Persze. Ki a fene akár állandóan dolgozni?! Néha átváltok egy üres asztalra és előszedem a passziánszt.
Ez a háttérkép meg eszembe juttatja, hogy az elmúlt 10-20 évben mennyi szenvedéstől kímélten meg magam.
-
Archttila
veterán
válasz
fatpingvin #24276 üzenetére
Hidd el en sem nezegetem, a terminal ablakok eltakarjak
de pl masik external kimeneten (OLED) nincs seemmi a sway configba, csak
bg #000000 solid_color
-
Archttila
veterán
válasz
fatpingvin #24274 üzenetére
En annyi processt sporolok, hogy siman belefer.
-
Archttila
veterán
válasz
fatpingvin #24272 üzenetére
En igen, temahoz illot
-
Siriusb
veterán
válasz
fatpingvin #24232 üzenetére
Csak a jobbak!
Meg akinek nincs vesztenivalója.
-
F34R
nagyúr
válasz
fatpingvin #24176 üzenetére
Ezt a regebbi modelt a Libreboot mar nem tamogatja? hat igen, dockert en sem szeretem... nemtudom ilyen dolognal miert kell eroltetni.
-
Archttila
veterán
válasz
fatpingvin #24176 üzenetére
Ha van valami Linux alatt amitol a hideg futkos a hatamon na az a docker es tarsai. Biztosan van az a szitu ahol megmutatkozik az elonye, na de hogy egyeseknel szinte mar mindenhol ez pörög..
-
F34R
nagyúr
válasz
fatpingvin #24134 üzenetére
ha mar mecha linux billencs topik is egyben, a low profile switcheket probalta mar valaki?
-
F34R
nagyúr
válasz
fatpingvin #24130 üzenetére
Pedig a Magic Keyboard meg akar jo is lehet.... en szemezek vele egy ideje.
-
0xmilan
addikt
válasz
fatpingvin #24121 üzenetére
Volt Cougar Vantar-om sok evvel ezelott - illetve meg megvan a csaladban.
Sajnos nem nagyon gyartanak mar manapsag normalis ollos billzeteket. -
válasz
fatpingvin #24126 üzenetére
Hát figyelj, mi tényleg nem akarunk itt rosszat senkinek, ugye ízlések és pofonok... Szóval ha már Barbie-láz is van erősen, van itt egy old cougarbarbie, ha gondolod.
Csak ez nem fog fizetni, sőt...
-
válasz
fatpingvin #24121 üzenetére
Cougar a melóhelyen...és 200k-t fizet!
Hát ha nem túl idős....
-
pengwin
addikt
válasz
fatpingvin #24116 üzenetére
A számozást 1, 2, 4-re kellett volna csinálnod, mert azért van átfedés.
Vicces volt pár napja Linuxot telepíteni egy Apple Extended Keyboard 2-vel. -
cami][us
senior tag
válasz
fatpingvin #24061 üzenetére
Nem tudom mitől populista, de a bohóc stimmel. [link]
-
zoltanz
nagyúr
válasz
fatpingvin #23984 üzenetére
" hogy szerencsére rá vannak kényszerítve"
másik oldal (google) sem ma született bárány. Rákényszerítették, hogy legyen az Os androidnak rendes ideig támogatása
-
urandom0
senior tag
válasz
fatpingvin #23974 üzenetére
Én most nem nagyon értem, hogy mit írsz
Hardverben nem annyira vagyok otthon.Csak arra emlékszem, hogy amikor még volt Nvidiám, azoknál a disztrók, amik automatikusan feltelepítik a drivert, nem volt gond. Amelyiknél kézzel kellett, ott annyi volt a probléma, hogy ki kellett keresni, milyen chip van a kártyán. De ha talál hozzá az ember normális táblázatot, akkor ez sem gond.
-
urandom0
senior tag
válasz
fatpingvin #23972 üzenetére
Ilyenkor azért örülök kicsit, hogy csak APU-s gépeim vannak
-
Vladi
nagyúr
válasz
fatpingvin #23895 üzenetére
Annak legalább lenne értelme.
(#23901) zoltanz:
20 év múlva nem lesznek átlag járművek. Jó oké, max 4 lóerős.
-
Siriusb
veterán
válasz
fatpingvin #23895 üzenetére
Istenem, a KPatience milyen simán futna rajta.
-
válasz
fatpingvin #23888 üzenetére
Nem, véletlenül sem, cívis vagyok!
Azok is tudnak ám galádok lenni...
-
urandom0
senior tag
válasz
fatpingvin #23881 üzenetére
Hát igen, utólag én is rájöttem, hogy hiba volt
-
urandom0
senior tag
válasz
fatpingvin #23859 üzenetére
Ez így van. Viszont a Wayland már nem így lett tervezve, ami szerintem egy jó ötlet.
-
cami][us
senior tag
válasz
fatpingvin #23797 üzenetére
Van rá kieg rókára. Kicsit mintha lassabban töltené be a régi skin-t.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
fatpingvin #23799 üzenetére
Erről jut eszembe, ha még nem ismered őket, hasonló témában nézz rá a Gopher és a Gemini projectekre. Ezek afféle tegyük jobbá az internetet projektek. Egyiket nem váltja ki a másik.
-
F34R
nagyúr
válasz
En nem is tudtam hogy van uj design.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Használj valamilyen wikiless-t. Sajnos most az is szét van esve, én jelenleg ezt használom: egyik példa oldal
De ez az oldal nincs, gondolom mert kevesebb nyelven érhető el: másik
Az eredeti wiki már bloatware, meg tele van mindenféle követő xarsággal. De most már legalább a kinézete is hulladék, valóban. Ez azért is van, mert sajnos a többség okostelefonról internetezik.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
fatpingvin #23795 üzenetére
A kép neve alapján a GTA IV nevű játékban lévő internetjéről lopott screenshot.
-
I02S3F
addikt
válasz
fatpingvin #23782 üzenetére
Hát! Online az van a meetup-on, persze nem magyar. De a semminél több!
Más: kipróbáltam az Ubuntu Pro-t.
-
F34R
nagyúr
válasz
fatpingvin #23782 üzenetére
Oda mar nagyon regen keszulok.
szerintem az is boven eleg volna.
-
I02S3F
addikt
válasz
fatpingvin #23778 üzenetére
Köszi a jó szavakat!
23779 - Neked is!
-
Apollyon
Korrektor
válasz
fatpingvin #23718 üzenetére
Hehe, akkor mondj egy hobbit, ami rendkívül szórakoztató, rewarding, olykor hasznos is és bármikor le lehet tenni, mindezek mellett még olcsó is...
-
zoltanz
nagyúr
válasz
fatpingvin #23719 üzenetére
Persze csak mint praktikus érdekesség izgat.
Puppy-t eddig is szerettem, használtam az sem komolyabb sztem. Alapvető dolgokhoz jó, böngészés, multimédia, fájlkezelés. -
Apollyon
Korrektor
válasz
fatpingvin #23710 üzenetére
Azért nem kell keresztre feszíteni a népet.
Én meg nem iszom, nem dohányzom, nem drogozok. Tévét se nézek. Plusz jövőre már 17 éve lesz, hogy rendszeresen edzem szünet nélkül, amellett, hogy rendesen is eszem. Szerintem ezt átlagban nem sok mindenki mondhatja el magáról. A játékokkal eltöltött időm eléggé korlátozott, a balansz megvan azért. Tizen-huszonévesen azért elég sokat toltam, de konkrétan megtanultam belőlük angolul. Mire meg külföldre költöztem, már kiválóan beszéltem a helyi nyelvet. Szóval lehet ezt jól is csinálni. -
Penty
aktív tag
válasz
fatpingvin #23710 üzenetére
Szintén zenész. Itthon 11-12 éve nincs dózerom, hála istennek!
-
0xmilan
addikt
válasz
fatpingvin #23702 üzenetére
Ja igen, azt elfelejtettem, hogy bash scriptul is lehetne egy curl parancs egy sima loopban, de igy talan atlathatobb.
-
0xmilan
addikt
válasz
fatpingvin #23700 üzenetére
Nem ertem mi a problema
Inkabb C-ben irnad?
Marmint en ennel egyszerubbet nem tudok elkepzelni.> mindenesetre szép munka, gyorsan összedobtad és jónak is tűnik.
mar megvolt a kod nagyjabol -
Vladi
nagyúr
válasz
fatpingvin #23690 üzenetére
mé nem szereted a kolbászt?
-
Devid_81
félisten
válasz
fatpingvin #23692 üzenetére
Most meg csak radi8tor figyel minket, de tavaly Szilveszterkor voltak pillanatok amikor tobb modi volt mint atlag user
-
Devid_81
félisten
válasz
fatpingvin #23690 üzenetére
Igazabol csak poenbol csinaljuk, nezhetjuk spam-nek is ha ugy jobban tetszik.
En sem elek mar ott 11 eve, kulfoldon tartozkodom (UK), de eredetileg Bekes megyebol szarmazom.
Moderator is van aki figyel minket ilyenkor, hogy azert ne szabaduljon el a pokol, szoval ez egy ilyen evenkent megrendezett/tervezett spam hadjarat ami egy topikot erint. -
0xmilan
addikt
válasz
fatpingvin #23684 üzenetére
Szerintem nem kell egybemosni a gazdasagi rendszerek vitajaval.
Nem minden linux user kek haju, munkanelkuli kommunista. -
cami][us
senior tag
válasz
fatpingvin #23679 üzenetére
-
Apollyon
Korrektor
válasz
fatpingvin #23679 üzenetére
Én azon röhögök, hogy a mélyen lenézett, semmire sem jó linuxos közösségi megoldások után kb. kettő évtized kellett ahhoz, hogy a windóz file explorer is megkapja a tabokat. Persze csak a win11, a 10-be (ami úgy indult az uccsó dóz verzió lesz) már nem rakják bele, mert a ms amúgy is milyen okos és szép meg tévedhetetlen igazmondó. Az ms fanok részéről persze mély lapítás van.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
fatpingvin #23673 üzenetére
Nem kell, ugyanazt fogod látni minden alkalommal, csak a dátum lesz más. Stockholm-szindróma...
-
Vladi
nagyúr
válasz
fatpingvin #23673 üzenetére
Egyszer elolvastad akkor elolvastad mindet.
-
F34R
nagyúr
válasz
fatpingvin #23668 üzenetére
Busterwtf-ra gondolsz?
vannak ott hardcorabb MS fanok is. Azthiszem volt valami moon nevezetu jopar evvel ezelott, tole nagyobbal meg nem talalkoztam. Azota mondjuk eltunt a forumrol.
-
F34R
nagyúr
válasz
fatpingvin #23663 üzenetére
Tegnap beleolvastam en is..
Szerintem anno a "Ez a linux eve lesz" c irasokkal kezdodott minden. Azota is ezt toljak mindket oldalon. De azert valljuk be a MS emberei eleg elvakultak.
-
Vladi
nagyúr
válasz
2006-óta biztosan mennek ugyan azok a viták. Azóta követem. Vagyis már régóta nem. Mert unalmas.
Mivel az emberek 90%-a újonc, ezért sose fogynak el. Meg ezek a viták se. Most potenciálisan 3 milliárd emberről beszélünk.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
van értelme ezen egyáltalán vitázni a fórumon?
Nem igazán...
Valójában itt ugyanaz játszódik le, ami úgy 8-9 évvel ezelőtt is már megtörtént, csak akkoriban jóval gyakrabban az itcafé-s linuxos/ms-os hírek alatt.
Ugyanaz a körkörös vita ismétlődik újra és újra, végtelenül kb. Most annyi a különbség, hogy lettek új felhasználók (vitapartnerek) is, de kb. most is ugyanaz a jelenség. És újra meg fog történni 5-10 év múlva is, ha még akkor is lesz ph.Illetve láttam már akkoriban homlokán dagadó erekkel, habzó szájjal üvöltöző windows valláskárosultakat, akik manapság már csak linuxoznak, és nem értik miért nem tették ezt előbb.
Szóval lehet mégis van némi pozitív hozadéka ezeknek a vitáknak. Az viszont biztos, hogy a ms-t pártoló nem fogja elismerni a tévedését, legalábbis nem most, és nem abban a topikban.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
fatpingvin #23643 üzenetére
"dehogy vennék. az ETH átállása óta nem igazán rentábilis kb semmit bányászni"
ez valahogy a Vga árakon nem látszik.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
fatpingvin #23645 üzenetére
Pedig túlnyomórészt bizony azért bányásztak, mert jött belőle sok pénz. Azt mondani sem kell, hogy de bizony, busásan kitermelte a videokártyák árát és még többet is. Persze nem az idén meg tavaly vásároltakat, hanem aki még időben beszállt. 2 éve még egy darab 3070-nel is megérte bányászni.
-
F34R
nagyúr
válasz
fatpingvin #23643 üzenetére
Amugy sem volt. A GPU-k arat nem termeltek ki. Es akkor meg az aramdijat nem is emlitem.
-
gregory91
senior tag
válasz
fatpingvin #23633 üzenetére
"jópár zeneszámmal már igazolódott hogy jó gyakorlat, ugyanis pár hónap múlva már nem voltek elérhetők YT-n."
+++1Volt egy zene ami rákereséssel egyedül a yt-n volt elérhető máshol nem.Az a egy zene nem eltűnt?
Szóval f**k off fosttube! -
F34R
nagyúr
válasz
fatpingvin #23636 üzenetére
Nalam a twitch videokat nem igazan vitte normalisan.. akkor csereltem le azthiszem en is.
-
Siriusb
veterán
válasz
Nekem a youtube-dl nem működött egy időben és átszoktam egy másik verzióra, a yt-dlp-re, legalább vannak frissítések.
-
F34R
nagyúr
válasz
En is ugy nezem.. de ez gondolom a csajanak a notebookja marad aki a webhez van szokva.
+ -
Penty
aktív tag
válasz
fatpingvin #23557 üzenetére
Még csak tapogatózok a linuxos kompatibilitást illetőleg, mivel ez számomra fontos lenne. A részletekbe majd csak ezután mennék bele.
Úgy néz ki, hogy a jó képminőség lenne a következő gépemnél a kiemelt dolog. A jó képminőség alatt a színvisszaadást (100% sRGB, esetleg Adobe RGB?), meg a kontrasztot értem.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
fatpingvin #23552 üzenetére
A k5sög UNO-t nem tudtam megoldani értelmesen, legalábbis a steames verziót. Fut? Valszeg igen, de nem próbáltam.
Mert: ahhoz hogy fusson, wine alól kell menjen a ubisoft kliense, a uplay. Ez még oké, de a uplay leszarja, hogy a steam natívan ott van a linuxon, ő egy wine-os steamet rak fel, és oda is be kell jelentkezni. Elmebaj.A DOOM (2016) amúgy még jobban fut proton alól, mint win10 alól. Linuxon van olyan 300-400 FPS-em fullra húzva 1080p-n, win10en meg csak 200.
-
F34R
nagyúr
válasz
fatpingvin #23545 üzenetére
Hat van benne egy eleterzes. [link]
-
F34R
nagyúr
válasz
fatpingvin #23543 üzenetére
ilyet talalsz deskthory-n is... [link] leginkabb vintage temaban keresgelj.. de nem erre gondoltam egyebkent nem hagyomanyos alatt
-
sonar
addikt
válasz
fatpingvin #23534 üzenetére
oks, akkor félreértettük egymást.
-
sonar
addikt
válasz
fatpingvin #23530 üzenetére
Emellett Slager és munkatársai (2010) arról számoltak be, hogy a glifozát, a diazinon, a klórpirifosz, a diklórfosz, a malation, a karbaril, a permetrin és a kaptán használata hozzájárulhat a gazdálkodók ismétlődő
allergiás orrfolyásának kialakulásához. Bizonyos növényvédő szerek (pendimetalin és aldikarb)
használata felerősíthetik a már ismerten asztmások tüneteit (Hennenberger és mtsai, 2014).
A kritikus kort (klimax) átlépett nők otthoni és munkahelyi növényvédőszer-kitettséghez köthető
autoimmun betegségei közé többek között a reumás ízületi gyulladás (reumatoid artritisz) és a szisztémás
lupusz eritematózusz tartoznak (Parks és mtsai, 2011)
A növényvédő szerek hatásai az emberi egészségre
Szerintem meg nem irtam orbitális sületlenségeket, a fenti greenpeace összegzésben is benne van.
De nyugodtan rá lehet keresni témára. -
sonar
addikt
válasz
fatpingvin #23527 üzenetére
Off-ba tettem, de nem szoktam túlzottan pontos lenni a témában. Glifozát betiltásának az EU-ban is többször nekifutottak. Illetve az évek során rengeteg hatóanyag eltűnt a piacról mert utólag kiderült róluk, hogy azért van mellékhatásuk.
Az, hogy ez kinél hogyan jelentkezik az jó kérdés, ezek nem szoktak címlapos írások lenni a hírportálokon.Azt se reklámozzák, hogy terhes és szoptatós anya ne egyen földimogyorót mert a gyereke jó eséllyel allergiás lesz rá. (ez meg saját tapasztalat)
-
F34R
nagyúr
válasz
fatpingvin #23518 üzenetére
-
I02S3F
addikt
válasz
fatpingvin #23518 üzenetére
A magam részéről nem vettem komolyan!
-
Archttila
veterán
válasz
fatpingvin #23498 üzenetére
-
I02S3F
addikt
válasz
fatpingvin #23496 üzenetére
Egyébként komolyra fordítva a szót ez gondolom egy electron app. Azok többnyire ezt hozzák, amiről panaszkodsz. Veszünk alá, mi emberk friss drága vasat, de a sebesség így nem változott az utóbbi 10 évben, csak a technológia. Túlzok, de nem alaptalan ez!
-
I02S3F
addikt
válasz
fatpingvin #23494 üzenetére
"csak ne folyamatosan ez a tetűlassú, erőforrászabáló webapp kelljen a normál használathoz." - a fejlődés ellen vagy?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
fatpingvin #23492 üzenetére
Ja igen, a kísérletezgetéssel vigyázz, mert a discordnál tiltott a 3rd party kliens. Ergo ha egyet user/pass-szal próbálsz meg használni, X idő múlva kiléptet, letiltja a passodat, és újat kell megadnod abnormális felhasználói aktivitás jeligére...
A tokenes cuccokkal meg elvileg nem lehet baj (nekem még nem volt).
-
Archttila
veterán
válasz
fatpingvin #23489 üzenetére
Discordo (cli) tokent megeszi, de enyhen szolva is fapados
yet...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
fatpingvin #23489 üzenetére
Ripcord. Bő két éve használom, és annyira megszoktam, hogy a normál kliens már idegen. Persze nem olyan funkciógazdag, viszont pl. látszanak a rejtett szobák is listázva, mondjuk nem látsz bele; másrészt töredék erőforrást eszik.
-
Archttila
veterán
válasz
fatpingvin #23481 üzenetére
-
vargalex
félisten
válasz
fatpingvin #23476 üzenetére
Ez így igaz, de ezt SSH-n is ugyan így megcsinálod, ha csak az egyiket konfigurálod... Szóval, ezt nem mondanám, hogy összeakad.
A konkrét példádban ugye ez két konfiguráció (ahogy egy normál linux distro esetén is). SSH szerver (esetünkben dropbear) és tűzfal. A kettő független egymástól. -
vargalex
félisten
válasz
fatpingvin #23474 üzenetére
A grafikus felületen összekattintott dolgokat pontosan meg tudod nézni uci parancsokként is, mielőtt véglegesítenéd.
Én is SSH-n config-olom leginkább, de LuCI-n sem akadt soha semmi össze. Ami meg tud zavarni, az az auto rollback funkció pl. LAN IP módosításakor, de a wikiben ennek is megtalálható a megoldása. -
cami][us
senior tag
válasz
fatpingvin #23432 üzenetére
onnan ismered meg,
hogy elmondja hogy gnu+linuxot használ. -
I02S3F
addikt
válasz
fatpingvin #23432 üzenetére
Köszi a véleményt!
-
urandom0
senior tag
válasz
fatpingvin #23426 üzenetére
Az oldalukon írják, hogy megnövekedett szállítási idővel kell számolni. De szerintem úgy bukta ahogy van, és nem is emiatt, hanem az "app gap" miatt, vagyis hogy alig van alkalmazás a store-ben. Elméletileg ez itt a lista, hogy milyen appok vannak rá, és itt is van egy lista a gyárilag a software centerben lévő appokról. Ez ránézésre is iszonyat kevés, de még így is van köztük olyan, aminél nem tudom elképzelni, hogy azt 1-2 embernél több valaha is használná (Log viewer, Disks...).
Ahhoz képest meg drága, a mindennélküli alapmodell 1299 USD ~ 500 000 HUF. -
F34R
nagyúr
válasz
fatpingvin #23398 üzenetére
Pont arra talaltak ki... dekstopon meg akkor evidens hogy Debianozol.
-
urandom0
senior tag
válasz
fatpingvin #23396 üzenetére
Mit értesz azon, hogy rendszerkoherens módon?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
fatpingvin #23396 üzenetére
Alpine-t milyen libraryvel használod, musl vagy glibc?
-
F34R
nagyúr
válasz
fatpingvin #23376 üzenetére
Vagy runit es s6-init
-
Apollyon
Korrektor
válasz
fatpingvin #23376 üzenetére
*inkább maradjon választható (kivéve systemd) ;p
-
Archttila
veterán
válasz
fatpingvin #23360 üzenetére
Ez nalam majdnem mindennel igy van. Amit egyszer belovok, az mindenhol hasznalhato, es egy eletre szol
-
Archttila
veterán
válasz
fatpingvin #23358 üzenetére
ungoogled-chromium, FF... mostansag inkabb az utobbi.
-
F34R
nagyúr
válasz
fatpingvin #23340 üzenetére
A description is tele van gdriveos linkekkel.
-
zoltanz
nagyúr
válasz
fatpingvin #23314 üzenetére
"ha nincs titkosítva akkor UID alapján mennie kell, tökmindegy mi a root jelszó"
A lemezen lévő rendszeren lévő root jelszóra hibát ír, a telepítő jelszavára (demo) felcsatolja de a
/root
könyvtár tartalmát nem nyitja meg jelszót sem kér. (ez aztán titkosítva van)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest