- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Yettel topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz bbubby00 #12998 üzenetére
A személyes vásárlás híve vagyok, így nem kell visszaküldözhetni, ha valami látványos bibi tör elő, de nyilván nem mindenki teheti ezt meg.
Mondjuk az a jó, ha legalább 1 hónapra szól a pixelgarancia, mert ha pont a 14 nap letelte után bolondul meg a panel, akkor már sózhatod.
-
Pyrandus
tag
válasz Flickering #12988 üzenetére
Üdv. Ilyen tudású és erejű 14-es kijelzős Lenovo létezik, melyik, hol? Kösz
Kérdezek, mindig, minden áron.A DOS-korszak óta bosszantom magam. - Sakk elemzéshez, analizáláshoz (idő, gyorsaság!) keresem a legalkalmasabb tudású gépet.
-
acura13
aktív tag
Sziasztok
Van egy Y50-70-em
Szeretném kicserélni a kijelzöt IPS panelesre
Van valaki aki már rendelt, és cserélt benne? Ár? tapasztalatok???Köszi
Motorola Edge 40, Lexus GS 300, Asus ROG, Motorola Razr V8(retro)
-
Helmoras
őstag
válasz Hurkaleves #12993 üzenetére
Egesz jo, lehet ez lesz az uj masinam 285 korul megall ssd-vel 8 giga rammal.
Azert par tesztet megvarok
-
Dhampir
félisten
válasz Hurkaleves #12993 üzenetére
Persze, de a másodiknak linkelt laptopdiszkont ugyanaz, mint a laptop.hu, néha valamivel olcsóbb a "nagytesó" oldalánál. Viszont előfordul, hogy valami akciós a laptop.hu-nál, de a laptopdiszkont oldalukon nem az.
Vásárlásnál érdemes figyelembe venni azt is, hogy a pixelgaranciáért már fizetni kell a laptop.hu és laptopdiszkontnál, de van olyan shop, ahol alapból ingyen jár egy pár napra szólóan.Egyébként az AMD-s gépnek jóval olcsóbbnak kellene lennie az Intel + Nvidia párosnál, nem?
-
Hurkaleves
őstag
válasz Dhampir #12989 üzenetére
egy kis viszonyítás az intel-es tesókkal szemben.. 35W tdp-től egész jó..
meg a radeon M385 is kb. gtx 960m szinten van vagy picit felette...
[ Szerkesztve ]
-
Soockit
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Lenovo Y700-15ISK notebook.
Előszőr telepítettem rá Win10-et ez ment mint kés a vajon, szépen felraktam rá a Lenovo oldaláról az összes drivert és ezután telepítettem volna a Nemetschek Allplan 2014-et. Telepítés közben sipákolt, hogy nem kompatibilis ez a verzió a Win10-zel, nem is tudtam feltenni, nem indult fel.
Gondoltam akkor mennyünk egyet vissza, azt hallottam, hogy Win8.1 alatt normálisan tud működni. Most feltettem a Win8.1-t, telepíteném fel rá az Allplan2014-et, de előtte még kellenének a hiányzó driverek. Win8.1 alá a Lenovo oldal nem kínál semmilyen driver-t! Honnan tudom leszedni ezeket (Wi-Fi, Bluetoot, etc...) -
hjanos1
senior tag
Sziasztok!
Y50:
Nemrég jött elő az a probléma, hogy a gép random néha teljesen leállt (mintha az akksit kivetted volna belőle).
Újratelepítés/más operációs rendszer stb. nem segített, aztán megtaláltam, hogy a legújabb BIOS frissítés okozza. Visszatettem az egyel ezelőttit, azóta nem jött elő a probléma (szóval több hete stabil, nyugodtan kijelenthetem, hogy tényleg az okozta).Tehát ha valakinek ilyen gondja van, akkor már tudja mit kell tenni.
Keresőszavak: lenovo, y50, újraindul, leáll, random, BIOS
The Factory Must Grow
-
Dhampir
félisten
válasz Flickering #12988 üzenetére
A laptop.hu-nál már az esztendő kezdetén is szerepelt az AMD-s konfiguráció. Januárban várható több helyen is a felbukkanása.
-
Flickering
aktív tag
érkeznek már az Y700-ak is
-
-
MacEdm
tag
Sziasztok!
Adott egy lenovo y510p (i5 single 755m). Jelenleg 8.1et használok és gondolkozok, hogy frissítsem-e a win10re de sokan azt mondják, hogy akkor lenne érdemes frissíteni ha van a gépbe ssd. (nem tudom miért)
Mostanába a Speccy programmal nézegettem a hőmérsékleteket a gépbe és azt vettem észre, hogy amikor csak a neten böngészek (chrome + zenelejátszó fut) a proci hőmérséklete felmegy 65-70fokra, videókártyáé 55-60fokra, háttértároló 40fokra, gondolom érdemes lenni már elvinni valahova h kitisztítsák. (1,5 éve vettem) -
marilllyo
veterán
válasz Stalkerx #12980 üzenetére
Rettentő bosszantó hiba. Nálam W8.1 és Chrome-mal való böngészés (főleg Youtube) közben dobálta be. Áttértem Operára és nem kaptam többet ilyet. Memória zavar lehet.
Érdekes mód futtatgattam mem tesztet és volt, hogy hibásnak találta. Bevittem LSZ-hez, hogy nézzék meg mivel ők bővítették, de nem találtak semmit.
Most W10 van fenn. Azóta jó.
Kopp... Kopp... KoppBocs telóról necces több embernek válaszolni.
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
Stalkerx
csendes tag
Sziasztok!
Y50-70-en újraraktam a Windowst (8.1), feldrivereztem, ráeresztettem egy játékot és "Kernel security check Failure" kékhalált kapok. Van valakinek ötlete hogy miért lehet ez?
Eddig már párszor újra lett rakva, de soha nem produkált ilyet.
Jó ideje márSSD-vel használtam de mivel most eladom a gépet, visszakapta az 1TB-os HDD-t. -
sagit
veterán
sziasztok
Nem y széria de lenovoAdott barátnőm Lenovo Z50-70 notebookja, jelenleg a gyári N-es wifi kártya van benne ( pontos típust nem tudok fejből)
A lényeg hogy cserélnénk AC Wifi+BT 4.0-s kártyára, azt tudom hogy NGFF/M.2 kártya kell bele, csak az a kérdés hogy a gép szereti-e vagy csak a gyártó által megadott típusokat eszi meg.
A kiszemeltek az Intel Dual Band Wireless AC-7260/7265, de más ötletet is elfogadok, a lényeg az lenne hogy AC-n tudja a 867 Mbit/s-et.Előre is köszi a választ.
LG C3 65" || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Telda
addikt
Hali!
Ide is beírom, hátha valaki tapasztalt már ilyet.
Lenovo y570 laptoppal lenne olyan problémám, hogy ha az nvidia gt555m kártyát használom és játékok közben a terhelés eléri a 99-100%-ot, akkor jobb esetben kifagy az nvidia driver, rosszabb esetben a gép is.
A teljesítményt az MSI afterburnerrel néztem. Hőfoktól függetlenül, mert lehet 40-60 fokos is GPU, ugyan úgy lefagy. -
depe95
tag
Sziasztok, egy lenovo Y50-70-en egyre gyakrabban jön elő (már óránként legalább 1x), hogy a képernyőillesztő nem válaszolt és utána helyreállt, próbáltam már nvidia drivert frissíteni.
Intel driverére azt írja, hogy ami a honlapon van az régebbi, mint ami most fent van.
Esetleg valaki találkozott már ilyen hibával? -
marilllyo
veterán
Amúgy B. U. É. K.!
-
marilllyo
veterán
A hozzá adott kábellel használod? Nekem csak azzal működik rendesen.
-
bbubby00
őstag
Csak nekem nem akar a gyári dvd író működni?! Ma akartam a családnak kiírni cuccokat, de nem ment.
Folyamatosan fel/le csatlakozik.Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
marilllyo
veterán
válasz beloadjoker #12968 üzenetére
Az a legtisztább ha megkérdezed. Úgyis mondani fogják, hogy mi kell. Ha úgy viszed be a gépet akkor amit lehet nyomtass ki. Ha meg futárt vársz érte akkor úgyis fel kell hívni őket. Majd megmondják a telefonban.
-
Nippel
tag
És mik a tapasztalatok a szervizről?
-
beloadjoker
őstag
Hali srácok garis kérdésem lenne elektronikus számlám van csak be lett scannelve, elfogadják ezt szerintetek a tmxesek majd, vagy kell az eredeti?
És ez úgy fog működni hogy csak telefonálok nekik és viszik hozzák a gépet?Előre is köszi és Boldog Új Évet mindenkinek! :-)
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Nippel
tag
Sziasztok!
Nem tudom melyik lenne a jobb mi a vélemények tapasztalatok az y700 vs y50-70 ?
Melyik a megbízhatóbb széria?Válaszokat köszönöm!
-
whited
addikt
Hali
Az y50 uhd ugye fenyes kijelzos. Viszont az jutott eszembe, nem lehet ra tenni matt foliat, vagy attol ugyanugy fenyes marad a kijelzoje?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
g0ly02
csendes tag
válasz Hurkaleves #12955 üzenetére
Köszi, gondolkozom egy beszerzésén én is, januárba lehet meg is rendelem.
-
Dhampir
félisten
válasz Hurkaleves #12958 üzenetére
Lehet, hogy a technika még "nem áll meg", de a dolgok szétválasztására képes ember el tudja dönteni, hogy ezen belül minek nyilvánít értéket.
Nézd meg az Interstellart, hogy az ember talán lehetséges módon egyszer mit fog létrehozni a jövőben.
[ Szerkesztve ]
-
Samir77
újonc
Sziasztok.
Y700-at szeretnék venni, de érzékeny a szemem nagyon. Érdekelne az FHD kijelző (nem érintős) gyári típusszáma hogy utána tudjak nézni a kijelző PWM értékének.
Előre is köszönettel! -
Dhampir
félisten
válasz Hurkaleves #12955 üzenetére
Én csupán "kézműves" vagyok, még a csőtollak, hegyezők és paletta világában nőttem fel.
-
->Raizen<-
veterán
y700 teszt [link]
-
g0ly02
csendes tag
válasz Hurkaleves #12946 üzenetére
Egy linket adnál a kijelzőről? Köszi
-
Dhampir
félisten
válasz Hurkaleves #12951 üzenetére
Már 160 000 Ft-ért kapsz IPS paneles HP Paviliont.
Érdemes elolvasni: Monitorok fotósoknak
-
Dhampir
félisten
válasz ->Raizen<- #12949 üzenetére
Azért ez egy elég komoly multimédiára és játékra széria.
(#12948) marilllyo
Ha olyan panelt használhatnék, amilyen az Y510p-ben volt, akkor boldog ember lennék, az sem baj, ha nem IPS.
-
->Raizen<-
veterán
Na még mindig működik szépen a y50-70. Nagyon megszerettem a masinát! Nem gondoltam volna hogy a jó pár év folyamatos cserélgetés után sikerül megállapodnom valaminél.
-
marilllyo
veterán
A TN max fényereje kicsit talán sok is.
-
Dhampir
félisten
Az Y700 eleve IPS-t kapott.
-
Hurkaleves
őstag
no! megjött az IPS panel az y50-be! mondanom sem kell bele is pattintottam! elsőre nem akart bekapcsolni aztán a csatlakozó újra igazításával már jó lett. a színek a szögek... ég és föld a gyárihoz képest! fényerőre talán kevesebb, de elegendő. aki bele akar vágni, különösen ajánlom!
-
Dhampir
félisten
válasz Lazika #12926 üzenetére
Akármibe bele lehet futni a tömegtermelés miatt, habár azt nem tudom, hogy engedheti át a MEO, de bizonyos hibák csak egy idő után jelentkeznek.
Mostanában egymás után három HP gép volt pixelhibás, plusz a két azonos típussal még egyéb gondok is adódtak (egy ProBook és két Pavilion). Ettől függetlenül nem mindegyik géppel van probléma.
Viszont valahol érthető, hogy két gépből két azonos probléma miatt elrettentél a típustól és a gyártótól is. Nem kis pénzzel játszadozunk mi itt, magyar vásárlók, fokozottabban elvárjuk a minőséget.
-
Dhampir
félisten
válasz Hurkaleves #12943 üzenetére
Jó lesz az, csak ne legyen túl drága a masinka.
-
Dhampir
félisten
válasz Hurkaleves #12895 üzenetére
-
bbubby00
őstag
Sziasztok.
Az miért lehet, ha bedugom a töltőt, nem megy az internetem? Geci idegesítőEladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
marilllyo
veterán
válasz beloadjoker #12937 üzenetére
Tudtommal kellenek a papírok. Azt hiszem ha email-ben történik a bejelentés akkor le is kell nekik fényképezned a számlát stb. és úgy bejelenteni a hibát. Egyébként nem értem mi a francnak. A lenovo oldalán világosan le lehet ellenőrizni, hogy él a garancia a készülékre...minek ez a felesleges papírozás.
-
libamajas
tag
Sziasztok!
Hogy lehet kiikatatni a BladeMode nevű szolgáltatást? Úgy hallottam minden Lenovo tabnál van ilyen.
BladeModeDetectService -
Telda
addikt
Hali!
Y570 gépen használ valaki win10-et?
Energy management megy rendesen? -
beloadjoker
őstag
Hali sracok!
Gariztatasnal kellenek a papirok, szamla ilyesmi vagy srozatszamot nezik es az alapjan hogy van e ra gari?
Es szerintetek erdemes probalkozni a tmxel hetfon vagy majd csak januarban?
Es kell doboz tolto is gepen kivul vagy csak a gepet viszik?Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
marilllyo
veterán
361.43 jó?
-
bandras54
aktív tag
Közben sikerült megoldani. Azt jól gondolom, hogy ha tápról szeretném üzemeltetni akkor a Onekey optimizer-ben érdemes takarékossági módra váltanom?
-
bandras54
aktív tag
Hello mindenki! Ma sikerült szereznem egy y700-at. Freedos verzió (van Windows 8.1-em). A dobozában nem mellékelnek drivereket, a gyártó oldaláról töltögettem le, ami sajnos egyenlőre még Hiányos és hibás. Az ott található wlan driverek nem kompatibilisek. Aida64-el kellett kinyomozni a típust. Szerencsére az Intel oldalán megtalaltam. Amiben segítséget kérnék az a Bluetooth és a chipset driver. Ha valaki lenne kedves elküldeni nekem azt megköszönném. Az audio driver sem tökéletes. Néha Berecseg egy pillanatra és a subwoffer is inaktív
[ Szerkesztve ]
-
Lazika
senior tag
válasz beloadjoker #12930 üzenetére
Koszi ismerem. Bocs az offert.
MacBook Pro 16 M2 Pro & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
beloadjoker
őstag
-
Lazika
senior tag
Igen biztos,hogy cserélték más volt a sorozatszáma és bontatlan csomagolás volt. Asus Rogon gondolkozom én is. Ugyanolyan specifikációkkal. i7 960m stb. Ráadásul az asusnak van vmi akciója hogy ha egy év alatt baja van a gépnek megszerelik a gépet és még az árát is visszafizetik. Sajnálom, mert jó kis gép lett volna.
-
beloadjoker
őstag
válasz Lazika #12926 üzenetére
Esetleg dobj még hozzá kicsit és jöhetnek a "nagyok" /a lényeg hogy jó hűtése legyen/ clevo alien jobb rogok...
persze csak akkor ha gamelni kell[ Szerkesztve ]
Oneplus One 64gb S. Black + nokia N900 + Xperia Mini + Lenovo y510p i7 SLI 16Gb 256 ssd 1tb ext. hdd + Lenovo x200 + Nexus 7 grouper 16gb + Nexus 7 flo 32gb
-
Lazika
senior tag
Visszaküldtem nem fogok szívni a lenovoval. Remélem visszakapom a pénzem aztán soha többet lenovot. Sajnos nem volt vele szerencsém.
-
Monyos
aktív tag
-
Lazika
senior tag
válasz Monyos #12922 üzenetére
Mivel benne voltam a 3 napban ezért kaptam egy zsir új gépet. De pont ma kaptam meg két hete ezt az újat. Most eddig jó, de ma lefagyott. Amikor megláttam azt hittem szívinfarktust kapok,hogy szar ez is. Viszont olvastam máshol fórumokon, hogy a szalagkábellel van valami gebasz. Ilyenkor ha ma felhivnám a céget ahonnan vettem a gépet és azt mondanám,hogy elállok a vásárlástól visszakapnám a pénzem? Mivel a 14 napba még benne vagyok.
-
Lazika
senior tag
válasz nmy1212 #12920 üzenetére
Sziasztok!
Két hete,hogy cserélték a laptopomat, mert villogott a képernyő és fagyott. Most az új is teljesen lefagyott és villogott a kép. Ez a széria tényleg ekkora szar? (Y50-70 Full HD) Másnak is volt ilyen baja? Kb mennyi ideig tart amig lenovo szerviz javit? Remélem kihuzza az ünnepeket. Köszi
[ Szerkesztve ]
-
nmy1212
aktív tag
válasz Hurkaleves #12915 üzenetére
Háát fene tudja. Tekintve hogy újonnan a Y700 269.900, egy olyan i5-el ami szinte(!) ugyanott van mint az i7-4710HQ, nem tudom mennyire érné meg valakinek megvenni 230-ért. AZ enyém ugye az i7, 8gb ram, 240gb ssd(ezt lehet kiszedném ha eladnám), GTX860 4gb és egy fos TN panel. szerintem 200-ért még örülhetnék ha elmegy. :S
-
-ICE-
csendes tag
válasz Hurkaleves #12909 üzenetére
Igen ez marad csak kár,hogy nem nagyon lehet még kapni.A laptopszalonba is csak januárra írják ahogy néztem.
-
bbubby00
őstag
Mennyiért lehet eladni ma egy fóliás 1éves laptopszalonos y50-70et? Erősebbik i7, 8gb ram, fullhd.
Hátlap a szokásos helyen repedt. Vagy inkább várjak vele?[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
nmy1212
aktív tag
válasz Hurkaleves #12901 üzenetére
Ez engem is nagyon érdekelne. Jelenleg ott tartok hogy keresztül ütök ezen a f*s TN panelen... Nem bírom rendesen bekalibrálni a kijelzőt, van ahol túl sötét, van ahol túl szürke.
-
whited
addikt
válasz Hurkaleves #12904 üzenetére
4k-s modell mikorra várható ?
Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
-
-ICE-
csendes tag
válasz Hurkaleves #12902 üzenetére
Igen 370 körül van a legolcsóbb ahogy láttam és az a baj,hogy más nincs is csak a g751 ami 17-es az meg azért nem kicsi.
-
marilllyo
veterán
válasz Hurkaleves #12904 üzenetére
Zsír! UK-ból 5 munkanap szokott lenni. Gari bukta nem zavar?
-
Hurkaleves
őstag
válasz marilllyo #12903 üzenetére
jaja, simán!
angliából jön, tegnap elméletileg feladták szal bízok benne, hogy jövő héten ideér aztán beszámolok.
a szétbontás/összerakás roppant egyszerű, már én is szétkaptam. a panel 23.5K-ból jön be szállítással. szerintem simán vállalható. -
marilllyo
veterán
válasz Hurkaleves #12901 üzenetére
Na. Kicseréled? Megtennéd, hogy leírod majd a tapasztalataid? Illetve a csere menetét?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macbook Pro 14" 2023 M3 Max 16C CPU 40C GPU 128GB SSD AppleCare+ 09/2027
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Fujitsu Lifebook E736 laptop (14/i5-G6/8GB/320HDD/AkkuX)
- ÚJ Bontatlan Apple MacBook Air 15" 8/256 ! M3 Chip ! Magyar ! 1 Év Nemzetközi APPLE Garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest