Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Ilyen lesz a Nothing Ear (3)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
1, compiz-nak nézz utána, így hirtelen nem tudom (ablak huzigálás). Sok egyéb ablakkezelő dolgot tud (minden ablakot mutat egyszerre, mindet elrejti, minden asztalt mutat egyszerre, stb). Átméretezni én alt+középső gombbal szoktam, ezt elég, ha magán az ablakon, bárhol csinálod (nyilván attól függ, hogy hol méretezi át, hogy az ablak melyik részén kattintasz, pl. alsó harmadában, balrább, jobbrább, stb)
2, Nem tudom, feltételezném win alól lehet állítani a vinyó-file méretét, vagy újat hozzáadni... mondjuk én nem szórakoznék ezzel, vagy élesben rakom fel, vagy virtuális gépen.
3, System/Pref/Mouse alatt nálam van gyorsítás és érzékenység... feltételezem csak itt. Esetleg valami compiz trükk.
4, Nem tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest