Hirdetés
-
Mobilarena
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
Exodus alatt, ha hozzá akarok adni egy "csempét", az értesítési felülethez, akkor miután leokézom a változtatásokat, egyből el is tűnnek. Másnak van ilyen problémája? Meg tudnátok nézni, hogy nektek megy-e?
-
Gabormester
csendes tag
Sziasztok kellene egy software szaki.
Kaptam egy törött D802-t és kijelzőcsere után is rosszalkodik, első lezárás után csak a háttérvilágitás kapcsol be a kijelző nem ha sokszor próbálom egyszer csak bejön.
Vissza raktam 4.4 re és ott a panelswap megjavitotta.
5.0.2-n hogyan tudnám rábeszélni hogy jól érzékelje milyen panel van benne? -
szabyka95
őstag
Akármit próbálok mindig visszatérek Exodusra... Egyszerűen egy remekmű
-
quby
őstag
Szaisztok!
Kicsit olvastam vissza de nem igazán talátam választ kérdésemre.
D802-m van. még 20f-es stock ROM-al rootolva. Már vagy két éve nem nyultam hozzá de most megérett a friaaitésre. Kérdésem mit érdemes feltenni ha az elsödleges szempont a stabilitás. 30-as stock a jobb vagy valamilyen főzött 6.0ás esetleg?
Ezek mehetnek TWRP-ből zip ként? -
szabyka95
őstag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
testreszabhatobb, huvosebb, hangszoro hangerejet lehet tuningolni. de nem lesz vele gyorsabb, sot, lassabb lesz, alap beallitasokon. de ha jol beallitod akkor minden fasza mint regen
-
gyurkikrisz
őstag
jézusom. volt a google edition 1.5. azt hittem, hog, az fluid. feltettem a cm-et, azt hittem, hogy annál nincs jobb. itt vagyok, exoduson, zavarbaejtően gyors. az ajánlott kernel még fent sincs, de már tetszik. mondjuk bootloopolt egy kicsit a telefon, de fél óra recoverybe való bejutás próbálása után sikerült. hihetetlen. ez kernel, amit ajánlottál hozzá mit ad még hozzá? jobb az akku idő?
-
kuyarashi
őstag
Melyiket választanátok az alábbi 3 változat közül és miért? Mik a különbségek?
D802 (Europe); VS980 (Verizon); LS980 (Sprint) -
Abus2
tag
válasz
djpoti
üzenetére
A Telenor a Telekommal közösen szolgáltat a B20-as 800 MHz-es frekvencián. Ennek van a legnagyobb lefedettsége az LTE halozaton. A Voda is használja ezt a sávot, bár kapcsból nem tudom, hogy mekkora lefedettséggel. A távolkeleti és az amerikai telókkal pont ez a baj, hogy nem tudják a B20-at. Az pont pech, hogy az európai piacra szánt mobilok drágábbak, mint a többi. Én is majdnem elcsábultam majdnem az f széria és társai felé, de inkább kiadtam még cca30 dolcsit az európaiért. Ezzel érezhetően jobb a 4g lefedettség.
-
kuyarashi
őstag
-
djpoti
aktív tag
válasz
kuyarashi
üzenetére
Na, szóval, ha f320 lenne az áldozat, csak vodával nem lenne LTE, mert voda 800 MHz en szolgáltat. Viszont WCDMA 2100MHz en van. Telenor LTE lefedetsége térkép szerint 97% os, de szerintemez baromság. Én orosházán lakom, pest fele tesztelvén kiskunfélegyháza / autópálya kb 35km megtételével vált először 4g re. D838 al is próbáltam, amibe van 3g 900MHz en és sok helyen még 3g sincs. Akkor nem tudom minek próbálgatni az advancedet, ha máshol víztoronyra kell álni egy 3g ért.

Telekom orosházán is lte f320 al is.
Vannak vak területek, kisebb daluk, ahol leváltana 900MHz re, viszont ugye azt nem tudja, levált sima “G” re, max viberen üzenetváltásra jó. Én F350 et használok, de nagyon imádom, a g2 meg lötyög a kezemben. D802 ee van 126 dolláros linkem, de magamnak meg nem kell g2 a fentebb leírtak miatt.De még mindig él a probléma a fentebb leírtak miatt domino kártával.
fpatrik17 akkor én sajna nem tudok segíteni még full téglát nem csináltam.
-
Hipnotic
tag
Feltettem az Exodus legújabb nightly-t, hogy kell rootolni? Feltettem play-ről SupesSU-t és azt írja:
Nincs SU binárisan telepítve, és a SuperSU nem tudja telepíteni....... -
Abus2
tag
válasz
kuyarashi
üzenetére
Én február eleje óta használok egy felújítottként árult készüléket. Semmi bajom nincs vele. Gyári dobozban jött, gyári töltővel. 154USD volt a 32 Gigás D802. Szerintem ha akarod használni Magyarországon/Európában az LTE hálózatot, akkor D802 az ajánlott. F320 nem tudja az európai frekvenciákat.
Vám nincs az informatikai eszközökre és telefonokra, csak 27% áfa (plusz a vámkezelési díj). -
kuyarashi
őstag
válasz
djpoti
üzenetére
Ezek szerint általában nincs velük probléma? Az ember úgy gondolkodik, hogy ha már visszaküldött/felújított, ráadásul ilyen messziről, akkor azért nagyobb a rizikó. Lehet bepróbálok egyet.
Egyébként hirdetnek Alin újakat is. 54.000 Ft-tól.
Ha már itt tartunk, vámot, áfát mekkora az esély megúszni? (Kettő együtt kb. 30% plusz?) Melyiket ajánlod inkább? D802, vagy F320? -
djpoti
aktív tag
válasz
kuyarashi
üzenetére
Mi a baj a felújítottal?
Csuti fóliába kapod, full karcmentes.
Új g2 meg szerintem nincsen. Hasonló árban meg újat venni hatalmas baki lenne, aki használná a telefont telefonáláson kívül másra is. Legalábbis így gondolom.
Tizenpárhány darab volt eddig a kezemben aliról, 1 et reklamáltam meg, kijelző el volt válva, küldte is az új kijelzőt az eladó.
fpatrik17: download mód sem?
Kikapcsolt állapotban hangerő fel+usb bedug, persze másikfele a gépben.Szabyka95: Holnap vagy holnapután betesztelem.
Habár valami telekomos emberrel is kéne beszélni, hogy esetleg frekvenciában vagy esetleg felcsatlakozásban bármiben más e a domino.
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Teljes tégla a telefonom, még bekapcsra se reagál semmit...
Megpróbáltam ezzel visszahozni, de így be se dobja a 36 partíciót, csak 5-öt látok... Azok meg a laptop merevlemezei meg windowsnak fenntartott meg ilyenek, telóról semmi...Valaki tud esetleg segíteni? Most teljes kuka a teló?
Köszönöm!
-
szabyka95
őstag
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
a legutolso nightly az mai.
ez AOSP, leheto legkozelebb a stock androidhoz, amit a google ad ki.
vannak benne modositasok, de opcionalisak. pl. navbar meret
a kedvencem az ambient display, ha elhuzom a kezem a kozelsegerzekelo szenzor felett, vagy ha kiveszem a zsebembol a telefon akkor feleled a kijelzo. persze ez is ki/be kapcsolhato -
djpoti
aktív tag
válasz
Hipnotic
üzenetére
Sziasztok!
Szóval speciális kérdés. Lg g2 f320 koreai verzió
Hibajelenség: dominós kártyát beleteszem, kb 2 órán keresztül minden ok, viszont 2 óra után lefagy és újraindul, majd kéri a pin kódot és egyből újraindul és ez megy amíg aksi kivesz és visszarak. Semmilyen más kártyával(telenor, voda, tmobile előfizu/feltöltőkártyás) csak domino. Valaki találkozott már ilyennel? Két készülékkel is ugyanazt produkálja, gyári és cloudy rommal is. A telefonok pontos tipusa: Lg g2 f320L
-
Indiant
addikt
Update CM13 diavetítés ügyben.
A fórumán olvastam, h. fel kéne dobni a LambdaKernel-Hipnose-Beta-N4 -t.
Azóta nem hiszek a szememnek.
Gyors mint a villám, alig merül és nincs lassulás.
Link -
Indiant
addikt
válasz
gyurkikrisz
üzenetére
..és rátetted a 2-ik patchet is? Mert utána nálam nem crash-el.
..viszont nightly frissítés után újra kell tenni a 2+ zip-et, mert különben nincs miből választani. -
Sanki
addikt
Rom cserén gondolkozok, most Google edition 1.5 van. Mire lehet érdemes / miket érdemes kipróbálni jelenleg?
-
Sziasztok.
Haver telefonján gyári T mobilos 4.4 van fent.
Én csináltam neki towel root-ot még régebben, szóval elvileg root jog volt.
Custom recovery nincs, bootloader nem lett nyitva, semmi más okosság se.
PC-ről megpróbálta frissíteni, de közben kikapcsolt a gép, azóta halott a telefon.
Ha ujrainditja akkor is az a kép jön be amit frissítés közben is látott, hogy "ne húzza ki az usb kábelt..."
Helyre tudom hozni valahogy? -
Indiant
addikt
[PORT] LG QuickRemote for AOSP MM CM13-on működik

-
kuyarashi
őstag
válasz
norberto212
üzenetére
200 méter, pls?

-
norberto212
csendes tag
Sziasztok! Akinek problémája van a GPS-el, az ajánlom, hogy próbálja ki a TopNTP appot. Gyári 5.0.2-n nem igazán volt gondom. Exoduson viszont mintha valamivel nehezebben találna műholdat. Kipróbáltam ezt az appot és így újra villámgyors, még házon belül is 200 m-es pontossággal meghatározza a helyet (GPS Test).
-
akooos
veterán
válasz
kuyarashi
üzenetére
Semmi nem befolyásolja a sárgásodást.
Az első kijelzőmkor nem játszottam, kevés videót néztem, mégis besárgult.
A második kijelzővel játszottam, filmet néztem, forrósodott rendesen. Volt, hogy egy 8 órás műszak alatt 3x töltöttem fel a telefont, még a régi szép időkben
Mind a két alkalommal besárgult kevesebb, mint 1 év alatt. -
kuyarashi
őstag
válasz
djpoti
üzenetére
Nagyon köszi, hasznos volt. (TV Go nem érdekes.) Az enyémen 6.0.1 volt, mikor kézhez kaptam, de gyári visszaállítást követően... Aztán gondoltam, hogy visszatolom a CM13-at, de előtte megkérdezem, hogy nektek mi a véleményetek.
Igazából az opciókat sem ismerem. Nem látom át és a kérdést úgy kellett volna feltennem, hogy milyen lehetőségek vannak, melyik ROM mit tud. Szóval, ha tömören, átfogóan leírnátok nekem, megköszönném.
[lAyCsI]
Tudom, hogy típushiba és azt is, hogy csere a megoldás. A kérdés az volt, hogy mi befolyásolja a foltosodást.
(Egyébként az enyém nem sárga még, pont ezért kérdezem, viszont kapott egy kis kontaktsprayt és felszívta a kijelző. Látszik. De legalább nem sárga.
) -
djpoti
aktív tag
válasz
kuyarashi
üzenetére
Szia!
Frekvencia eltérések vannak, illetve a koreai változat az f320 levehető hátlappal, kivehető aksival és microSD bővítési lehetőséggel.
tipusokRom.
Az Én véleményem. Ha TV GO val esetleg tv -t néznél, akkor csak gyári rom, mert root -olt telón nem megy.
Ha nem, akkor cloudy g2 v3.3 rom Szerintem a legjobb.
6.0.1 et is próbáltam, de egyáltalán nem jött át.
-
kuyarashi
őstag
válasz
djpoti
üzenetére
Sziasztok!
A G2 változatai (D800, D802, D803 és D805) között mi a különbség? Csak a hálózatra, régióra vonatkozó eltérések vannak?
Másik kérdésem, hogy a kijelző sárga "foltosodásának" köze lehet leejtéshez, páratartalomhoz, általában használt fényerősséghez, szomszéd néni főztjéhez, stb., vagy bizonyos idő elteltével mindegyiknél előjön?
Harmadik kérdésem, hogy mit érdemes a G2-re telepíteni? Gondolok itt a CM13-ra, Google 1.5 ROM-ra, stb.Köszönettel:
Gábor -
Abus2
tag
válasz
djpoti
üzenetére
Elvileg ugyanaz, de nem bizos,hogy a kamera a hibás. Lehet szoftver probléma is. Én is megszenvedtem a kamerával nemrég. Először próbáltam rendszer alaphelyzetbe állítást, majd szoftver cserét.. Nem használt. Utánna rendeltem kamerát a keszülékhez, csere, se kép se hang. 2x is. Majd kínomban kdz-s telepítés 4.2-re, és újra jó a kamera.
-
Danny365
őstag
válasz
norberto212
üzenetére
Rosszul emlékszel, sose volt 14 gigad, 10 egész valamennyi az elérhető, szóval ez így normális.
-
norberto212
csendes tag
Sziasztok! A következő probléma merült fel nálam: Gyári 5.0.2-t rootoltam, aturec twrp-t telepítettem. TWRP-ben csináltam full wipe-ot, (kivéve internal) és telepítettem az exodus romot. a telepítés lezajlott, fut is a rendszer, de recoveryben kaptam egy hibaüzenetet: UNABLE TO MOUNT DRIVE: E:/ Azt vettem észre hogy a rendszer csak 10 Gb-ot lát a tárhelyből. 16 Gb-os verzió, ha jól emlékszem a gyári rendszer 14,52 Gb-ot látott alapból.
Van ötletetek, hogy hogy lehetne azt az eltűnt 4Gb-ot láthatóvá tenni?
Maga a rom nagyon tetszik alapból és más komoly hibát nem láttam benne eddig.
-
Indiant
addikt
válasz
Mazda6_2.0D
üzenetére
Sajnos kb. egy hónapja lett elrontva a cm13. Azóta szinte diavetítés. Pedig előtte jó volt.
Én is piszkosul unom már a mindennapos belassulást és ,h. mindig újra kell indítani. -
Mazda6_2.0D
tag
Sziasztok!
Par napja elkezdte csinalni a telom, hogy nap kozben a zsebemben felold es hivasokat kezdemenyez meg smseket kuldozget meg belepked programokba
plussz par napja alig hallom azt akivel epp beszelgetek telefonon vagy viberen. Holnap letesztelem hogy uj romot rakok fel ra mert ez a cm13 nagyon nem jon be, minden nap ujra kell inditani mert ugy belassul,hogy..... Ekkor fog kiderulni hogy szoftveres vagy hardveres hiba e ez amit most produkal 3 napja. Remelem csak szoftveres,mert nincs kedvem szetszedni a telot,bar egy akkumulator csere mar nagyon raferne
ressurection es cm13 rom nem erdekel,mert estere ugy belassul hogy ujra kell inditanom,pedig csak a szamologepet hasznalom egesz nap es megis meghulyul ha hazaerek es elinditom a jatekot. Milyen romot ajanlanatok? Cm alapu erdekelne de ha Aospbol van jo rom akkor az is johet? Regebben a slim tetszett nagyon, ok csinaltak mostanaban g2re jo romot?Elore is koszi a segitseget, es ha van otletetek hogy a telo fenti speakere mitol halkulhatott be azt is szivesen fogadom.
-
castiels
addikt
-
stefi68
addikt
válasz
bAtt001
üzenetére
Ha Lolli-ról álltál volna át még lehet jó is lett volna, de KK-ról való átálláskor bootstack is kell.
Lásd CM13 xda-s oldalán a "What about a bootstack?" részt. Valószínű ez kimaradt...
Pont leírják a te esetedet:
"However some people encounter problems with this as it creates a situation where the phone boots to a black screen and getting to recovery is difficult. If that's the case, you can consider installing Daniel Stuart's hybrid CAF bootstacks (or download direct from his GitHub)." -
bAtt001
addikt
válasz
stefi68
üzenetére
először rootoltam a telefont, aztán felraktam egy twrp-t amit a cm oldalán is ajánlottak, twrp-be be szokásos wipe-ok (system, data, cache) aztán install cm13 zip ez végig is ment hiba nélkül és ezután akartam újraindítani de már nem ment.
viszont download mode van most úgylátom szóval gyárit megpróbálom újrahúzni gépről

-
stefi68
addikt
válasz
bAtt001
üzenetére
Dehogy tégla! Vagy legalábbis nem biztos. Csak nem tud bootolni...
Meddig jutottál a cm13 felrakással, pontos lépéseket írd le.
Ha twrp felment és el is indult, akkor nem lehet nagy gond.
Próbáld újraindítani recovery-be az ismert gombkombinációkkal.
Ha volt hybrid bootstack akkor a vol_down+power LG logónál pedig vol_down+vol_up.
Igen gyorsnak kell lenned a gomb kombináció váltásnál, mert ha nem, megy tovább a boot és megáll a folyamat.Ha nem sikerül elsőre ne csüggedj, van amikor sokadszorra jön csak össze.
Próbáld újra. Kikapcsolni power 5-6 mp-ig nyomva tartani, az LG logonál is még, mert ha korán felengeded, akkor nem kikapcsol, hanem újraindul. -
bAtt001
addikt
sziasztok,
haver megkért hogy tegyek a telefonjára valami frissebb szoftvert mert a gyári kitkat nem volt jó neki. gondoltam egyefene felrakok egy cm13at neki, nah itt gondoltam rosszul. most ott tart a telefon hogy hard brickelve van... próbálnám a leírás alapján visszahozni de linux alól nem látja a telefon partícióit csak windows alól
esetleg valami csodatipp erre vagy vegyem az új telefont havernak? -
djpoti
aktív tag
Sziasztok!
Lg f320 -ról lenne szó. Valószínű meghalt a hátsó kamerája,mert ha rányomok nem történik semmi,az alkalmazás megfagy és csak a feladatkezelőben tudom bezárni. Első kamerával tudok fényképezni. Namost kerestem kamerát hozzá,viszont kimondottan nem találtam hátsó kamerát f320 -hoz. Ugyanaz lehet az össze típushoz?
-
k0pasz
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy G2 D802T telefon, amin "gyárilag" D802V20b rom volt. (Download mode írta frissítés közben, egy szép piros ROOTED felirat társaságában).
Erre került fel Flashtool-al egy HU open V30d szoftver, ami után nem ment a mobilnet, illetve Playben a játékoknál azt írja, hogy nem kompatibilis az eszközével, ezelőtt működtek.
A T jelzés észlelése után, került rá egy D802TV10c, utána D802TV20d, amiknél szintén ez a probléma áll fenn.
Ilyenkor mit lehet tenni? (Értem ezalatt a bootstack cserét, custom romot stb)Köszönöm,
k0pasz
-
extasymajom
aktív tag
válasz
kopi73
üzenetére
Szerintem nezd meg hogy van e twrp felrakva attol hogy ugy tunik nem tortent semmi meg lehet hogy fent van. Lepj be a recoverymenube es nezd meg mi a helyzet. Ha nincs akkot tedd fel ujra a rc progit es kezd elolrol az egeszet. Hatha csak beakadt neki valami.elofordul.
-
kopi73
tag
Sziasztok.
A Lolit rootoltam,majd a play-ből a : (D802) LG G2 AutoRec-Lollipop progit telepítettem és fel is települt.A gond az hogyha futtatom ,megkapja root jogot és megnyomom a TWRP telepítést nem történik semmi. Mit tudnátok ajánlani ,mi az amit elrontottam? -
castiels
addikt
ki foglalkozik itt a ph-n kijelző cserével( akinek van is gyári kijelzője) aki megbízható?
-
stefi68
addikt
válasz
Indiant
üzenetére
Recovery bejön?
Ha jól emlékszem nekem is ilyesmi jött be amikor CM alatt a SuperSU felrakásával kísérleteztem.
Többszöri próbálkozásra bejött a recovery. Igen gyorsnak kell lenni a boot folyamat alatt, hogy elcsípd a pillanatot, főleg a gomb kombináció váltásnál...
Persze nekem volt mentésem, de ha már van recovery megoldás lehet egy dirty flash, ha így sem akkor egy bootstack előtte.
-
Indiant
addikt
HELP!

Ez fogad, ennek a felrakása után.
Miképp lehetne megmenteni a helyzetet a belső memó piszkálása nélkül.
(annak a tartalma kell) -
castiels
addikt
Sziasztok!
Van 2 db LG 2 telefonom.
Az egyikről át szeretném tenni a másikra a jack dugó bemenetét mert a másik kontakt hibás, mindig megállítja a zenét.
Ez megoldható?
-
azvagyok12
csendes tag
Sziasztok,
Sokan panaszkodnak amikor telefonálok,hogy semmit se hallanak, ez azt jelenti, hogy a mikrofonja ment tönkre (ha kihangosítom, akkor tudok beszélni), vagy esetleg valami más probléma lehet(próbáltam portalanítani szóval nem hiszem, hogy amiatt van, és különböző romokat is raktam már fel mindegyiken fennáll a probléma, ezért gondolom,hogy nem szoftveres hiba lehet)?
Ha mikrofon probléma akkor elég a mikrofont cserélni vagy az alaplapot is kell és mennyibe fáj ez a javítás(a garancia sajnos már lejárt, megjegyzem egyszer már volt szervizben ugyanezzel a hibával)?
Előre is köszönöm a válaszokat. -
Rasnac
aktív tag
Sziasztok
Felraktam ezt a csodás exodust azonban pici apró probléma lenne.
Extrém túl melegedés tapasztalhato és nem tudom mi akad be..... Éjszaka 20%ot is simán merül.... Android rendzser és Bluetooth a legmagasabb....
Please help köszi -
Indiant
addikt
A mai 0525-ös CM13 frissítést NE tegyétek fel!
-
masssza29
csendes tag
Az idő jó, eddig müködött nem tökéletesen de talált most semmi teszt program sem csinál semmit navi programmal sem. Gps fix es gps test nem mutat semmit. Mar szet szedtem a video alapjan az érintkezöket meg plusszoltam még mindig semmi. Eddig legalább ment ha nehezen is most semmi. Mit tudok még tenni?
-
masssza29
csendes tag
Van egy G2m nem megy a Gps nem talál folyamatosan keres. Mi lehet a baja? Már csináltam teljes törlést de semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Általános eszmecsere: LG G2 - tapogatnivaló hátsó
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Futás, futópályák
- Automata kávégépek
- Hobby rádiós topik
- Milyen egeret válasszak?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest