- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bbubby00
őstag
Távozom tőletek. Idő hiányában megváltam az Y50-70től.
Szerettem a gépet, és közeljövőben is lenovo után fogok nézelődni, de most egy ideig nem lesz utód. -
bbubby00
őstag
Sziasztok, érdemes visszaküldeni a gépet a "zsanértörés" ügyében, vagy nem foglalkoznak vele és csak összeganézzák a gépet?!
-
bbubby00
őstag
Én csak külső bill + egérről nyomom a játékokat (már amikor van rá időm, idén kb 20órát volt bekapcsolva a gép)
Cooler Master Notepal XL-t használok. USB portjaira dugom a külső perifériákat, eddig nem volt túlmelegedésem soha
Kis leírás róla:
A harmadik újdonság, azaz a NotePal XL már egy nagyteljesítményű hűtőpad, ami a combosabb noteszgépeket veszi célba. A termék 230 milliméteres átmérőjű hűtőventilátort alkalmaz, ami hatalmas mennyiségű friss levegővel bombázza a noteszgép alját - mindezt szerencsére viszonylag halkan teszi. A nagyméretű hűtőpad ventilátorfordulatszám-szabályzóval és háromportos USB 2.0-s hubbal egyaránt rendelkezik, alján pedig csúszásgátló talpak rejtőznek, amelyek kellő stabilitást biztosítanak. A repertoárban még kék LED-es világítás is szerepel. -
bbubby00
őstag
y50-70, i7, 8gb ram.
4k videóvágást viszi a gép? -
bbubby00
őstag
válasz
Dhampir #13974 üzenetére
Néha-néha amikor van időm rá, bekapcsolom.
Havonta 1x amikor van időm játszani + esténként a gyors rendszer végett filmletöltéshez kihasználni az ezres digit
De biztos más jobban ki tudná használni mint én, de ennyiért tuti nem adom el, inkább majd csak pár év múlva ötvenééé -
bbubby00
őstag
Én azon gondolkoztam, h eladom a lapost...
Mennyit ér most kb még 1,5év garis laptopszalonba, fóliás y50-70 i7, 8gb ram, 120ssd?
Alig használtam, csak külső bill+egér. -
bbubby00
őstag
Az mitől van, h bedugom a gyári DVD lejátszót felismeri, megnyitja minden ok.
Eltelik 15másodperc, felpörög az olvasó és csak pörgeti-pörgeti mint a flex, de nem látja.. WHY? -
bbubby00
őstag
válasz
->Raizen<- #13143 üzenetére
Köszi. Akkor köttetem is be
-
bbubby00
őstag
Skacok, most akarok Digi1000-et köttetni. Lanon el kéne bírnia a hálókártyának? Köszi!
Y50-70 i7, 8gb, SSD -
bbubby00
őstag
válasz
Soockit #13031 üzenetére
Csak tegyük fel ész érvekkel. Rendelek húgomnak egy 38as magassarkút ajándékba, majd bepipálom, hogy személes átvétel, mert az 5 ezres cipőhöz nem akarok hozzácsapni 2 ezres szállítási díjat + 2 utcára van az üzlet, viszont 1db van készleten és én 2napig nemtudok bemenni mert vidéken vagyok. Akkor én bemegyek a 3.nap az üzletbe átveszem a terméket és próbáljam fel a 45ös lábamra mert visszavinni már nemtudom, ha nem tetszik esetleg kényelmetlen?!
De legalább ki tudsz böngészni olyan webshopokból leírást, ami egyáltalán nem vevőbarát. Az ilyet fel is lehet nyomni a pitsába!
Na tényleg ennyi. -
bbubby00
őstag
válasz
Soockit #13031 üzenetére
Az üzletbe személyesen betévedő vásárló a termék szemrevételezése után, esetleges szóbeli információk szerzésével, a termék tulajdonságainak leírásának ismeretében még dönthet úgy, hogy a készüléket mégsem vásárolja meg. Míg az interneten vásárló csak azt a korlátozott információt szerezheti meg, melyet a kereskedő a termékkel kapcsolatban közöl. Az, hogy az interneten vásárló, de a terméket személyesen átvevő fogyasztót is megilleti az elállási jog abból következik, hogy a hatályos rendelkezések szerint a termék megvásárlása kapcsán megvalósuló ügyleti döntést befolyásoló körülmények megszerzésére csak a megrendeléskor volt lehetősége, a speciális elállási jog gyakorlásának pedig nem korlátozó feltétele az átvétel módja.
Csak ha már webshopom és üzletem is van, tudnom kéne az ilyeneket
De a vitát lezárom ezügyben. -
bbubby00
őstag
Csak nekem nem akar a gyári dvd író működni?! Ma akartam a családnak kiírni cuccokat, de nem ment.
Folyamatosan fel/le csatlakozik. -
bbubby00
őstag
Sziasztok.
Az miért lehet, ha bedugom a töltőt, nem megy az internetem?Geci idegesítő
-
bbubby00
őstag
Mennyiért lehet eladni ma egy fóliás 1éves laptopszalonos y50-70et? Erősebbik i7, 8gb ram, fullhd.
Hátlap a szokásos helyen repedt. Vagy inkább várjak vele? -
bbubby00
őstag
válasz
marilllyo #12767 üzenetére
Lehet, hogy kihagyom azt az átnézést, főleg, h sokan panaszkodtak a hűtésromlásra.
Ha jelképes összeget kérnének érte és tényleg arra menne, hogy megbizonyosodjanak afelől, h rendeltetésszerűen használom a gépet akkor aztmondom h OK. De 7k a semmire?! Na még meggondolom.
Valakinek esetleg tapasztalat erről a plusz LSZ gariról?! -
bbubby00
őstag
Most azon filozom, hogy az a 3x7ezer megeri a +1ev garit LSZ-nal?!
-
bbubby00
őstag
Hétfőn viszem újrapasztáztatni a gépet. Mire figyeljek amikor csinálják? Vagy mit mondjak nekik?! Sokan panaszkodtatok hőmérsékletromlásra. Köszi!
-
bbubby00
őstag
Y50 i7 SSD konfigom van.
Most akarunk ezres digit behuzatni. El fogja birni a benne levő hálózati kari, vagy cserélnem kell?! Router milyen ajánlott?! Köszi -
bbubby00
őstag
Skacok. Következő a helyzet. Be van kapcsolva a Takarékossági mód, havonta 1xfeltöltöm majd lemerítem. Most viszont nem használtam egy hétig a gépet, majd mikor bekapcsoltam kiírta, h töltöttség alacsony 6%.
Pedig 62%on hagytam a gépet utoljára. Tipp?! -
bbubby00
őstag
A hátulja elég szépen el van repedve a laposnak. Nektek is szar, vagy meggariztattátok már?
-
bbubby00
őstag
Ahj. Még mindig nemtudom felfogni h lenthagytam a gépem. Azt meg főleg h meglett és teljesen hibátlan. Ezekután csak vízálló laptoptáskába hordjátok!
-
bbubby00
őstag
Nemhiszitek el mitörtént velem....
TEgnap este pakoltam ki a kocsiból, idegállapotba vóóótam és közbe telefonáltam. Majd felmentem, reggel pedig egy cetli fogadott az ótó szélvédőjén.
Bejöttem a melóba, majd gondolkozom, h csak fel kéne hívni ezt a számot, nem hirdetésnek tűnik.
Kérdezte, h nem hiányzik-e valamim. Mondom vlmi szatyrot a kocsin hagytam v mi?
Elkezdi, egy laptopot nem hagytam-e el véletlen... na lesápadtam egyből. Mondom Lenovo? -Az...
Hú bazdmeg mondom. Elkezdi nyugi ittvan nálam, reggel a kocsidnak támasztva találtam. Elhozta a melóhelyemre!!!!!
HOGY LEHETEK EKKORA SZERENCSÉTLEN SZERENCSÉS????
Le a kalappal a csávó előtt, hogy önzetlenül visszahozott egy olyan laptopot, ami láthatóan a kocsijánál többet ér!!!!
Hiába akartam pénzt adni neki érte, nem fogadta el, hisz ő is örülne egy ilyennek!
Még mindig nem térek magamhoz... Az éjszakai zuhárét is megúszta simán, szerencsére a jóminőségű laptoptáskának!!!
Még mindig nem térek magamhoz!!! -
bbubby00
őstag
válasz
BlackStorm #11753 üzenetére
Kezd fejlődni a TMX? Akkor lehet én is bepróbálkozom náluk
-
bbubby00
őstag
válasz
bendikeee11 #11625 üzenetére
Boxon végigvittem. Gondolom gépen sokkal szebb a graf! Lehet meglesem így is!
-
bbubby00
őstag
-
bbubby00
őstag
Skacok. Ma töltőről használtam a gépet, majd leállítás után le akartam csukni, de megrázott a gép. Na az mi a franctól lehet? Y50-70
-
bbubby00
őstag
Far cry 4 beszerzésén gondolkozom. Van tapasztalat y50-el h milyen beállításokon fut szépen? Elég nekem a hd felbontás is... úgy maxon megy?
-
bbubby00
őstag
Kezd felbaszni ez az Y50... szereti ledobálni a wifim... kibaszom a kukába
-
bbubby00
őstag
válasz
metalbambi #10619 üzenetére
Y50. Szerintem a wifi is szaraxik nalam. Ahhoz valaki ert? Privinen segithetne.
koszi
-
bbubby00
őstag
válasz
metalbambi #10615 üzenetére
Nekem Digi500fut jelenleg. De néha olyan mint a tetű... főleg h a garantált 200/50 csak. Meg szerintem wifit meg kéne bütykölnöm, mert nagyon sok van a környéken, és game közben elég zavaró h megakad a kép percenként.
De most h nézem a digi1000 is csak 300/50 garantált... Ez madzsarószág.. -
bbubby00
őstag
válasz
metalbambi #10610 üzenetére
Kíváncsi lennék a digi új netére. Ki tudná-e használni a rendszer
(elő is fizetnék, csak még nem elérhető nálunk
)
-
bbubby00
őstag
válasz
metalbambi #10604 üzenetére
Minél nagyobbat vegyél. Én is megbántam a 120-ast
Én most használok életembe először SSD-t és lehengerlő a gyorsasága számomra... -
bbubby00
őstag
válasz
zsebtigris #10595 üzenetére
De még a retket is gyűjti...
Én kis nyállal szedtem le eddig.
-
bbubby00
őstag
válasz
zsebtigris #10550 üzenetére
Aqua is jó. Én ezt a 3oldalt szoktam nézegetni, ha valami informatikai cucc kell és a legjobb ajánlat győz
-
bbubby00
őstag
válasz
zsebtigris #10548 üzenetére
Én laptopszalonban vettem, ott egyből beszerelték az SSD-t. De az ipon is ajánlott!
Én a helyedben inkább kifizetnék 287helyett 299ezret, mivel ekkora tételnél már nem oszt nem szoroz az a pár ezer, hisz nem egy üdítőt veszel, hanem egy több évre szóló laptopot, így inkább ne kockáztasd a garanciát -
bbubby00
őstag
Nekem azt javasolták, hogy SSD és mehet ki a gyári HDD. Megfogadtam a tanácsot, brutál gyors lett tőle a rendszer, amit az előző gépemnél (Z510 legfelszereltebbje) az SSHD létére nem vettem észre.
Tehát én mindenképp száműzném külső tokba az 5400-asat és beleraknék egy SSD-t
Nekem is y50-em van.
De itt egy link, amiben leírtam az észrevételem!!! -
bbubby00
őstag
válasz
jozsef83 #10212 üzenetére
Nem banod meg ha veszel egy ilyet. Ha az elejen nem eszlelsz repedest(elso 3nap) akkor feltehetoen nem is lesz vele semmi gebasz. A biztonsag kedveert szedd le napi rendszeresseggel a hatlapot, ha hibas, akkor megmutatja magat es vidd vissza
Bios frissitest leszedem es csak siman elinditom??
(Y50-70, i7)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 gamer laptop megvigyázott szép állapotban.
- Különlegesség! ASUS ProArt StudioBook Pro W500G5T i7 9gen NVIDIA Quadro RTX 5000 MAX Q 16G
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe magyar vbill új akku gar
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest