Hirdetés
- Nincs megállás akkuméretben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Legyetek szívesek az offtopik témákat ne ebben a topikban tárgyaljátok ki. A topikgazda is jelezte, most törölni kellett jópár hozzászólást, most már maradjatok a (szakmai) topik keretei között.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
#78600448 #68054 üzenetére
Ti milyen vason, milyen disztribuciót használtok?
Korábban Ubuntu, most Manjaro, mindkettő kezdőbarát. Sokféle vason használtam ezeket, kezdve a J1900/2GB-tól az i5-8400/16GB RAM-ig. Jól skálázódnak, ha sokat akarsz egyszerre, itt is jól jön az erős vas, nekem főleg a virtuális gépek miatt hasznos.
Windowsról mennyi idő volt átszokni akármelyik disztróra?
Ez egyénfüggő, a legfontosabb hogy mennyire akarod, vagy kitartó. Én egyik nap eldöntöttem, a másik nap töröltem is a céges laptopról a Windowst és ment az Ubuntu rá. Ezt persze sokan nem tehetik meg, de nekem bejött, kényszerhelyzet volt.
Kiváltható a zene/videóplayeren kívül minden munka alkalmazás?
A megfogalmazás nem a legszerencsésebb, de egyértelműen nem a válasz, minden nem váltható ki vele. Közvetlenül legalábbis. Ha valami nagyon specifikus dolog kell, arra viszont jó lehet egy virtuális gép is. Én kiváltottam szinte mindent, Office miatt néha elindítok egy Windows VM-et, de 95%-ban LibreOffice-t használok kifele is, xlsx-be jól ment, amúgy meg pdf-be exportálok amit csak lehet.
Mely gyártó(k)nak van a legjobb supportja a Linux disztrikhez?
Változó, talán HP, Dell. Ha minden Intel, az elég nagy garancia a hibátlan működésre (leszámítva a spectre és egyéb dolgokat).
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3224
- Macbook Air M1 512GB // Számla // Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest