- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
gregory91 #23943 üzenetére
Nem igazán értem a kérdést. A Foundation amúgy apple termék, de nekem mindegy ki csinálja, ha jó. Igazság szerint már eléggé leszoktam a filmekről/sorozatokról, ha van 1-1 érdekes, talán végignézem, de ez erősen lecsökkent évi 1-2 sorozatra, vagy kevesebbre. Most már inkább átszoktam az ismeretterjesztő könyvekre ha "szórakozás", főleg hogy most már nagyon sok minden van ebook olvasóra.
-
válasz
gregory91 #23837 üzenetére
Szóval nincs összehasonlítási alapod,értem.#trololo
Szerintem nem érted, de ez független attól, hogy van összehasonlítási alapom vagy nincs, biztos van, max userként, nem nagytudású informatikusként....
De a lényeg b+, hogy ez offtopik, no ebben kéne összehasonlítási alap az ontopikkal!
Fog menni?
-
urandom0
senior tag
válasz
gregory91 #23831 üzenetére
Vannak hasonlóságok, de legalább különbség is.
Nekem egyébként a Windows 8 is tetszett az elején, sosem voltam az a fajta, hogy "húúú nincs aero akkor szar az egész", "mi ez a szar még tálca sincs...". Úgy voltam vele, hogy oké, ez valami új, hát akkor adjunk neki egy esélyt...Izommemóriája mindenkinek van, és szerintem bárki meg tud tanulni bármilyen felületet kezelni (persze, csak ha akarja). Mondjuk én informatikus vagyok, nálam ez szakmai elvárás. Van úgy, hogy a Windows 10-es gépemről belépek a Windows szerveres clusterre, ott elindítok egy Debian vm-et, prüttyögök a parancssorban, meg akarok nézni valamit az itthoni Fedorás gépemen, belépek ssh-val, akkor el akarom érni a GUI-t, ami most épp Gnome, aztán jön a kolléga a MacOS-es gépével...
A Gnome is csak olyan, hogy ha az ember eltölt vele 2-3 hetet, úgy megtanulja használni, hogy észre sem veszi, hogy most épp Gnome-on van.
-
fatpingvin
addikt
válasz
gregory91 #23677 üzenetére
ja ez a másik kedvencem. ha Linuxon nem megy valami akkor az oprendszer a szar, ha windowson nem megy valami akkor a júzer a hülye. arról nem beszélve hogy arra a rendszerre panaszkodni amit éppen használ, hát, leginkább windows júzereket látunk.
viszont az valahogy nem tűnik fel hogy ebből egyenesen következik hogy a kettő közül a windowst használják a hülyék...
nyilván a kiindulás is baromság és a win júzerek nem kategorikusan hülyék, viszont ezeken a kis színeseken mindig jót vidulok. -
Apollyon
Korrektor
válasz
gregory91 #23638 üzenetére
Az ilyeneket azonnal le kell menteni.
Én a megboldogult btjunkie-t sajnálom, ott voltak olyan zenék, amik már nem elérhetőek megvásárlásra sem. Néha felkerülnek ezek youtube-ra, de azért az nem CD minőség. -
sonar
addikt
válasz
gregory91 #23465 üzenetére
Zsír új, ezen nincs mit takarítani.
Közben két dologra rájöttem.
Billentyűzet háttér világítás linux alatt nem automata, de be lehet kapcsolni.
Touchpad, ez vmi csoda és ha két ujjal klikkelek akkor van jobb klikk. (thanks to google) Még nem jöttem rá, hogy hogyan lehet átkonfigurálni.
Már csak a brightness-re kell vmit kitalálni -
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz
gregory91 #23215 üzenetére
Itt látszik, hogy alig bírja nyitva tartani a szemét, és totál piros. Meg úgy általában az. Volt is egy mém, amit saját maguk posztoltak ki, hogy linus meth tips.
Amúgy még Mental outlaw ami ajánlott, ő jó arc. Luke-ot is bírtam korábban, de nekem már túl beképzelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- 7000 napja regisztráltam
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- CASIO órák kedvelők topicja!
- VR topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I5 14600K Processzor!
- Fotó állvány eladó
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest