- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Tartalomgyártók és közösségi média posztok is bekerülnek a Google Discoverbe
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Új nap, új Xiaomi 17 információk
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
DittyCat
tag
válasz
N0zer0 #29886 üzenetére
Ahogy néztem a distrowatch-on, a Mint már megelőzte az Ubuntut, már bőven többen töltik le, az előző egy év adatait nézve. Így nekem is az lenne logikus, hogy ebben több a befektetett energia, tehát jónak kell lennie.
Az Androidnak is vannak ilyen édességes nevei, fura, de meg lehet szokni, én mondjuk a verziószámokkal jobban boldogulok, a régi mobilok is jobban követhetőek voltak szerintem, amíg egy-egy vonalat azonos számmal vagy betűvel jeleztek (pl. régi Nokiák), de ugyanakkor ezek az őrült elnevezések meg azért tetszenek, mert kreatívak.De ha már itt tartunk... meg lehet azt csinálni, hogy ha mondjuk, tegyük fel, jobban tetszene valami más kinézetű Linux, akkor nem darálom le az egészet, hanem a dokumentumaim, zenéim, beállításaim megőrzésével telepítem az újat (vagy az új kinézetet/skint/témát? Vagy mindenképp újra kell rakni az egészet, ha másikat szeretnék? Vagy ha verzióváltás van félévenként, akkor nekem mi lesz a teendőm?
Bocsi, ha nagyon alap dolgot kérdezek
!
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3397, 94% Akkumulátor
- Patika hibátlan Iphone 14 PRO MAX 128GB Független - Dark Purple - 5 Mobilxof tok + Üvegfolia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest