- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huncutka1029
addikt
DMR-t nem kapcsoltad ki véletlenül?
Nero home eddig jó volt?
nézd meg a beállításokat, a gépen a mappamegosztás lehet le van tiltva.
Nálam volt hogy nem talált meg egy két utólag felpakolt filét,
soluton:
nero home, server leállít,--> Megosztások mappa átnéz, hozzáad stb, ->
jobboldalon a további lehetőségek opció klikk-> mappa újraszkennelés->szerver indít
És utána mennie kell. -
edeleny
őstag
Ne a tévében csalódj!!
Ugyan így ki volt a kilenni valóm egy éve!!
nem mindegy az elején mit választasz!
Ha Film-et, akkor hiába is keresel fényképeket, és egyebeket, csak üres mappát fog látni!!
Ugyan az, ha ha zenét választasz, nem lesz egy darab filmed sem!!DTS-ez van, nem sok ilyen film van, kb 10 perc alatt lehet DD-t csinálni!
Level 5.1, ua. mint az előbbi.
Avi érvénytelen fájl. Senki ne feledje, hogy az avi. egy gyűjtő formátum, lehetnek olyan alfajai amit nem ismer a TV.
A hálózati lejátszást nem értem.
Nekem valami TP-link ruterem van. (TP-340GD)
Soha semmi bajom nem volt. (na jó talán 5x megakadt)
24 gigás Avatar 3D-t simán lezavarta hálózatról. Igaz a ruter kábellel van bekötve a TV-be.
Most a Win8 előzetesét használom, de semmi bajom nincs a Win7-el sem.
A fiam gépe Wifi-vel kapcsolódik a ruterre, az ő gépéről is simán mennek a filmek (avi-k).
A'la natúr Nero van rajta semmit nem állítottam. -
rossitibi
tag
Felhívtam őket,azt mondták hogy a saturn-al kell ezt megbeszélnem. Viszont az 5 év gariról majd értesítenek email-ban mert a hölgy nem tudott nyilatkozni. Először azt mondta hogy nem jár,de mondtam neki hogy azért is vettem meg mert csábító volt az 5 év és most nem tehetek róla hogy ki kell cserélni...Erre azt mondta megérdeklődi! A saturnal meg még nem tudom mit tudok egyezkedni.
-
Cocos
tag
Előfordul, hogy a forgalmazó felajánlja – esetenként egyenesen előírja – a hibás termék vételárának levásárlását. Mi a helyzet ilyenkor? A jogszabály nem teszi lehetővé a forgalmazó számára, hogy ilyen feltételt támasszon. Ezt tehát a fogyasztó nem köteles elfogadni. Ha azonban az érdekével ez nem ellentétes, abban senki sem fogja megakadályozni, hogy ilyen értelemben megegyezzen a forgalmazóval. A vételár levásárlási lehetőséget mindenképpen célszerű megfontolnia a fogyasztónak, mert ha kitart a vételár visszaigénylése mellett, ezt esetleg csak eljárás keretében követelheti vissza, és arra sincs garancia, hogy az erre vonatkozó ajánlásnak a forgalmazó eleget tesz.
Ha az LG 2012.01.01-től már nem ad 5 év garanciát, akkor azt mindenképpen bukod, mert akár veszel újat máshol, akár ott kapsz újat annak a dátuma nem lesz 2011-es!
-
warren29
aktív tag
A Harry Potter nagyon gyenge volt.
Idáig az Avatar viszi a prémet magasan illetve mögötte ez a Drive Angry.Most szedtem le a Fright Night-ot, na kíváncsi leszek.
Szerintem a 3D-s filmek fel fognak szaporodni és ezzel együtt a minőség is javulni fog.
Igazad van, hogy teljesen joggal várhatjuk el, hogy élvezhető filmeket csináljanak.
Szerény véleményem szerint a Tv-inkben sokkal nagyobb potenciál van mint a filmekben amit nézünk.Egyébként kísérletezgettem a távolságokkal.
55LW659S a legnagyobb élményt 3 méterről nyújtja.
Komoly 3D-s filmmel a látvány modhatni pazar! -
proly01
őstag
Hűűűű sajnos nincs linkem ahonnan le tudnád szedni
De mégis ennyit tudok segíteniAztán hogy ez milyen minőségű vagy mi ez azt nem tudom majd meglátod...egy próbát megér. [link]
Most néztem hogy annyira nem írnak jókat róla,de nem a film minőségéről hanem arról hogy nem seedeli senki és nem jön nekik le rendesen ahogy kéne.Én elindítottam nekem jött rendesen abban a 3 percben amíg bent hagytam a letöltésekben.
-
morpheus133
tag
Kérdeztem.
De az ügyfél szolgálatos erre mindig a hivatalos rizsát löki:
Mikor megkérdezem van e lehetőség erre a válasz:
üsz: "Mi a digitális kábel televiziónkat saját settopboxal adjuk"
én: Szóval nincs rá lehetőség?
üsz: "A settopbox az ami értelmezi a kártyáját és igy tud adásokat nézni"
....Szóval nyiltan nem mondta ki hogy nincs ilyen, bár a beszélgetés végén egy bizonytalan igent mondott.
Kroni1:
Engem nem feltétlenül az ára érdekel. Csak miért kell 2 távirányitó ahoz hogy TV-t nézzek? Rásaásul a SETTOBOX GUI járól ne is beszéljünk. Elég ocsmányul néz ki. Azzal a kék fehér háttérel, mintha a DOS -os időkből lépett volna elő. -
edeleny
őstag
Jelenleg az antennával kínlódom én is.
Az LW5590 39 digitális adást talál, amivel meg is lennék elégedve.
Az LE5500 kb 10-et, és hiába írom be neki az 5590-en megtalált csatorna paramétereit, azt írja nincs jel .Pedig már azt is próbáltam, hogy átvittem a nagyobb helyére, és ott sem látott semmit, ugyan azon a kábelvégen.
Ez miért van? Mivel gyengébb a tavalyi modell tunerje? Másabb lenne a jel?
Ha vennék egy set-top-boxot, amit bárhol lehet kapni, annak mennyivel lenne erősebb a tunerje? -
tigipuf
senior tag
-
Attas
aktív tag
Csak egy vélemény. Abból kiindulva, hogy Én egy 42LW5500 vettem. Mindenképp 40" vagy feletti volt a terv. A rá költött max összeg előre el volt tervezve. A 3D miatt csak 20k-val költöttem többet. De azért jól utána néztem. Mivel Én TV-t kb legalább jóesetben 6-7 évre veszek, úgy gondolom a 3D jól fog jönni. Már most is sok filmet (persze nem mindegyik mászik ki, de ez is csak jobb lesz) lehet beszerezni, pár év és még több lesz, még olcsóbban. Amúgy meg megvagyok elégedve vele. Azt értem a fentiek alatt, hogy ha 32" akarok venni akkor nem veszek 42" a 3D miatt. Persze Én. Van LG 32 is 3D-s. Nem bántásból mondom ám.
Amúgy a leírtakból már érthető a 100k sporolás. Csak az elsőből nem jött le
42" a hálóba? hááát... -
tigipuf
senior tag
Akkor nem kellett volna megvenni,ennyi
.Azért itt vannak olyanok is akik 1 darab sima 2d-s lcd vásárlásába is kissé beleizzadnak,sőt 24 hónapos hiteleket vesznek fel(mint pl én is)de ez már tényleg off és sajnálom,hogy nem azt kaptad 3 D-ben amit vártál,mert én elégedett vagyok a 42 -es w 4500-al,én nem is vártam többet tőle.
Nem gondolod,hogy kissé irreális elvárásaid voltak a kiugró effektekkel kapcsolatban?
Tényleg ne vedd kötözködésnek,mivel eddig nagyon is kulturált.és jogos hozzászólásaid voltak,nem akarnám,hogy agresszívnak véld a megjegyzéseim. -
Laca0
addikt
A SMart-os 3D-ben a bűvész veri a halas demot-t. Már írtam róla.
Az ICE AGE 3-is jó.A mentalistára gondolsz? Az a fél perc tényleg jó, amikor összegyűri a bankjegyet és kint lebegteti. Van több is? Mert én nem láttam.
Viszont a 3D Zone nem olyan tiszta, mint usb-ről. Egy kicsit zavarja a szemem. Olyan, mintha szellemképes lenne -szemüvegben is természetesen-.
A Jégkorszak 3-at tegnap néztük meg. Jó, jó, tetszett, de nincs benne kiugró jelenet 1 db sem.
Nem tudom, hogy miért nem használják ki jobban a lehetőségeket a filmgyártók !eM'82-vel értek egyet. Ha tudtam volna, hogy csak ennyi, akkor valószínűleg inkább másra költöm ezt a felárat, nem engedek a család nyomásának!
Egy kicsit had kötözködjek még: Említettem, hogy egy játszóház alkalmával láttam a Sammy-t egy ilyen alkalmi 3D moziban. Ez úgy nézett ki, hogy a helyi művház mozitermében vetítettek egy projectorral a mozivászonra, meglehetősen kis méretben. Mi a 10. sor körül ültünk, és az elején a madaras jelenet egész jól kijött a nézőtérre. Tavaly egy dzsungeles film volt és az is tele volt olyan jelenettel, ami kijött az orrom elé. És ez nem az Imax! Csak egy "falusi" mozi!
Ezek után volt csalódás, hogy itthon "nem jön ki" csak a hal és a gyűrött pénz... és ezek is csak akkor, ha felállok a fotelből és 2m-re állok a tv előtt... -
tigipuf
senior tag
Konkrétan milyen tipust is vettél?Mert ,hogy 100 -t spóroltál az szerintem nonszensz,mivel még mindíg nem veszed figyelembe,hogy a 3D-t tudó panel,meg elektronika tuti,hogy veri a 2d-t tudó lcd-et.De ha annyira szar akkor el kell adni és venni egy mezei 2D-t,habár nem látom ,hogy 100k lenne a különbség.
Azért halkan megjegyezném,hogy 2 éves samuról váltottam,és nem bántam meg,de ha ennyire nem bírsz vele megbékülni akkor miért nem váltassz vissza 2 D-re?
Ez csak annyi,hogy elismernéd,hogy te többet vártál a 3D-től.de nem jött be neked -
eM'82
addikt
Most már meglesem majd azt a bűvészest, mert kíváncsi tettél.
Mi ezeket néztük meg legutóbb:
- Oroszlánkirály (ezt cirka 15 év után láttam ismét)
- Szépség és a Szörny
- Alíz Csodaországban (Johnny Depp-es)
- Looney Tunes - Coyote Falls
- TronHát a régi rajzfilmek 3D-jét inkább hagyjuk. Volt is, meg nem is. Próbálkozásnak nem volt rossz, de nyilván nem lehet kihozni egy kézzel rajzolt 2D-s grafikából, azt amit egy renderelt oroszlán (Madagaszkáros pl...) nyújt.
A Tron 3D-je csalódás számomra.
Alíz csodaországban már egész jó volt !
A pár perces Coyote Falls (Prérifarkas & Gyalogkakukk) viszont igencsak jóra sikeredett.
Kijövős jelenetet ne nagyon várjunk szerintem ettől a technológiától, mert ahhoz egyébként akkora vászon kellene mint a moziban ami van... bár a Karácsony Artúrt sima 3D-ben néztük a moziban s semmivel nem volt nagyobb hatása mint az itthon nézett filmeknek.
IMAX 3D, na az már más tészta.
Én ezt a 3D-t egy extrának tekintem, nem emiatt vettem a TV-t. -
tigipuf
senior tag
-
fairlane75
csendes tag
Ezt nem igazán értem
Nekem simán frissítette a szoftvert és pár perc múlva már volt is app-s. Esetleg próbáld meg a régió átállítást németre és úgy az angol apps.-t. Eltart vagy 20 percig mire újra állítja a csatornákat, de ugyan úgy megtalálsz mindent mint a magyar régió alatt. Jut eszembe: Be is kell regisztrálni!!
-
PLaci58
addikt
A DTV a digitális csatornát jelenti. Hogy a Mindig TV-t vagy más digitális adást fogsz, azt innen nem tudom megmondani. Ezeket a digitális csatornákat a CRT-n nem lehet befogni
A lényeg és amiért kérdeztem az az, hogy a digitális vételnél, zavar esetén lehet kimaradás. Amit az analóg TV-n csak egy kis szemcsésedésnek lát az ember, az a digitálisnál képkimaradás is lehet. Mivel rendszeresen jelentkezik, nekem pl. az jutott eszembe, hogy a lépcsőház világítás automatikája is zavarhatja. Ez nem a TV hibája!
A "HOME / piros gomb /jelteszt"-nél meg lehet nézni a jelszintet, ha a Mindig TV (DVB-T) adását fogod. Segítséget nem tudok rá. Külső zavar van az antenna jelnél. -
PLaci58
addikt
Kérdezd meg a szomszédban, hogy náluk is vannak-e kimaradások ezeken a csatornákon.
Nem lehet, hogy ezeket a csatornákat DVB-T-n keresztül veszitek? Hallottam olyat, hogy a digi ráteszi a földi sugárzás transzponderét a kábelre vagy csak egy hibás csatlakozó miatt bejön az is ha elég nagy térerő van a környéken. Mit ír ki a TV a bal felső sarokban az OK gombra? TV vagy DTV?Laca0! Van gondod bőven
-
Laca0
addikt
Cocos barátom!
Na ez akkor engem konkrétan érdekelne, mert én is dolgoztam a Conan-on, de nekem nem jött össze... Átalakítottam 4.1-re és a dts hangot átkódoltam DD AC3-ra, összemuxoltam, de továbbra is érvénytelen. A H264 level editor 4.1-et ír, de a mediainfo 5.1-et.
Te hogyan csináltad? -
klevi1967
tag
Javaslom a keresőbe beírni: Level 4.1 (hogy működjön az LG-n)
javaslom a keresőbe beírni: DTS2AC3 (ehhez még mkvmerge is kell)
javaslom a keresőbe beírni: mkv2vob (akinek elég egy hang felirat nélkül),
esetleg:
tsMuxerGUI Level51to41, Xilisoft Video converter
, stb, stb,
de nem egyszerű az élet... meg kell szenvedni vele, vagy esetleg egy külön torrentet kéne készíteni az LG-usb-s tv-hez...he-he.
-
edeleny
őstag
Ez a gáz, a képpel semmi hiba, játssza a TV is.
Már átnyomtam egyszer .ts-be, majd vissza mkv-ba, de így sem hajlandó megcsinálni.A másik ilyen filmem a Green Hornet. A DTS-t át dudom lökni AC3-ba, a Level 5.1-et, 4.1-be, de csak külön!! Az az , az AC3-as filmet nem viszi át level 4.1-be, és fordítva is igaz, a 4.1-t, nem viszi AC3-ba.
Vagy semmi nincs, vagy csak kép van. -
Laca0
addikt
Na pont ezt akartam én is kérdezni!
BB83 jóvoltából szépen beállítottam a színeket, de minden képjavító eljárást, opciót ki kellett kapcsolni. Tényleg jó a kép. De akkor minek annyi kütyü, extra bele? Nem hiszem, hogy csak marketing miatt. De akkor miért olyan jó nélkülük a kép? -
-
Laca0
addikt
Te szerencsés vagy, hogy tudsz ilyen helyet, ahol elintézik helyetted a dolgokat.
Nekem pl. azért nem voltak hajlandóak 180e-es hitelkeretet igényelni, mert akkor a 180e-es tv + a RÖGTÖN lehívandó kártyadíj nem fért volna bele. Ráadásul meg is tagadták a hitelt, mert vállalkozásom van, és a feleségemnek is, mert vállalkozó a férje.
Tehát nem annyira egyértelmű ez a dolog, ügyintézőként, üzletenként változik. Ahol én vettem a tv-t, ott rettegtek a dolgozók a banktól, nehogy valamit rosszul csináljanak, mert akkor... (mittudoménhogymilesz). Nem hatotta meg őket az, hogy másnap (vagy még aznap) egyösszegben visszafizettem volna. Hiszen nekik az nem is üzlet.
Ahol Te szoktál vásárolni, ott meg kvázi simán átverik a bankot a "kártyás emberkével". Ott még nekem is lett volna hitelem arra az 5-10 percre, amíg a vásárlást lefolytatom.
Úgyhogy örülj, hogy neked ilyen jól ment (és priviben segíts a többieknek a helyszín megadásával)
A szabályok tényleg így vannak elvileg, ahogy te írod, én annyi különbséggel tudom, hogy a kártyadíjat mindenképpen ki kell fizetni.
-
törölt tag
Felvilágosítanék mindenkit:
1. a kártya díj= éves kártya díj amit (van bankkártyánál is) évente terhel a bank a bank/hitel kártyához tartozó számlára. (1500-6000 Ft, attól függ)2.: havi zárlati díj amit minden hónapban felszámol a bank és a számlára terheli ez átlagban 230-400 Ft között szokott lenni bankja válogatja.
3. sms értesítés ha van, ez is terhelődik (ez általában 400 Ft/hó + 20-30Ft/SMS az ára!)
4. a kamat:
ha dec. 1.-én van a forduló nap akkor ha dec 23.án vásárolsz akkor már csak 22 napod marad kifizetni mivel jan.1 lezárja és az előző periódust jan15-ig ki kel fizetni.
ha nem fizeted vissza a mondjuk a 180000 Ft-ot az első hónapban akkor "csak" 5-8e ft-ot kamatozik, de ha a másodikban sem fizeted vissza akkor már a kamat ennek a duplája 10-16e Ft, és amit befizetsz az először kamatra megy és egész addig kamatozik a maradék amíg vissza nem fizeded a teljes 180000 Ft-ot!!!
ez egy majdnem örökös adósságspirál amiből nehéz kiszállni.
így azt javaslom hogy csak annyit költs a hitelkártyával amit 100%, hogy vissza tudsz rá tölteni, különben... gáz van!Ja és 5. csak a vásárlás kamatmentes 45 napig (ha persze mint említettem visszafizeted a teljes összeget), de ha pént veszel fel akkor egyből kamatoz!
remélem a józanész győzedelmeskedik!
igy vegyél hitelkártyára tv loser!
-
Laca0
addikt
-
-
benvolio
őstag
Csakhogy ez a példa nem 0% THM-es! Ha egy hitelnél kiírják, hogy 0% THM, abban semmilyen plusz költséget nem kell fizetni. A te példád csak "kamatmentest" ír, de a THM az 26,27%! Persze ez a "kamatmentes" szó így megtévesztő, ezért nem azt kell nézni, hanem mindig a THM értékét! Cetelemnél van: "kamatmentes, halasztott törlesztésű, havi kezelési költséges és alacsony törlesztőrészletű", és "ingyen hitel is, ami valóban minden banki költségtől mentes, és 0% a THM." [link]
-
Minimoa
tag
A netbankjuk oltári csalódás.
Egy fillért sem ér.
Gyakorlatilag semmi köze a netbankhoz. Fennmaradó keret lekérdezés, aktiválás, keret emelési igény.
Ennyi.....
Nem ehhez vagyok szokva.
Az a 15% kedvezmény a TV-nél megérte, de ekkora kiadást nem tervezek a jövőben, úgyhogy köszönöm, de nem leszek hosszú távú kuncsaftjuk. Főleg, hogy nem tetszik a kiszolgálásuk és az, hogy ha nem vagy proaktív, akkor csak pár napod van rendezni a hiteledet -> arra játszanak, hogy késedelembe csúszol és jön a szép THM....
-
Minimoa
tag
Ne keverjük az aktív 3D-t a passzívval.
A villódzást nem ajánlják 12 év alatt, mert epilepsziára hajlamosít állítólag.
Már a korai PlayStation-ökön is ott volt a felirat emiatt.A passzív 3D polárszűrő. Ne már, hogy polarizált napszemüveget tiltsanak a gyereknek. A TV villódzása pedig a CRT-knél jóval nagyobb volt, mégsem tiltották.
-
Kroni1
veterán
Azt hiszem ha én profi media playert vennék akkor a Prodigy lenne az egyetlen ami szóba jöhet.. Lehet ~50k körüli árával drágább mint a BD670, és egyéb Bluray lejátszós társai, de valószínűbb hogy HDD-ről BD iso-kat akarnék lejátszani, mintsem eredeti vagy írott lemezeket, és ez a tömörítetlen 3D-s BD iso fájlokkal is boldogul..
Csak azért az az 50e elég sok pénz!
-
benvolio
őstag
Akkor passz, nálam amíg nem kapcsoltam be a digitális kimenetet se kép se hang nem volt, már majdnem kidobtam az ablakon amikor véletlen találtam meg a menüjébe ezt a lehetőséget mikor scarttal volt összekötve.
Szerk.: vagy esetleg nevezd át a HDMI bemenetet DVD-re, hátha.
-
BB83
csendes tag
A Fűrész 3D-t azért nem említettem, mert az valóban nem "kiugró", de sokat dob rajta a 3D. Lehet azért, mert azok közé tartozom, akik pont nem a képből kilógó hatást szeretik, hanem azt, ha a történetben érezhetik magukat. Az Avatar is ilyen. Ott is inkább a környezetre mentek rá, és nekem ez fontosabb, minthogy néha felém dobjanak egy fűrészt.
És nem. Nem vagy perverz, mert nekem is óriás kedvencem a széria.
Azon a jeleneten, ahol a kollégának pallókon kellett közlekednie bekötött szemmel, sokat dobott a térhatás a mélységérzet érzékeltetése végett. Nekem tetszett.
-
RockCNC
őstag
Ha már megvettem, akkor örülök a tv-nek,de lehet nem ez lett volna az elsődleges szempont a vásárláskor.(mármint a passzív 3D )
Ha meg nem veted volna meg a 3D-t későbiekben, már bántad volna
Én egy percre se bántam meg a Tv-t (5590)nincs felhősödés, csikosodás a képe gyönyörű a 3D meg csak extra -
rossitibi
tag
Teljesen igazad van! A 3D-s felhozatal 1 nagy kaki! Én nagyot csalódtam! Nem a tv-ben hanem a tartalomban! De ugyanez van a moziban is! Ami ott jó az a tv-n is jó lesz! Csak azt nem értem ha pár filmet meg tudnak csinálni rendesen akkor a többit mért nem? Szerintem nem nagyok az elvárásaink mint ahogyan azt páran itt írták! Erről szól a 3d! Meg kéne jelölniük a hamis 3D-s filmeket hogy ne dobd ki a pénzedet feleslegesen 1 mozira vagy 1 blu-ray filmre!
-
BB83
csendes tag
Elnézést, ha már linkelte valaki, de itt megnézheted, milyen filmeket forgattak 3D-ben (Real 3D), és melyek azok, amelyeket utólag konvertáltak (Fake 3D): [link]
Ha most tényleg csak a 3D-hatás érdekel, és eltekintesz a film "minőségétől", akkor ezeket érdemes még meglesni: Step Up 3D, Resident Evil: Afterlife, A végső állomás. Túl sokat nekem sem sikerült még megnézni, de ezeknél a filmeknél ügyesen operálnak a 3D-vel, és mindháromban van az általad hiányolt "képből kiugró"-jelenet.És ahogy espat is megírta, már a kép kompozíciójából leszűrhető, mit terveztek alapból 3D-be (legyen az akár utólag konvertált). Előtérben egy fotel, tereptárgy, kicsit hátrébb még valami, majd pedig a színészek; megteremtve ezzel a kellő hatást.
-
GEO001
aktív tag
Az IMAX nature, adventure, stb. filmeket dupla objektíves kamerák rögzítik, tehát a felvételnél érvényesül a technikai feltétel, legalábbis az ilyen filmek legtöbb jeleneteiben. Vagyis itt nem kell trükközni. Amiket meg írtál utólagos effektek alkalmazásával "valósítják" meg a 3D-s térhatást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest