- iPhone topik
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oscee
csendes tag
hat, elsore biztos nem Gentooval kezdenek...
ez az én fejemben is megfordult, de aztán valamiért mégis elvetettem az ötletet
Pár alkalommal futólag találkoztam Gentooval régebben, akkor tetszett, azóta csak Ubuntu Live CDkkel volt dolgom, amik viszont nem tetszettek. Most meg egy hirtelen jött ötlet azt sugallta, hogy álljak neki "Linuxot tanulni" (annyira kevés szakmai dolgot tanulok mostanában, hogy éhezem az informatikát), Gentoo erre tökéletesnek tűnik. Nem vagyok teljesen laikus oprendszer témában, meg akár egynapos parancssori "mókázástól" se rettenek vissza, szóval gondoltam jó lesz ez nekem.
Csak aztán fdisk közölte, hogy az egész partíciós táblát/MBR-t újra akarja írni, itt azért gyorsan megálltam
Holnap akkor nekiesek a Win telepítésnek, már megvan a végleges verzió is közben, pápá RC.A fent likelteket köszönöm, átnézem őket. Első körben angolul sem találtam konkrét leírást erre a szituációra.
Linux Mint telepítőm is van talán valahol, de elég régi verzió lehet, majd utánanézek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest