- Poco X6 Pro - ötös alá
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bivaly26
tag
Szevasztok!Tv vásárlás előtt állok segítséget szeretnék kérni tőletek mindenképpen LG-TV 4kUHD lenne és Magic Remote hozzá!Általános felhasználásom TV sport csatornák minden HD adás,filmnézés,konzol nem.
Kb 1,7-3,5m távolságból nézném helyzettől függően!Érdemes nagy tv-t venni 49"-55"?Melyiket ajánlnátok Sam le32 c550 j lenne lecserélve!Ár max: 210-220!Direct-Led vagy Edge-led legyen?Hiába olvasok erről mindenki mást mond. Előre is köszönöm a válaszokat! -
Bivaly26
tag
Most értem haza a MM-ból betekintés szerettem volna nyerni,a fórumon felhozott TV-k listájá-ból!
LG49SK8100pla jó árban van gyönyörű képe van a Nano cell- köszönhetően , igaz ez a 8500pla-ra is.
LG55UK6950PLB szép képe van de a színben a Nano cell szebb!
LG50UK6950PLB képminősége ennek sem rossz VA panelos és az ára most elég kedvező!
LG55UK7550MLA Szép színekkel van nem csoda mert a tavalyi suhd panel van benne árban ez is jó!
LG50-55UK6300MLB Ezek a modellek olcsóbbak de szerintem átlag nézőnek ez sem rossz!
Sajnos az adott képeket néztem az MM-be tv adás-t nem.De ezeket a modelleket az Euronics-ban is megnéztem ma, és ott M4sport ment éppen.Látható volt az első sorokban felsorolt modellek képe tv adás mellet is szebb volt!De ez érthető az árkategória miatt is!Én is tv vásárlás előtt állok ezért néztem kicsit körül!Minden beállítást természetesen nem tudok ezekről mit mondani csak vizuális rálátást nyertem!Nagyságról meg csak annyit hogy a 65" nagysága is szép!
Még nem döntöttem el 3 tv lépett életbe nálam és ezek most mind 195-215 között vannak!A49sk8100,55uk6950,55uk7550mla ebből 2 suhd!A 55UK6950 meg az ára,képe miatt és Magic Remote miatt!A régi tv-hez képest mindegyik nagyobb újabb!2 régi tv 8 éves SamLE32 c550j és 10 éves Panasonic TX-32le8p ezeknél mindegyik szebb és keskenyebb kivitel!Vajon ezek is kibírnak ennyi időt!
Érdemes elmenni körülnézni és akkor jöhet az okos döntés otthon vajon melyik is legyen!![ Szerkesztve ]
-
Bivaly26
tag
válasz gippazoid #91223 üzenetére
Nem vagyok 100% biztos benne de szerintem a 7550 re gondoltál annak a paneljára.Egy értelmesnek és hozzáértőnek tűnő eladó volt a MM-ba akin látszott érti és szereti a tv részleget!Ő mondta a7550 ről hogy a tavalyi Nano cell fut benne!De egy biztos szép képe volt!Vagy elhiszem amit mond vagy nem.Összeszerelésnél én sem voltam ott!
-
Bivaly26
tag
válasz middleaged #91463 üzenetére
Szia!Ha ilyen olcsobb tipusban gondolkodsz és méretben akkor már a Full HD legyen a szempont!Én ezt a tipus ajánlanám!LG 32LK6100PLB vagy kicsit drágább 6200 ast!
[ Szerkesztve ]
-
Bivaly26
tag
válasz middleaged #91480 üzenetére
Ha a keret ezt engedi akkor kèpben nem lesz rossz az amit kinéztél!Nekem is van HD ready LG tv ès szèp kèp van rajta az is 1366x768-as felbontású!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.